Corset negru

Afișez toate cele 49 de rezultate

Colecția noastră de corsete negre

Descoperă colecția noastră de corsete negre pentru femei și haine inspirate de acestea. O culoare esențială în dressingul femeilor, nuanța neutră a negrului o face ușor de purtat și de asortat, fie cu o altă piesă vestimentară, fie cu un accesoriu. Iubitoarele de bijuterii
pot atesta acest lucru, deoarece negru le oferă un loc de proeminență, făcându-le mai vizibile decât de obicei. De fapt, există un
număr semnificativ de exemple din care să te inspiri pentru a purta un corset negru cu stil. Vreți să obțineți un look șic și sexy, punându-vă în valoare silueta?

Ca Bella Hadid, asociați un corset negru cu o croială peplum cu un blazer și pantaloni de costum sau un corset negru cu talie purtat peste o cămașă albă supradimensionată. Tot cu un costum, puteți purta un corset negru care să fie transparent, așa cum a făcut Monica Bellucci la un eveniment media din Roma. Dacă văsimțiți ca un model și vreți să optați pentru un look mai îndrăzneț, luați exemplu de la Romee Strijd sau Kendall Jenner purtând un corset negru cu un pulover foarte scurt.

Lookbook

Pentru că o imagine face cât o mie de cuvinte, iată câteva exemple din care vă puteți inspira pentru următoarea dvs. ieșire în oraș.

Corset negru cu pantaloni

Simplicitatea rimează adesea cu bunul gust și este important să ne amintim acest lucru atunci când alegem să purtăm un corset, deoarece acest articol vestimentar are caracter. Pentru un look garantat, fără menajamente, care îți pune în evidență curbele, poți purta un corset negru fără bretele cu pantaloni.

Corset negru fără bretele peste o cămașă

Dacă ai crezut că purtarea unui corset la birou este posibilă doar ascunzându-l sub haine, avem vești bune pentru tine. Subliniază-ți silueta, afișând în același timp un look seducător de femeie de afaceri, strecurând un corset negru cu bretele pentru talie peste una dintre cămășile tale albe (căreia îi poți sufla mânecile pentru un plus de lejeritate). Completați această ținută cu pantaloni negri și o pereche frumoasă de cercei.

Corset negru și rochie vintage

Corsetul este evident o piesă de bază a modei vintage și îi va încânta pe cei care îl iubesc. Purtarea acestuia în aceste condiții este relativ ușoară și va trebui doar să vă puneți un corset negru în stil victorian peste o rochie lungă de epocă, de exemplu, pentru a crea un look izbitor.

Cureaua neagră cu corset

Toate am experimentat acel sentiment în fața oglinzii odată ce ne-am îmbrăcat: ne place look-ul nostru, dar îi lipsește acel mic lucru indescriptibil care face diferența între un stil obișnuit și unul excepțional. Acel mic ceva, uneori, este o centură neagră de corset. Într-adevăr, punerea în valoare a ținutei devine ușoară, având în vedere caracterul pe care această piesă îl poate conferi prin șireturile, cataramele sau finisajul din piele. În plus, vă va subția talia pentru a crea mai mult contrast și a vă pune cu atât mai mult în față.

Fie că sunteți în căutarea unui bustier corset, a unui corset de talie sau a unei curele negre de corset, avem ceea ce aveți nevoie.