Cum să te îmbraci cu un corset?

În sfârșit ți-ai dat seama care sunt tendințele actuale aflând că corsetele au devenit o modă de neratat, așa că iată cum să porți unul!

În primul rând, trebuie să știi un lucru esențial despre această nouă tendință, corsetele de astăzi nu sunt ceea ce purtau femeile dintr-o anumită epocă, deși multe dintre ele și-au păstrat capacitatea principală care este aceea de a subția silueta femeilor oferind un corp zvelt și conturat.

În zilele noastre, marea majoritate își arată eleganța datorită croielii lor foarte diferite!

Un veșmânt vechi la modă!

Turneul “Blond Ambition” al Madonnei din vara anului 1990 a împins corsetul în prim-planul modei și nu într-un mod rău.

Faptul că acest style of clothing este din nou la modă .se datorează influenței pe care aceste vedete o poartă asupra lumii   deoarece sunt capabile să pornească orice fel de trend cu faima lor puternică.

La fel ca și Kardashians și alte mega-starlete care folosesc corsetul pentru strângerea agresivă și nenaturală a taliei.

Nu este de mirare că are o reputație de garnitura care modifică puternic corpul femeilor când vedem rezultatele impresionante pe care le oferă celor care au avut ocazia să o poarte, ceea ce a făcut-o atât de celebră în timp.

În plus, noile modele de talie sunt mult mai elegante și dau un farmec orbitor celor care o poartă, ceea ce îi conferă statutul de ținută la modă.

new-generation-corset

Cu toate acestea, nu aveți nevoie de piele goală sau de piele lăcuită pentru a arăta bine în acest tip de ținută. Pentru a îmbrăca un corset trebuie să îl asortezi cu alte stiluri de îmbrăcăminte care te vor ajuta să îl pui în valoare de ori, fiind totuși atentă ⚠️  ca acestea să nu atragă mai mult atenția asupra lor decât asupra taliei tale, deoarece important este să accentueze farmecul corsetului și nu celelalte haine care, practic, sunt acolo doar pentru a-i completa frumusețea.

Pentru a face acest lucru, îmbracă-te în blugi cu talie înaltă, pantaloni, fuste, rochii și pantaloni scurți, care nu au modele atractive, ci culori uni și simple.

1) Purtați-vă
corsetul
pe post de centură

Dacă gândul de a purta un corset complet vă face greață, nu-l forțați. Dacă
nu vă simțiți confortabil purtând un corset, cu siguranță că nu vă veți simți confortabil purtându-l.

Ca alternativă, puteți ieși din zona de confort experimentând cu o centură de corset. Ceea ce face ca această piesă să fie specială este faptul că se aventurează în teritoriul corsetului fără a fi la fel de exagerată ca omonimul său.

Aceasta va ajuta totuși la definirea burticii și poate crea o definiție superbă dacă purtați haine puțin mai largi sau voluminoase. De aceea, purtându-l cu o cămașă vestimentară și cizme lungi poți obține un look modern și chic!

Kylie Jenner poartă un corset cu centură

Pentru un look care este în același timp clasic și îndrăzneț, încercați această versiune a corset belt purtat de Kylie Jenner pe o centură!

2) Pune-ți corsetul peste o rochie

Peste o rochie? Da! Acesta este unul dintre cele mai eficiente moduri de a purta această piesă delicată. Cheia succesului este alegerea siluetei potrivite a rochiei.

Acest habit este natural strâmt potrivit atât pentru rochii strâmte, cât și pentru  rochii cu volan. Acesta din
urmă este o alegere bună dacă doriți să adăugați ceva puțin neașteptat la look-ul dumneavoastră.

un corset pe o rochie

Purtați un corset peste rochia ta rochie pentru a arăta elegant!

Opțiunea pentru un corset peste un bodycon este o strategie rezervată fashionistelor mai îndrăznețe. Tot vei întoarce capete, așa că este o opțiune incredibilă pentru o petrecere. Țineți minte
, nu vă limitați nici la corsetul standard.

3) Asociați reductorul de talie cu o salopetă.

Puteți adăuga, de asemenea, o notă foarte fermecătoare la o salopetă simplă  prin adăugarea unui corset sub bust care se potrivește sub bust la deasupra acestuia.

costum de mireasă cu corset

Am văzut acest stil la femei la ocazii speciale, cum ar fi nunțile, pentru că, chiar și în calitate de invitată, această ceremonie necesită un minim de prezență și eleganță.

Ca urmare, combinația de corset și salopetă oferă un look care se potrivește perfect pentru acest tip de eveniment.

4)
Corsetul tău
cu o cămașă cu nasturi

Nu trebuie să-ți arăți corsetul din toate unghiurile. Poți să adopți în totalitate o abordare mai discretă încercând-o sub un shirt impecabil.

Lăsați câțiva nasturi descheiați pentru ca bustul să se vadă, oferind un efect chic, modern și ușor de purtat.

un corset peste o cămașă cu nasturi

Acorset peste o cămașă o face să arate fermecătoare!

Pentru o abordare mai îndrăzneață, puteți, de asemenea,  purta corsetul  peste cămașa cu nasturi. Topul ar trebui să fie mai mulat, astfel încât să nu se simtă prea strâns sub această piesă elegantă.

5) Un corset cu blugi!

Un lucru amuzant se întâmplă atunci când un stil devine la modă: designerii încep să încorporeze acest element de design în tendințe în orice.

Fă câteva cumpărături la magazinele tale preferate de haine online și vei vedea caracteristici ale noilor corseturi./b>care sunt complet diferite de cele vechi, care permit realizarea unor piese unice cu tăieturi originale tăieturi!

corset femeie moda

A fashion-woman corset cu blugi îți poate schimba complet stilul!

Acest model de corset este ideal cu blugi pentru ieșirile tale zilnice, pentru serile la modă sau chiar, pentru întâlniri. Veți obține un aspect radiant și original cu acest stil modern.

6) Nu-l purtați cu
leggings

Leggings își au locul lor, dar acel loc nu este cu un top scurt, strâmt și gol. Asortarea unui slip mulat cu un top cu dantelă cu care ești literalmente îndopată este acceptabilă doar dacă mergi la o petrecere de Halloween. De fapt, lăsați-o baltă. Este chiar un aspect nepotrivit pentru Halloween.

corset cu blugi negri

O opțiune mai bună? Încearcă să porți un top mic cu pantaloni largi în talie sau cu pantaloni cu picioare largi și fluide. Acest lucru creează un echilibru și va fi probabil mult mai măgulitor. Chiar mai bine dacă strecurați un tricou pe dedesubt pentru a elimina complet aspectul prea pregnant.

Concluzie

După cum vedeți, pentru a  îmbrăca un corset aveți nevoie de haine care să-i pună în valoare farmecul, căci altfel nu veți obține un look în tendințe.

Câteva modele de corsete sunt foarte moderne și pot fi purtate cu ușurință cu pantaloni scurți, rochii și blugi, în timp ce altele, în special cele cu bucle de prindere în spate, se poartă peste alte articole de îmbrăcăminte, cum ar fi tricouri largi sau rochii lungi cu volane, deoarece nu sunt concepute pentru a fi îmbrăcate în același mod ca un top simplu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *