Corset alb

Afișez toate cele 13 rezultate

Colecția noastră de corsete albe dama

Ideală pentru a pune în evidență pielea bronzată, alb este o culoare foarte folosită în corsete. Fie că este vorba de a adăuga strălucire unei ținute sau de a îmbrăca o mireasă, colecția noastră cuprinde multe corsete albe. Diversitatea tăieturilor și a materialelor folosite (poliester, dantelă, piele…) vă va permite să încorporați acest articol de îmbrăcăminte la orice ocazie. Așa că nu mai ezitați și puneți-vă în evidență silueta cu un corset alb, o centură sau un corset alb de talie.

Cum să porți un corset alb

Cum corsetul alb este o tendință în ultimii ani, vei găsi cu ușurință o mulțime de look-uri din care să te inspiri. Dacă vrei să optezi pentru un look casual chic, aruncă pe tine o pereche de blugi rupți împreună cu un bustier alb corset pentru a-ți acoperi una dintre bluze. Tot cu blugi, puteți înlocui bentița și bluza cu un corset din piele dacă doriți să obțineți o notă mai rock, mai sexy.Una dintre marile surse de inspirație pentru femeile care poartă un corset alb este atemporalitatea acestuia. Adăugarea unei piese cu un aer vintage în garderoba ta poate fi ocazia perfectă de a combina modernul cu vechiul. Pentru a face acest lucru, puteți adopta un corset alb ca o odă sexy la epoca victoriană în această vară. Dacă preferați un look mai pudic, dar care să atragă totuși privirile, asociați o rochie cămașă cu o corset curea, ambele albe. corsetul îți va îmbrățișa talia, în timp ce restul rochiei va adăuga volum ținutei tale, totul oferind o notă finală foarte elegantă.

Eleganța și Rafinamentul Corsetelor Albe

Descoperiți frumusețea și versatilitatea colecției noastre de corsete albe. Fie că doriți un look clasic sau unul contemporan, corsetele noastre albe adaugă o notă de rafinament și eleganță oricărei ținute, fiind perfecte pentru o varietate de ocazii.

Corset Alb Elegant

Pentru ocaziile speciale sau momentele în care doriți să străluciți, alegeți un corset alb elegant. Această piesă atemporală adaugă o notă de sofisticare ținutei dumneavoastră, fiind perfectă pentru evenimente formale sau serate elegante.

Top Corset Alb

Un top corset alb este o alegere versatilă pentru garderoba dumneavoastră. Ușor de asortat și confortabil, acest top poate fi purtat atât în combinație cu fuste, cât și cu pantaloni sau blugi, creând ținute variate, de la cele casual la cele sofisticate.

Corset Alb din Dantelă

Adăugați o notă de feminitate și delicatete cu un corset alb din dantelă. Dantela fină și designul atent lucrat al acestui corset oferă un aspect senzual și rafinat, fiind ideal pentru a fi purtat la evenimente speciale sau chiar ca parte a ținutei de mireasă.