Corsetele lui Bella Hadid

În lumea vedetelor, Bella Hadid a devenit una dintre cele mai elegante femei, grație dress code-ului său!

Am reușit să analizăm stilul ei, care constă de obicei într-un corset.

Vă veți vedea în acest articol că ceea ce poartă ea, nu sunt modelele vechi existente în secolul al XIX-lea, ci frumoase și foarte moderne corseturi care și-au găsit locul în moda de astăzi.

Cine este Bella Hadid?

Până să începem, trebuie să înțelegeți cine este cu adevărat această tânără. Probabil că ați mai auzit de ea, dar fără să știți cine este, așa că vrem să v-o prezentăm dintr-un alt unghi.

Bella Hadid s-a născut pe 9 octombrie 1996 în Washington DC, SUA. Cunoscută sub porecla Bella, acest tânăr model american se numește de fapt Isabella Khair Hadid.

photo of Isabella Hadid

Este una dintre fiicele lui Mohamed Hadid, participant la Jocurile Olimpice de iarnă din 1992 la disciplina schi, el este în principal dezvoltator imobiliar.

Bella este sora mai mică a Selena nouez Hadid care este cunoscută sub numele de Gigi Hadid, de asemenea model. Încă de la o
vârstă fragedă, a posedat o dragoste pentru fotografie și a studiat la prestigioasa Parsons School for Design, situată în New York.

A fost în 2014 când Isabella Khair a semnat primul ei contract cu celebra agenție Models IMG, de asemenea, cu sediul în orașul statuii libertății N-Y.

Cariera ei de modeling nu a pierdut timpul în a decola, ea făcând o serie de prezentări pe podiumuri cu branduri importante precum Tommy Hilfiger. și, de asemenea, pe coperta mai multor reviste, propulsând-o în prim-plan ca fiind unul dintre cele mai cele mai bune modele ale generației sale.

Devenită rapid celebră, ea este acum fotografiată la fiecare dintre ieșirile sale zilnice, unde putem, fără probleme, să-i vedem dragostea pentru corsete din noua generație.

Corsetele Isabellei Khair Hadid!”

Ca model, codul vestimentar al Bellei Hadid este pur și simplu uimitor, deoarece reușește să combine un set diferit de haine, pentru a obține o ținută excentrică și elegantă.

În plus, ea a surprins farmecul corsetelor noi, pentru a le face propriul stil. Bella le poartă în moduri diferite până când obține un look casual și uneori seducător.

Să analizăm mai în detaliu corseturile pe care le poartă Isabella:

1) Bella și
topul
ei
cu corset

În acest prim cadru, puteți admira toată frumusețea pe care o poate oferi topul cu corset al Bellei și toată prestanța pe care o emană atunci când îl poartă.

Tăietura acestui model seamănă puternic cu o bustieră, de unde și denumirea sa de “corset robust“. Ține frumos bustul și lasă bustul și umerii goi.

Bella Hadid cu un top cu corset

Descoperă noua colecție de corsete bustier care îți vor oferi și un farmec irezistibil!

2)
Isabella
și corsetul ei 
vintage

Într-o a doua etapă, vedem originalitatea pe care un corset vintage o aduce asupra Isabelei atunci când decide să poarte unul în acest mod.

Culoarea albă a acestei frumoase piese este un simbol al purității și, cu designul său foarte elegant, oferă imediat un aspect seducător și șic.

Isabella Hadid și corsetul ei vintage

Și tu poți adopta acest stil de corsete vintage pentru femei pentru a arăta încântător în timpul plimbărilor și al cumpărăturilor.

3)
Rochia cu corset a
doamnei Hadid

Mult mai puțin cunoscută, rochia cu corset purtată de Bella este o ținută remarcabil de radiantă. Un termen englezesc care se traduce prin “Rochie Corset” și reprezintă cea mai nouă tendință în lumea modei feminine.

Bella Hadid poartă o rochie cu corset

Să fii la fel de frumoasă ca ea, adoptând propriul corset-dress pentru a-ți completa garderoba!

4) Isabella Khair poartă un body cu corset

Portat și de Madonna în timpul “.Blond Ambition Tour“, Khair Hadid a fost a doua femeie care a optat pentru body-ul corset al lui Jean-Paul Gautier. Un top superb cu balconetă conică, pe care se află un montaj de fire în formă de diamant care fac din această teacă din satin un model iconic.

Câteva fotografii realizate de fotograful Emanuele D’Angelomemorizează frumusețea cusăturilor de pe conurile corsetului care semnează talia superbă a Bellei.

O piesă care oferă un efect cu adevărat sexy și pune în evidență atuurile genului feminin, datorită croielii sale foarte apropiate.

Isabella Hadid cu un corset de body

The corset bodysuit pot fi purtate într-o varietate de moduri, singure sau cu o altă piesă de îmbrăcăminte. Marea majoritate a femeilor, de obicei, îl asortează cu blugi subțiri sau blugi cu talie înaltă.

Concluzie

După cum puteți vedea, corsetul de astăzi nu mai este ceea ce era în epoca
victoriană.
Devenit acum o piesă
elegantă de modă, acesta oferă femeilor un farmec irezistibil, iar
Tânărul
model Bella Hadid
a înțeles foarte bine acest lucru, adoptând mai multe modele diferite de corsete în propriul stil vestimentar.

Isabella Hadid a reușit să pună în evidență mai mult decât oricine altcineva adevărata frumusețe a acestei piese vestimentare acum moderne. Îl poartă cu orice ocazie, ceea ce o face o specialistă în stilul
corset
!

În cele din urmă, nimic nu te împiedică să atingi aceeași eleganță ca Bella, adoptând modelul care te va face să arăți și tu cât mai bine.

Fii original și lasă-ți dragostea pentru modă să te cuprindă îmbrăcându-te într-un mod șic și la modă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *