11 bloguri de lenjerie pe care trebuie să le cunoști în 2023

lingerie blogs

Cu grămezi de chiloți, o multitudine de sutiene și nenumărate chimicale din care poți alege, găsirea lenjeriei în care să arăți și să te simți sexy fără efort este o sarcină dificilă. Din fericire, mamele blogurilor de pe internet sunt aici pentru a te ajuta să găsești cel mai bun sutien imaginabil.

Cine sunt aceste mămici zâne de blog? Bloggeri de lenjerie, desigur!

Bloggerii de lenjerie sunt persoane care sunt obsedate de lenjerie și doresc să ajute alte femei să devină la fel de entuziasmate ca și ele. Site-urile acestora conțin o multitudine de informații care să vă ajute să alegeți lenjeria perfectă pentru dumneavoastră.

Desigur, nu toate blogurile de lenjerie intimă sunt create la fel. În acest ghid, veți găsi cele mai bune 11 bloguri de lenjerie pe care trebuie neapărat să le urmăriți în 2023.

Cele mai bune 11 bloguri de lenjerie pe care să le urmărești în 2021

Corbul de lenjerie

Comentariile oneste și detaliate despre lenjerie de la The Lingerie Raven sunt extrem de utile atunci când încerci să iei o decizie de cumpărare.

Autoarea acestui blog nu numai că arată totul în fotografiile cu modelele sale de lenjerie frumoasă pe care le recenzează, ci și în articolele sale, menționând când o postare este sponsorizată, când a primit produse gratuite și când chiar nu-i place un articol.

Dacă sunteți în căutarea unor seturi de chiloți scumpi și lenjerie de lux, acesta este un blog excelent de vizitat. Dacă vă interesează mai mult lenjeria la prețuri accesibile, consultați Ofertele săptămânii.

Dependentul de lenjerie

https://www.instagram.com/p/CLUvTjGMVIL/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=invalid&ig_rid=1375d88f-ceee-4c48-8156-9a0c044b5d71

Unul dintre cele mai populare bloguri de lenjerie online, The Lingerie Addict by Cora Harrington și-a făcut un nume prin prezentarea de lenjerie pentru persoane de diferite mărimi, sexualități, vârste, rase, abilități și genuri.

Blogul a fost fondat pe principiul că lenjeria este o modalitate de exprimare a identității personale și a stimei de sine prin intermediul modei. Publică recenzii de lenjerie, ghiduri de cumpărare de lenjerie și articole informative despre industria de lenjerie.

Dacă sunteți în căutarea unui blog de lenjerie intimă cu lenjerie superbă, acesta este un site minunat de vizitat. Atenție: dacă petreci suficient timp pe acest site, vei deveni un adevărat dependent de lenjerie!

3. Place de la Dentelle

Cum se spune “Nu ne mai săturăm de acest blog!” în franceză? Scris atât în engleză, cât și în franceză, acest incredibil blog bilingv trece în revistă sutiene sofisticate și sexy, cu accent pe femeile cu sânii mari.

Autoarea blogului dorește să promoveze pozitivitatea corporală și să ajute femeile cu sânii mari (care altfel ar putea avea dificultăți în a găsi mărimea potrivită pentru ele) să descopere sutiene frumoase și confortabile.

Acesta este un blog care trebuie urmărit cu atenție, deoarece oferă indicii foarte bune pentru lenjerie de dimensiuni mari și produce articole de modă amuzante.

Dantelă și Haze

Dacă sunteți în căutarea unor păreri brutal de oneste despre lenjerie intimă absolut adorabilă, vă va plăcea Lace and Haze. Deși site-ul se prezintă ca fiind “gânduri și opinii neformulate despre tot ceea ce înseamnă lenjerie intimă”, în realitate conține informații incredibile despre intimitate.

Cu un accent pe modele de inspirație vintage, lenjerie de lux și seturi colorate, există ceva pentru toată lumea pe acest blog. Fotografiile sunt, de asemenea, uimitoare și emană o căldură și o clasă pe care veți dori să le reproduceți în propria sesiune de budoir.

Neața Madonna

Ceva despre blogul de lenjerie intimă Morning Madonna este atât de revigorant. Are un aspect estetic curat și plin de umor, care este foarte atrăgător din punct de vedere vizual, iar piesele analizate sunt absolut superbe.

Acest blog prezintă o colecție de lenjerie de modă înaltă, cu grijă curatorială, cu multe întreprinderi mici, designeri la modă și companii de lenjerie cu adepți de cult.

Dacă îți place lenjeria intimă nervoasă, delicată și neagră, gusturile tale se vor potrivi perfect cu acest blog.

Estelle X

https://www.instagram.com/p/CLUvTjGMVIL/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=invalid&ig_rid=1375d88f-ceee-4c48-8156-9a0c044b5d71

Totul se rezumă la cuvintele cu L pe blogul Estelle X: lenjerie și conținut LGBTQ+! Dacă ești gay sau îți place lenjeria neagră cu bretele, acesta va fi noul tău blog preferat.

Scrisul de pe blogul Estelle X este scris cu vocea ei clară și sinceră și este întrecut doar de fotografiile frumoase care sunt prezentate. Cu lenjerie atât scumpă, cât și accesibilă, există ceva pentru toată lumea pe Estelle X.

Sweet Nothings

Nu este nimic în neregulă cu Sweet Nothings! Acest blog dulce și aerisit este condus de autoarea plină de culoare Sweets, care este un adaptor de sutiene certificat de FabFit Academy și o iubitoare autoproclamată a “tot ceea ce este mătăsos și pretențios”.

Articolele sale sunt la fel de colorate ca și ea și includ orice, de la sfaturi de ajustare a sutienului la recenzii de lenjerie și editoriale despre feminism și dans la bară. Și, bineînțeles, există și rețete delicioase de desert. Prăjitura are un gust mai bun când porți lenjerie intimă!

Cap mare Cap mic Cap mic

Fie că ești un membru mândru al Comitetului Itty Bitty Titty Titty sau al Big Bosom Buddies, Big Cup Little Cup are conținut pentru tine!

Inițiat de un cuplu de prietene cu sâni foarte diferiți, acest blog pune în evidență femei de toate formele și dimensiunile.

Cu recenzii, ghiduri de cumpărare, ghiduri de ajustare și alte resurse pentru a vă răspunde la toate întrebările legate de lenjerie, acest site este plin de informații și sfaturi utile pentru femeile care doresc să cumpere lenjerie.

Sertarul de jos

The Bottom Drawer ar trebui să fie în fruntea listei de bloguri despre lenjeria pentru bărbați pe care ar trebui să le vizitați. Și bărbații iubesc lenjeria intimă, iar acest blog sărbătorește acest lucru, cu recenzii despre orice, de la tanga la bikini și până la jambiere de alergare pentru bărbați.

Autorul blogului explică faptul că s-a simțit motivat să creeze blogul pentru că nu exista un astfel de spațiu când era adolescent și căuta bikini și tanga. Prin intermediul blogului, el a dorit să creeze un forum pentru bărbați care gândesc la fel ca el și să ofere oportunități de cumpărare care nu existau până atunci.

10. Esty Lingerie

Blogul Esty Lingerie face recenzii de lenjerie sofisticată, dantelată și colorată.

Este condusă de Estelle Puleston, care nu numai că scrie pentru ea, ci și prezintă lenjeria de pe ea. Dacă nu altceva, îți va plăcea să răsfoiești site-ul ei și să vezi toate look-urile incredibile pe care le creează.

11. Blogul de lenjerie al lui Lingerie Diva’s Lingerie