Bustiera alba

Afișez toate cele 13 rezultate

Explorează Colecția Noastră de Bustiera Alba

Populară printre cele mai influente celebrități din lume, bustierul nu mai are nimic de demonstrat. În ultimii ani, a devenit o piesă de bază în vestiarele femeilor și vine într-un număr vast de materiale, culori și stiluri (inclusiv costum bustiera). Răsfoiți colecția noastră și optați pentru o ținută la modă cu ajutorul unui frumos bustier alb.

Bustiera Albă Sport

Pentru iubitoarele de activități fizice, bustiera albă sport este alegerea perfectă. Concepută pentru a oferi suport și confort maxim în timpul exercițiilor, aceasta combină funcționalitatea cu un design modern, fiind ideală pentru orice tip de antrenament.

Bustiera Sport Albă

Accentuând stilul și performanța, bustiera sport albă este creată pentru a se potrivi perfect cu stilul tău activ de viață. Materialul respirabil și designul ergonomic asigură confortul și libertatea de mișcare de care ai nevoie în activitățile sportive.

Bustiera Nike Albă

Descoperă confortul și stilul cu bustiera Nike albă, un simbol al calității și inovației în moda sport. Potrivită pentru orice tip de antrenament, aceasta îmbină tehnologia de ultimă oră cu un design atrăgător, oferind o performanță de neegalat.

Bustiera Albă Elegantă

Adaugă o notă de eleganță garderobei tale cu bustiera albă elegantă. Perfectă pentru a fi purtată sub jachete sau sacouri, aceasta oferă un echilibru ideal între confort și rafinament, fiind alegerea ideală pentru evenimente sau purtarea de zi cu zi.

Purtând o bustieră albă la o nuntă

De parcă alegerea rochiei de mireasă nu era destul de grea, trebuie să alegi și ce haine să porți cu ea… Este evident că ceea ce se află sub rochie poate face o diferență majoră în ceea ce privește nivelul de confort în ziua respectivă. Purtarea pieselor potrivite sub rochia de mireasă vă poate ajuta să vă simțiți cel mai bine în ziua cea mare și, ca atare, un bustier alb este o alegere excelentă. Fără șireturi la spate sau șnururi pentru mai multă libertate odată ce este îmbrăcat, bustierul poate ajuta orice femeie să obțină un bust mai definit, precum și un suport excelent pentru acesta.

Purtând o bustieră din dantelă albă

Dorința are un mod de a spori estetica unei ținute și de a face orice top glamorous. Acest lucru este valabil mai ales atunci când îl asortezi cu senzualitatea unei bustiere albe. Această ținută sobră este compusă dintr-un top cu bretele decorat cu nasturi în față, blugi cu talie înaltă și asortată cu câteva bijuterii. Simplu și eficient, este totuși devastator.
Nu sunteți convins? Iată un alt exemplu de bustieră din dantelă albă pentru a ilustra punctul nostru de vedere. Bijuteriile sunt diferite, dar efectul rămâne același: senzual și eficient. Așa cum se arată mai sus, vă puteți completa look-ul cu o geantă de mână ton pe ton.

Purtând un top bustieră alb simplu

Dacă preferați să purtați o bustieră albă mai puțin revelatoare, puteți opta pentru un model netransparent, cu un finisaj satinat, precum cel purtat de acest model. Detaliul corset îi pune în valoare estetica, la fel ca și gâtul tip colac. Ca și în cazul bustierului alb din dantelă, ai opțiunea de a-ți completa ținuta cu cei mai clasici blugi cu talie înaltă dacă nu vrei să riști, sau poți îmbrăca o pereche de pantaloni negri din piele artificială care vor crea un contrast izbitor cu sobrietatea noului tău bustier.