45 Cele mai inspirate bloguri pentru femei

Dacă sunteți o femeie în căutarea unor bloguri pentru femei care să vă sprijine în momentele dificile și să vă ajute să vă trăiți viața la maxim, atunci ați ajuns la locul potrivit. În secțiunile următoare, am enumerat unele dintre cele mai influente bloguri ale femeilor de succes care vă vor da putere și inspirație pentru a vă trăi viața de vis.

Acești bloggeri vorbesc despre greșelile și experiențele lor, oferă sfaturi valoroase și învață cum să fii un super performer. În plus, blogurile vă vor fi de mare ajutor dacă doriți să vă deschideți propriul site pentru a vă împărtăși experiențele și a-i încuraja pe alții. Așa că să începem.

20 Cele mai bune bloguri pentru femei care inspiră milioane de oameni din întreaga lume

Marie Forleo

Marie Forleo
Marie Forleo

Întotdeauna ai nevoie de motivație pentru a merge mai departe în viață. Marie Forleo, fondatoarea acestui blog feminin inspirațional, se asigură că primești o doză regulată de motivație și că, în cele din urmă, devii persoana care îți dorești să fii.

Este antreprenoare, scriitoare și filantroapă, care îți oferă sfaturi despre cum să-ți urmezi visele, să faci bani și să trăiești o viață plină de sens.

Femeia pionier

The Pioneer Woman
Femeia pionier

The Pioneer Woman este unul dintre cele mai bune bloguri feminine, unde veți găsi rețete de mâncare sănătoasă, sfaturi culinare de specialitate, sfaturi de stil și frumusețe fără efort și idei minunate de decorare a casei. Dacă sunteți interesat de gătit și doriți să creați un site web informativ, ar trebui să aruncați o privire la acest blog interesant.

Fata de carieră elegantă 3.

Classy Career Girl
Fata de carieră elegantă

Ți-e frică de ziua de luni? Ei bine, este ceva obișnuit în rândul celor care nu-și iubesc munca. Anna Runyan, un fost consultant de afaceri devenit antreprenor, vă va ajuta să vă creați un plan de carieră eficient, astfel încât să puteți face ceea ce vă place cu adevărat.

Blogul ei este o platformă informativă, unde vă puteți aștepta la conținut despre idei de afaceri, activități secundare, urmărirea pasiunii și povești de succes sincere.

Ceașcă de Jo

Cup of Jo
Ceașcă de Jo

Joanna Goddard, o excelentă bloggeriță, a început acest blog de lifestyle ca un hobby de weekend, dar după câțiva ani a început să atragă o mulțime de vizitatori, iar blogul a devenit slujba ei cu normă întreagă.

Cup of Jo abordează diverse subiecte interesante, cum ar fi moda, frumusețea, cărțile, rețetele culinare, relațiile, cariera, călătoriile etc., devenind astfel o platformă unică pentru toate femeile care doresc să profite la maximum de viața lor.

Greatist

Greatist
Greatist

Dacă vrei informații autentice despre un stil de viață sănătos, Greatist este blogul pe care trebuie să-l urmezi.

Site-ul oferă conținut valoros despre relații și sănătate fizică, mentală și sexuală, analizat de profesioniști din domeniul medical. Site-ul include, de asemenea, numeroase rețete nutriționale, videoclipuri de antrenament, buletine informative zilnice, recenzii de produse și multe altele.

Simona Rich

Simona Rich
Simona Rich

De la spiritualitate, astrologie, călătorii și până la căsătorie, Simona Rich împărtășește experiențele și cunoștințele sale de viață care îi ajută pe mulți din întreaga lume. Născută în Lituania, s-a confruntat cu multe suișuri și coborâșuri emoționale în adolescență. Ea spune că meditația a ajutat-o să obțină controlul asupra emoțiilor și a vieții sale.

Xo Necole

Xo Necole
Xo Necole

Xo Necole este unul dintre cele mai bune bloguri de emancipare a femeilor care se concentrează pe promovarea unor imagini pozitive ale femeilor. De la frumusețe, relații, modă, călătorii până la carieră, site-ul vă va educa, inspira și vă va da putere. În plus, puteți împărtăși poveștile și opiniile dvs. inspirate cu alții pe platformă.

StyleCraze

StyleCraze
StyleCraze

StyleCraze este o platformă unică pentru femeile care caută idei de modă, frumusețe și stil. Pe site veți găsi conținut valoros despre wellness, relații și proiecte DIY pentru a vă face viața mai colorată.

Aceasta este o platformă globală cu un total de 25 de milioane de adepți în social media.

Excelența personală 9.

Personal Excellence
Excelența personală

Celestine Chua crede că viața înseamnă mai mult decât să lucrezi într-o companie bună sau să faci mulți bani. În 2008, a fondat Personal Excellence, unde oferă articole informative, videoclipuri, podcast-uri, cărți electronice etc. pe teme precum autoperfecționare, stăpânire emoțională și succes.

Camille Styles

Camille Styles
Camille Styles

Acesta este un blog despre stilul de viață care își propune să ajute femeile să ducă o viață interesantă și împlinită. Vă puteți aștepta la rețete sănătoase de mâncăruri delicioase, sfaturi frumoase de frumusețe și design și articole despre wellness și divertisment.

Acest blog pentru femei vă învață cum să trăiți bine și să vă simplificați viața fără a face mari compromisuri.

Christine Arylo

Christine Arylo
Christine Arylo

Blogurile lui Christine Arylo te împuternicesc și te inspiră să faci ceea ce îți place și să trăiești viața pe care vrei să o trăiești. Conținutul acoperă subiecte precum emanciparea femeilor, leadership, iubirea de sine și motivația care te ajută să progresezi în spiritualitate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *