Ce să porți sub o rochie?

Există mai multe motive pentru care fetele poartă lenjerie pe sub rochii. Unele dintre ele sunt alese de femei, deoarece pot oferi confort, o estetică vizuală mai elegantă și, de asemenea, ajută la evidențierea formei perfecte a corpului prin ridicarea sânilor căzuți.

De aceea, este interesant să înțelegem, prin acest articol, ce tipuri de  lenjerie intimă poți pune sub o rochie  în timpul petrecerilor, plimbărilor și altor evenimente.
 

Cea mai bună lenjerie intimă de purtat sub o rochie

În marea majoritate a timpului, femeile optează nbsp;pentru lenjeria de bază atunci când purtați a rochie strâmtă sau foarte subțire. Din păcate, acest stil de lenjerie poate fi vizibil, ceea ce dă o notă mai puțin glamour.

Din acest motiv, cel mai bine este să selectați cu atenție ce modele de lenjerie intimă  doriți să purtați și cu ce tipuri de rochii o veți purta !

Iată care sunt diferitele stiluri de lenjerie intimă pe care le poți pune sub ținuta ta minunată:

A)
Slipi și brâuri

Slipi și brâuri ajută la scoaterea în evidență a unui aspect mai sofisticat atunci când porți o rochie.

Slipii Slipii se poartă de obicei sub o rochie transparentă și ajută la reducerea taliei.

Slipurileînvelișurile pot fi purtate ca chiloți care acoperă burta sau ca un costum complet pentru a aspira grăsimea de acces din jurul coapselor, feselor și șoldurilor.

În plus, este interesant de subliniat că un procent ridicat de femei, fără îndoială, preferă să poarte un brâu sub o rochie.

Când sunt făcute corect, brâiele cunoscute în limba engleză ca “shapewear” se potrivesc corpului tău, sculptându-ți silueta în interiorul rochiei. O modalitate eficientă de a arăta subțire și foarte elegantă.

B)
Culottes

Culottes pot accentua farmecul unei rochii sau, dimpotrivă, îi pot degrada aspectul, dacă sunt prea vizibile.

Pentru a evita acest tip de situație, ar trebui să acordați o atenție deosebită alegerii chiloților dvs. atunci când doriți să purtați un
.span>  rochie
albă 
sau o  rochie transparentă.

De fapt, chiloții și sutienul ar trebui să fie sincronizate cu culoarea rochiei, pentru a obține uniformitatea vestimentației. Acest lucru vă împiedică să aveți lenjeria intimă vizibilă. Optează pentru lenjerie subțire, cum ar fi chiloții retro “cu talie înaltă”, care modelează foarte bine silueta. 

C) Sutienul

În ceea ce privește  topurile delingerie. trebuie să alegi un model care să se potrivească tipului tău de corp, dar și în funcție de rochia pe care vrei să o porți.

Pentru rochiile cu spatele gol, recomandăm un  sutien fără bretele sau un model cu bretele transparente, dar și un sutien adeziv.

Apoi, pentru rochiile strâmte optați pentru un  sutien invizibil cu cupe netede, fără cusături și fără dantelă. Veți
păstra toată eleganța pe care o poate oferi o rochie mulată, atunci când vă vine perfect.

Vom încheia pe rochiile cu decolteu plonjat care sunt modele foarte seducătoare. Pentru acest tip de rochie cu decolteu în V, ideal este pur și simplu să vă accentuați pieptul cu un  sutien push-up pentru a obține un stil glamorous!

D)
Colanții

Inevitabil din toamnă încoace, colanții  se poartă din ce în ce mai des sub rochiile femeilor.

Acest stil de lenjerie intimă elastică pentru femei este disponibil în multe culori și stiluri, cum ar fi cel mai cunoscut dintre ele, colanții net.

În plus, este bine de știut și că benzile de tuns ajută o femeie să arate mai elegantă și mai profesionistă atunci când poartă o rochie.

E) Corsetul cu jartieră

Pentru a obține un stil glamour, dar fără a depăși limita vulgarității, corsetul corset-garter-belt este noua piesă de lenjerie intimă la modă care îndeplinește foarte bine acest rol.

În general confecționată din dantelă, această lenjerie intimă sculptează curbele corpului, conferindu-i o formă de clepsidră. Așa că nu vei avea probleme în a arăta foarte seducătoare purtând o rochie mulată.

Puteți alege să purtați un corset cu centură de jartieră cu o rochie fără bretele, rochie de mireasă, rochie de prințesă și multe alte modele care au o croială evazată.

Ce să porți sub o
rochie

Așa cum am văzut, ai o gamă largă de opțiuni în ceea ce privește lenjeria intimă care se poartă sub rochii.

Cu toate acestea, există astăzi diferite modele de rochii. Cele cu scurtături și altele mult mai lungi. Apoi, diferența constă și în material și țesătură, cu rochii care sunt mai mulate decât altele.

De aceea, trebuie să alegi inserția
intimă

pe care
vrei să o porți în funcție de tipul de rochie pe care te-ai decis să o adopți.< /p>

Întrebarea care se pune acum este ce lenjerie intimă se potrivește cu ce tipuri de rochii?

1) Sub o rochie corset

Începem această lungă serie de analize cu noul trend al momentului: rochie cu corset!

În cadrul acestui tip de model, nu trebuie să optezi pentru purtarea unui brâu, așa cum ai face în mod normal în cazul rochiilor cu farduri.< /p>

De fapt, doar croiala rochiei cu corset subțiază silueta, fără a avea nevoie de o lenjerie de corp pentru a face acest lucru. Puteți purta pur și simplu un tanga pentru a vă juca cu volumul feselor sau chiloți fără cusături dacă rochia este strâmtă.

Majoritatea timpului, rochiile cu corset au un bustier încorporat. Partea superioară a rochiei permite susținerea corespunzătoare a sânilor și sculptează talia în același mod ca un corset tradițional. Din
acest motiv, nu vei fi nevoită să porți sutien cu această nouă generație
de 
rochii.

În caz contrar, nu uita să adopți lenjerie fără bretele lenjerie intimă dacă modelul de rochie corset pe care l-ai ales este fără spate. Controlați fiecare detaliu al stilului dvs. vestimentar și veți deveni cu siguranță cea mai elegantă.

Tip stilist : atunci când îmbraci o rochie-corset look-ul tău devine complet diferit. Cu curbele corpului tău desenate, te sfătuim să îți finalizezi ținuta fermecătoare cu tocuri pentru a obține un finisaj foarte seducător!

2) Sub o rochie fără bretele

Dacă sunteți în căutarea celei mai bune lenjerii de corp pentru o .rochie de seară fără bretele, nu este nevoie să te desparți de un sutien bun, un body fără bretele sau un slip frumos fără bretele pentru o siluetă netedă.

Pe lângă faptul că vă oferă suportul pe care îl doriți și capacitatea de a vă subția burta și coapsele, acestea adaugă un strat suplimentar de farmec, cu beneficii ușor de utilizat.

De asemenea, sub o rochie fără bretele, sutienele adezive și> la./strong>  sutienul transparent sunt cele două opțiuni cele mai folosite de femei, deoarece rămân simple și eficiente. 

Stylist Tip : Pentru a vă asigura că partea de sus a rochiei nu alunecă sub  sutienul sau lenjeria intimă, aplicați mici benzi de bandă dublu adezivă în fața și pe părțile laterale ale sutienului.

Puneți rochia pe tine și prindeți sutienul în locul unde ați aplicat banda. Rochia
va rămâne în cele din urmă la locul ei.

3) Sub o rochie strâmtă

Pentru o rochie de seară cu corset” rel=”noopener noreferrer”>rochie de seară cu forme</a>, optează pentru o rochie de seară .sutien invizibil pentru atractivitate vizuală și o învelitoare, astfel încât să vă simțiți atât confortabilă, cât și sexy. Fuziunea acestor două piese de lenjerie intimă va face ca rochia să arate ca și cum ar fi fost croită pentru tine.

 Cașcavalul cu tanga ți oferă un aspect fără chiloți și îl poți obține cu o porție suplimentară de control al burticii și netezire a taliei, dacă dorești.

 Corvetele de modelare vă permit să alegeți între transparent și opac, cu opțiuni pentru a vă netezi coapsele, a vă îndesa burta sau a vă pune în valoare fundul.

Stylist’s Tip : atunci când alegeți colanți transparenți, măsurați-vă rochia de la talie până la tiv pentru a vă asigura că nu se va vedea. În cele din
urmă, ține cont că poți purta și un colant fără cusături sub o rochie strâmtă
 dacă un brâu nu ți se potrivește!

4) Sub o rochie bodycon

.

 bodycon  rochiile sunt stiluri apropiate sunt concepute pentru a se agăța cu drag de silueta ta; fac acest lucru cel mai bine atunci când se asociază cu o teacă orice grad de control pe care îl doriți. Ambele piese vor profita la maximum de liniile și curbele tale naturale.

Încă o dată, teșitura slipuri în teacă îți permite un control ușor până la moderat axat în primul rând pe crearea unui aspect neted, făcându-l perfect.

În plus, unele rochii de acest gen dau un rezultat și mai fermecător datorită sutienelor încorporate care adaugă o notă seducătoare ținutei.

Tip de la stilist : Atunci când purtați o  rochie body con nu subestimați niciodată puterea vederii din spate. Alege între stilul rochiilor care îți netezesc fundul, sau cele care îți pun în evidență fundul pentru un plus de forță. 

5) Sub o rochie de trapez

 

Cu
o rochie de
trapez./span>Rochiile trapeze sunt cele mai bune flaușoare ale siluetei. Poate părea că poți purta orice sub fusta evazată, dar materialul de pe șold și coapsă se va drapa mai bine atunci când este purtat peste o pereche de cizme înalte până la coapsă .

În plus, unele dintre aceste rochii au panouri plasate strategic pentru a crea o siluetă de clepsidră clasică. Nu uitați de brățara fără curea pentru a obține un stil mai pretențios.

6) Sub o
rochie
maxi

 rochii maxi .Sunt un model superb pentru orice siluetă, punând în valoare ceea ce ai în partea de sus și făcând ca picioarele să pară kilometrice.

Cea mai bună lenjerie intimă pentru rochiile maxi poate merge în două direcții:

Prima ta opțiune este chiloții cu talie înaltă care pot conține foarte ușor partea de jos a burții.

În plus, acest tip de model oferă o siluetă de talie fără cusur și măgulitoare, peste care rochia ta  rochia lungă va curge fără efort.

A doua ta opțiune este să modelezi ciorapii cu dresing colanți care crează aspectul de coapse, burtă și fese ferme. Acestea vin într-o varietate de stiluri, de la capri la colanți până la gleznă, colanți întregi sau colanți transparenți. Maxi-chic.

Tip stilist : Dacă rochia ta maxi are crăpături până la coapse, ține cont de faptul că trebuie să eviți glugile de tip lenjerie de corp , deoarece acestea adaugă un aspect prea sportiv, în timp ce colanții și colanții transparenți sunt mai compatibili cu ținute mai formale și mai elegante, cum ar fi o rochie maxi cu crăpătură.

7) Sub o rochie
plonjată
, decoltată

În primul rând, atunci când purtați o  rochie plonjată./strong> sau o rochie decoltată, cel mai important lucru este să ai pieptul perfect susținut.

Încercați corpii cu spatele jos care sunt excelente sutiene cufundate adânc, cu opțiuni fără bretele și fără bretele. Modelele de lenjerie intimă fără spate oferă femeilor un aspect sexy, iar sânii susținuți corespunzător în rochie.

Stylist sfat : mergeți complet raționalizat cu chiloții modelatori. Opțiunile cu talie înaltă oferă un plus de control al burticii, iar tu poți alege între un tanga, un slip sau o hăinuță de acoperire care să formeze coapsele, în funcție de forma pe care o are fusta rochiei tale.

8) Sub o rochie
transparentă

Așa cum am văzut mai devreme în articol, vă recomandăm
lenjerie intimă
în aceleași culori cu rochia, mai ales dacă rochia este transparentă.

Aveți la dispoziție mai multe opțiuni de lenjerie intimă, cum ar fi chiloții cu talie înaltă, bandeau sau chiar body-uri. Fiecare dintre aceste articole va arăta grozav sub o rochie transparentă, dacă respectați cel mai important aspect al lor: uniformitatea culorilor.

Vă va fi mai ușor să arătați elegant într-o piesă de îmbrăcăminte
transparentă dacă
lenjeria intimă pe care o purtați aproape că nu se vede.< /p>

Tip de la stilist: rochia transparentă poate fi purtată și cu o cămașă de noapte frumoasă sau o rochie dreaptă pe dedesubt. Acționează ca un liner, dar cu un efect rafinat. De asemenea, îl poți pune peste fuste scurte cu un top decoltat. Rochia
transparentă este ultra-tendință în acest moment

9) Sub o rochie albă

.span>Când vine vorba de purtarea unei rochii albe, puteți proceda exact la fel ca în cazul unei rochii transparente. Veți fi înțeles, în fața acelorași criterii  pe care le posedă aceste două modele de rochii, trebuie pur și simplu să acordați atenție ⚠️  la cusăturile lenjeriei, iar apoi la culorile acestora, astfel încât să nu fie vizibile sub rochie.

Tip de la stilist : atunci când purtați o rochie albă cel mai bine este să alegeți brățări cu bretele largi și cu balcoane, astfel încât să vă puteți pune apoi în evidență pieptul.

10) Sub o
rochie de mire
asă

Selectarea celei mai bune lenjerii pentru o  rochie de mireasă .este foarte important, deoarece nu este vorba doar de a arăta cel mai frumos cu părul, machiajul, rochia și lenjeria intimă, ci și de a te simți confortabil în rochia ta în ziua ta frumoasă.

Corsetul corsetul cu centură de jartieră ajută să vă facă rochia de mireasă și ținuta de recepție foarte elegantă, oferindu-vă posibilitatea de a avea o formă perfectă a corpului.

Apoi, puteți opta și pentru brâiele cu alunecare care oferă un aspect neted și tonifiat. Dacă v-ați îndrăgostit de o rochie stil clepsidră inspirată de sirenă, brâul slip girdles  vă va oferi o linie elegantă a picioarelor și vă va permite să vă arătați mișcările de dans.

În timp ce încerci noi look-uri pentru păr și machiaj, o poți face și cu silueta ta, descoperind adevăratul farmec al unui rochie cu corset de nuntă capabilă să facă o femeie să arate extrem de superb!

Stylist’s Tip : când vă puneți colanți sub rochie, înfășurați-i încet, puțin câte puțin, ca pe niște colanți. Apoi depărtați picioarele, aplecați-vă și mișcați-vă în modul în care vă simțiți cel mai confortabil. Ar trebui să se simtă ca o a doua piele, nu să fie strâmte.

Concluzie 

Când porți lenjeria intimă potrivită nicio rochie nu este în afara limitelor. Corseta sau corsetul cu jartieră face să pară că ai propriul stilist personal de modă; ceea ce face toată diferența între “rochia asta arată grozav” și “ arăți grozav ! “.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *