23 dintre cele mai bune bloguri de frumusețe pe care ar trebui să le urmezi

Ce ar fi lumea frumuseții fără cele mai bune bloguri de frumusețe? În weekend (sau oricând – pe cine păcălim?), nu ne place nimic mai mult decât să urmărim ce postează influencerii noștri preferați, de la produsele de care sunt atât de încântați până la tutoriale de machiaj pe care le adoră. Deși apar în mod constant noi bloguri de make-up și de îngrijire a pielii, ne întoarcem mereu la anumiți experți, fie pentru că sunt de mult timp piloni ai comunității de frumusețe, fie pentru că expertiza lor este pur și simplu de neegalat. Deoarece este nepoliticos să nu împărtășim, ne-am gândit să vă prezentăm ediția Byrdie a celor mai buni bloggeri de frumusețe din lume.

Anna Edit

Anna, the blogger behind The Anna Edit

De ce să o urmărești: Anna, stabilită în Brighton, este incredibil de bine informată despre îngrijirea pielii (vezi articolul ei despre cum să obții o piele strălucitoare) și este una dintre cele mai organizate femei pe care le-am întâlnit vreodată. Îi place să-și împărtășească toate secretele pe site-ul ei (nu trebuie ratată postarea ei foarte utilă despre productivitatea de dimineață) și pe canalul YouTube.

https://dce4b3b351c61ea1dbb3bc0d4db5b5d2.safeframe.googlesyndication.com/safeframe/1-0-40/html/container.html

Unde să o urmărești: Instagram(@theannaedit), TheAnnaEdit.com.

Katie Jane Hughes

Best beauty blogs: Katie Jane Hughes
@KATIEJANEHUGHES

De ce să-l urmărim: Sunt multe lucruri pe care le iubim la abordarea frumuseții de către Katie Jane Hughes. Fie că este vorba de cele mai frumoase tutoriale de machiaj pentru ochi pe care le-am văzut vreodată sau de o relatare amănunțită despre cum își face microbladere sprâncenele pe Insta Stories, suntem dependenți.

Unde să o urmăriți: Instagram(@katiejanehughes), KatieJaneHughes.com.

Un album de stil

Best beauty blogs: A Style Album
@ASTYLEALBUM

De ce să urmărești: Em și Lou de la A Style Album știu exact ce ai nevoie în garderoba ta de frumusețe. Fie că este vorba de o lumânare cu miros plăcut sau de un ruj perfect, acestea sunt doamnele care ne ajută să găsim adevărații clasici.

Unde să urmărești: Instagram(@astylealbum),

Tia Ward

Best beauty blogs: Tia Ward
@MISSTPW

De ce să urmărești: Dacă vrei sfaturi de frumusețe și câteva sfaturi de viață, vizitează blogul lui Tia Ward.

Unde să o urmăriți: Instagram(@misstpw), YouTube(@tiawardTV), TiaWard.com.

Patricia Bright

Best beauty blogs: Patricia Bright
@THEPATRICIABRIGHT

De ce să urmărești: Dacă ești în căutarea unor look-uri de frumusețe super strălucitoare, le poți găsi pe pagina Patriciei Bright. Poți urmări videoclipurile ei de pe YouTube, dar ne plac și postările ei detaliate despre cum să te machiezi, însoțite de liste și recenzii ale produselor pe care le folosește.

Unde să urmărești: Instagram(@thepatriciabright), PatriciaBright.co.uk

Garderoba lui Shirley

Best beauty blogs: Shirley's Wardrobe
@SHIRLEYBENIANG

De ce să o urmărești: Shirley din Londra pare să se ocupe numai de modă, dar are și trucuri și sfaturi de frumusețe incredibile. De la idei de înfrumusețare pentru nunți până la chipul nude ideal, ea le are pe toate.

Unde să urmărești: Instagram(@shirleybeniang), ShirleysWardrobe.com.

Zoe Londra

Best beauty blogs: Zoe Wardrobe
@ZOELONDJ

De ce să o urmărim: În timp ce ne place să verificăm feed-ul Insta al lui Bleach London pentru idei de culori de păr, o urmărim adesea și pe Zoe London, care își alternează culorile de păr cu nuanțe îndrăznețe și strălucitoare. Și dacă ești îngrijorată de cantitatea de vopsea care îți afectează șuvițele, nu te teme – ea are chiar un sfat grozav pentru a rezolva acest lucru.

Unde să urmărești: Instagram(@zoelondj), ZoeLondon YouTube.

Frumusețea este plictisitoare

Best beauty blogs: Beauty is boring
@BEAUTYISBORING

De ce să-l urmărești: În ciuda numelui acestui blog, abordarea sa față de frumusețe este orice altceva. Așteptați-vă la imagini îndrăznețe, luminoase și uluitoare de pe acest site contemporan. Cu alte cuvinte, este locul ideal pentru a vă inspira dacă v-ați săturat de vechea rutină de machiaj și doriți să începeți o transformare.

Unde să urmărești: Instagram(@beautyisboring), BeautyIsBoring.com.

Sali Hughes Frumusețe

Best beauty blogs: Sali Hughes
@SALIHUGHES

De ce să o urmărești : Nu poți vorbi despre frumusețe fără să-l menționezi pe Sali Hughes. Pe lângă faptul că este editorialistul obișnuit al The Guardian și a scris una dintre cele mai strălucite cărți despre frumusețe pe care le-am citit vreodată(Pretty Honest), ea conduce și blogul Sali Hughes Beauty. Așteptați-vă la tutoriale, recenzii de produse și videoclipuri cu conversații în baia ei cu alți oameni de frumusețe. Recenzile sunt sincere, sincere și întotdeauna exact ceea ce aveți nevoie.

Unde să urmărești: Twitter(@SaliHughes), Instagram(@salihughes), SaliHughesBeauty.com.

Frumusețea sa este

Best beauty blogs: The Beauty of It Is
@KATEYDENNO

De ce să urmezi : Îți pasă de mediu și vrei să eviți produsele de înfrumusețare toxice, dar nu găsești produse decente? Lăsați-o pe Katey Denno de la The Beauty of It Is să vă fie ghid. Ea își actualizează adesea feed-ul Insta cu recenzii de produse “verzi” excelente. Este, de asemenea, un make-up artist incredibil.

Unde să urmărești: Instagram(@kateydenno), TheBeautyofItIs.com.

Wendy Rowe

Best beauty blogs: Wendy Rowe
@WENDYROWE

De ce să o urmărești: Wendy Rowe este directorul de creație al Max Factor, așa că blogul ei se referă în principal la modul de a crea acele machiaje incredibile pe care le realizează pentru persoane precum Sienna Miller și Victoria Beckham. Deși aceste look-uri sunt de mare farmec, tutorialele de pe site-ul ei vă oferă abilitatea și cunoștințele necesare pentru a le realiza acasă.

Unde să urmărești: Instagram(@wendyrowe), Twitter(@wendyrowemakeup), WendyRowe.com.

Am râvnit la ceai

Best beauty blogs: I Covet Thee
@ICOVETTHEE

De ce să o urmărim : Ne place să avem un coleg dependent de machiaj, motiv pentru care I Covet Tea se află în lista noastră de cele mai bune bloggerițe. În afară de o serie de produse frumoase pe contul ei de Instagram (de unde și numele, credem noi), există și o mulțime de tutoriale pe contul ei de YouTube.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *