Bustiera neagra

Afișez toate cele 23 de rezultate

Colecția noastră de bustiere negre pentru femei

Vrei să-ți arăți silueta în cel mai mare confort? bustierul este haina potrivită pentru tine. Menită să vă sublimeze sânii, oferind în același timp un sprijin perfect, această piesă de modă în trend va fi ușor de încorporat în orice ținută și vine chiar și în swimsuit. Răsfoiți colecția noastră și găsiți
bustierul
negru
de care aveți nevoie pentru un look glamour garantat, fără o notă falsă.
Puneți-vă în evidență cea mai bună siluetă purtând unul dintre numeroasele bustiere negre din colecția noastră.

Cum să porți
un body bustier negru

Când vrei să-ți completezi look-ul prin încorporarea unui corp bustier negru în ținuta ta, ai o mulțime de opțiuni. Poți păstra simplitatea îmbrăcând un corp bustieră negru din satin cu blugi cu talie înaltă și o jachetă. Dacă sunteți mai îndrăzneață, îmbinați sexy cu chic, îmbrăcând un combustibil negru cu bustieră din piele artificială și decolteu adânc cu o fustă kaki. Un ambreiaj negru și cea mai drăguță pereche de cercei vor completa frumos look-ul.

Cu ce să porți o bustieră din dantelă neagră?

Aducerea unei note de caracter ținutei tale poate face o mare diferență. Iar când vine vorba de a adăuga personalitate unei ținute, dantela este unul dintre materialele noastre preferate. Așa cum se vede în imaginea de mai sus, ai opțiunea de a îmbrăca o bustieră neagră din dantelă cu bretele și model floral cu pantaloni tonali cu talie înaltă din piele artificială. Combinația dintre aceste două materiale puternice vă va da încredere și se va vedea imediat. Completează-ți ținuta cu niște bijuterii aurii și ești gata.

Optați pentru un top negru fără bretele

Ai planificat o întâlnire sau o ieșire în oraș cu prietenii? Optați pentru un adevărat look de femeie fatală, afișând un top negru fără bretele, cu bretele puse în valoare cu un detaliu subtil de corset al cărui decolteu cu decolteu înalt va întoarce cu siguranță privirile. Pantalonii negri cu talie înaltă și un choker discret auriu îți vor completa ținuta în cel mai frumos mod. .