Cele mai bune corsete de slăbire 2022

Corsetul slimming reapare în lumea modei feminine. Mult timp uitat, acest accesoriu revine în forță pe rețelele de socializare, Instagram, Facebook, etc.

Cu o privire mai atentă la motivele acestei reveniri, este ideal pentru a avea o siluetă foarte sexy, un piept plinuț, fese dezvoltate și o talie perfect marcată, ceea ce știm că nu este întotdeauna ușor de realizat, dacă natura nu v-a dăruit o talie de viespe generoasă.

Pentru a obține acest lucru, femeile apelează apoi la diverse mijloace: intervenții chirurgicale, diete prea restrictive, activități sportive și, acum, îmbrăcăminte pentru slăbit.

Ce-ar fi dacă ai încerca și tu celebrul corset care te face să slăbești ? Dacă vă place ideea, iată câteva informații utile, înainte de a afla care sunt cele mai bune corsete de
slăbire

Curentul de slăbire al vedetelor!

Jessica Alba, Bella Hadid, Kim Kardashian, precum și surorile ei .strong>Kourtney, Kylie și Kylie.strong>Khloé a creat un buzz prin faptul că a lăudat din nou minunile corset-thin. Pentru aceste vedete, a fost accesoriul perfect pentru a obține o bombă plată și forme fizice care îi lasă pe bărbați fără cuvinte.

Fotografie cu Kim Kardarshian, Jessica Alba și Kylie Jenner

De fapt, aceste celebrități au folosit această garnită de slăbire după ce au născut. L-au folosit în timpul antrenamentelor și uneori chiar în viața de zi cu zi, pentru a-și recăpăta corpul de vis. Kimberly kardarshian a slăbit foarte mult cu acest tip de brâu de slăbire.

Kim Kardashian și corsetul ei de slăbire

Un rezultat care a făcut foarte repede turul rețelelor de socializare, făcând celebru corsetul ei pentru a slăbi, care a ajuns să fie poreclit “Kim Kardashian corset de slăbire“.”. 

În general bine supravegheate și foarte bine sfătuite, ele cunoșteau toate beneficiile pe care un corset le putea aduce pe plan fizic, moral și medical!

De ce să folosești un corset de slăbire?

Acest articol de lenjerie intimă care te ajută să slăbești a fost folosit din cele mai vechi timpuri sub diverse forme pentru a subția talia și a pierde kilogramele în plus.

Această tendință nu s-a schimbat, iar femeile din ziua de azi care sunt supraponderale încă o folosesc, ceea ce ne dovedește cât de eficientă este această garnită în acest domeniu.

 un corset de slăbire purtat de o femeie

Având probleme în a se arăta în bikini la plajă, de exemplu, unele persoane folosesc acest îmbrăcăminte de slăbire pentru a reveni la o talie mai subțire. Pe
lângă faptul că este o lenjerie de corp la modă, acest tip de
corset&nbsp
;pentru slăbire permite
pierderea
grăsimii care se află la nivelul taliei
.

Pentru majoritatea celor care îl folosesc și chiar și pentru dieteticieni, punerea unei centuri este o alternativă mai bună la diete crash pe care le-au folosit pentru a pierde în greutate și a avea o talie subțire.

o femeie cu talie subțire

Considerat de unii ca fiind un accesoriu la limita torturii, corsetul cu manșetă este foarte în vogă în acest moment și toate cele care doresc să-și perfecționeze silueta, îl folosesc afișând cu mândrie rezultatele obținute și nu ezită să publice diferența fizică dintre înainte și după ce ai purtat un corset-slimming!

corset de slăbire rezultat înainte și după

Un incredibil inhibitor al apetitului!

În acest secol XXI, nicio femeie și cu atât mai puțin fetele tinere nu-și doresc să aibă o figură obeză, care oferă un sentiment de nefericire   în ele, împingându-le uneori să se închidă, complexate de grăsimea corporală sau umflăturile acestora, aceasta fiind localizată în general pe stomac, fese și coapse.

o femeie cu umflături

Dimpotrivă, toate își doresc să aibă un corp la limita perfecțiunii, o siluetă bine conturată, o formă f geometrică ca o clepsidră ⌛️ pentru a se simți frumoase și feminine.

Cu toate acestea, multe nu sunt încă pregătite să țină o dietă pentru a slăbi, de aceea, purtarea unei ținute care ajută la slăbit este una dintre cele mai bune opțiuni pe care le au la dispoziție, deoarece induce reducerea poftei de mâncare prin comprimarea burții din exterior, ceea ce duce la scăderea taliei cu câțiva centimetri.

Cu alte cuvinte, volumul stomacului este redus fără a fi nevoie de o intervenție chirurgicală. Pentru a
obține acest rezultat, se recomandă purtarea corsetului de slăbire între 2 și 12 ore pe zi, pentru a slăbi rapid și eficient.

Acest accesoriu feminin oferă purtătorului o senzație de sațietate și astfel se evită excesul de calorii care provine din mâncatul de mai multe ori, gustând între mese .

În plus, acest stil de corset acționează asupra cadrului cutiei toracice și modifică arhitectura oaselor situate la nivelul taliei.< /p>

Toate acestea înseamnă că o femeie care poartă un astfel de articol vestimentar, slăbește prin reducerea dorinței de a mânca, deoarece este un incredibil încetinitor al foamei prin el însuși!

panel coup faim

Dar înainte de a alege care dintre ele ți s-ar putea potrivi, haideți să descoperim împreună diferitele modele existente!

Diferitele tipuri de
corsete de
slăbire.

Corsetul pentru burtă plată este în primul rând o piesă de lenjerie feminină și, din acest motiv, există mai multe forme, indiferent de gustul tău. Printre diferitele modele concepute pentru pierderea în greutate, există unele care pot fi purtate doar pe sub haine, iar altele peste ele, va depinde de tine să alegi în funcție de stilul tău vestimentar.

colecție de corsete de slăbire

1) Cu un decolteu drept

Este ideal ca femeile care au bustul mic să aleagă un model care să aibă un decolteu drept, astfel încât, odată ce vor fi făcute să poarte unul, se vor simți bine și confortabil.

2) Cu un decolteu plonjat

.Cu toate acestea, pentru cele care au un bust generos de data aceasta, atunci să optezi pentru ideea de a purta un corset care posedă un decolteu plonjat este probabil cea mai bună alegere.

3) Cu o croială lungă

Evitați, de asemenea, să cumpărați un corset prea lung pentru a fi confortabil în orice poziție, chiar și în șezut, pentru că ideal ar fi să ți&nbsp
nbsp;trebuie să purtați acest articol vestimentar timp de mai multe pe zi pentru a vă bucura de eficiența sa, așa că înțelegeți că trebuie să fie confortabil, fără să vă împiedice în timpul mișcărilor zilnice.

Două
tipuri de închideri
disponibile

În ceea ce privește închiderea, există două tipuri și anume cârlig și fermoar. La acest nivel nu contează pe care o alegeți, să știți că nu aduce prea multă importanță dacă doar confortul personal.

Simplu spus, trebuie doar să alegeți tipul de închidere care vi se pare mai practic.

Prețul unui
corset de slăbit
.

Prețul unui corset de slăbire variază în funcție de marcă, estetică și material. Prețul minim este de 5 euro   și poate ajunge la plafonul de 100 euro pentru modelele de cea mai bună calitate.

pachet de bancnote euro

Pentru a obține o piesă ieftină, ideal este să folosiți un comparator de corsete de slăbire, dar stați liniștiți, cele mai bune corsete de slăbire vă stau la îndemână, trebuie doar să continuați să citiți acest articol .

Ce marcă de costum de slăbire să alegi

Originea acestei piese este legată de regiunile anglo-saxone. A făcut vâlvă în aceste regiuni, ceea ce face ca aceste accesorii de slăbire anglo-saxone să fie mai fiabile.

De fapt, “Ann Michell” și “Ann Chery” sunt primele mărci foarte răspândite în acest domeniu. Dar cele mai cunoscute și mai eficiente sunt:

  • iLovesia
  • Tdolah
  • Feelingirl
  • Maison du Corset

Cum să
folosești
corect haina pentru a slăbi

Utilizarea unui corset de slăbire necesită câteva precauții pentru a evita pe cât posibil efectele nocive pe care le provoacă. Reducerea dimensiunilor nu se face peste noapte.

rezultatele pierderii în greutate a trei femei

Este rezultatul unui proces care poate varia ca durată de la o femeie la alta.
Atunci când mergeți să cumpărați accesoriul, trebuie să vă faceți timp pentru a-l alege pe cel care este potrivit pentru măsurile dumneavoastră și pentru a-l folosi bine, alegeți unul modelul care se potrivește cu tipul dumneavoastră de corp.

1) Diferite tipuri de
corp

Care femeie are un tip de corp diferit, unele vor avea o talie subțire și șolduri mai late, altele vor avea o grăsime mare pe burtă, dar coapse și fese subțiri.

În consecință, trebuie să selectați un model care să vă ajute să pierdeți în greutate în zona dorită, fără a uita că funcția principală a unui corset este de a reduce talia.

A) Partea inferioară a corpului supraponderală

Pentru femeile cu o morfologie în formă de pară prin faptul că au un bust normal, dar greutate în părți ale corpului precum fesele, șoldurile și coapsele, atunci ideal este să optezi pentru un brâu care să îți acopere coapsele și talia. Presiunea asupra acestor zone diferite vă va ajuta să obțineți rezultate mai bune.

B) Partea superioară a corpului mai mare

Pentru toate cele care au kilos de pierdut de la mijlocul
corpului
până la bust
, corsetul care se va potrivi cel mai bine siluetei dumneavoastră este un colac de teacă cu talie înaltă. În
acest fel veți profita de stilul său pentru a vă comprima partea superioară a corpului.

C) Greutatea
burții

Pentru sexul feminin cu doar grasă pe burtă, luați un corset de slăbire de bază care va veni să vă înfășoare talia. Cel mai greu va fi să te obișnuiești cu senzația de disconfort provenită din comprimarea burții, deoarece aceasta rămâne o etapă complicată la începutul programului!

D) O siluetă proporționată

Conținutul tău de grăsime este distribuit uniform în toate părțile corpului, bust, talie și șolduri, așa că ar trebui să optezi neapărat pentru un body modelator de tip slipi sau centuri.

Acestea vor fi cele mai potrivite pentru situația dumneavoastră și vor fi, de asemenea, cele mai eficiente în dobândirea de rezultate.

Un bust mare

Este adevărat că, cu un bust mare, ar putea fi dezavantajos să purtați un corset care să vă acopere bustul în timp ce încercați să slăbiți în zona stomacului.

Pentru a scăpa de kilogramele în timp ce sunteți confortabil,
purtați un model
care se potrivește sub sâni, cum ar fi o centură sau un corset sub bust.

2) Timpul de utilizare

După ce l-ați achiziționat, trebuie să mergeți treptat atunci când purtați un model de slăbire. Începeți cu 1 sau 2 ore pe zi, apoi treceți la 3 sau 4 ore și așa mai departe. În mod
ideal, doriți să ajungeți la 6 ore pe zi.

un ceas pentru a determina timpul de utilizare a unui corset

Pentru a avea rezultate cuprinzătoare și mai puține leziuni ale corpului dumneavoastră, este indicat să combinați purtarea unui corset cu activități sportive regulate, să beți multă apă pentru a vă menține hidratat

În final, trebuie să citiți și să respectați condițiile de utilizare și întreținere a corsetului.

Caută
această ținută durere

Așa că tu crezi că caută această ținută durere? Răspunsul la această întrebare este, din păcate, da, dar nu trebuie să vă panicați.

Corsetul de slăbire reduce volumul burții, determină pierderea în greutate în special în șolduri, burtă și talie. Și totul fără operație sau dietă.

o femeie suferă de durere

Acum,  toate acestea nu se pot face fără durere. Într-adevăr, ea exercită presiune asupra oaselor și asupra întregii părți a corpului pe care o acoperă, pentru a-i da o formă pe care nu o avea, ceea ce induce în mod necesar durere.

Persoanele care l-au încercat spun că purtarea unui astfel de accesoriu de slăbire înseamnă că trebuie să accepți să suferi o vreme, dar pentru un rezultat perfect. Așa cum spune vechea zicală “nu primim nimic degeaba”.

Precierile noastre despre ”
corsetul de slăbire

Corsetul de slăbire nu este unanim în ceea ce privește utilizarea, eficiența și efectele sale asupra organismului, ceea ce duce la întrebări.

Cu toate acestea, Jessica Alba, una dintre vedetele de la Hollywood care laudă rezultatele depline ale corsetului de slăbire, a declarat în revista Net-à-Porter.com următoarele: “Am purtat un corset zi și noapte timp de trei luni. A
fost foarte brutal și pot spune că nu este pentru toată lumea.”

Aceasta nu anulează faptul că Jessica are o formă frumoasă, precum și o talie subțire.

pierderea în greutate cu trei femei

Toate femeile care au încercat această metodă au reușit să își reducă talia. Motivul pentru care revizuirile despre corsetul de slăbire pe rețelele sociale sunt aproape toate pozitive. Ceea ce nu trebuie uitat este necesitatea de a urma sfaturile de utilizare și de alegere care sunt date.

Portarea excesivă a unui cocet comprimă diafragma care, din cauza lipsei de spațiu, perturbă plămânii și inima, provocând probleme de respirație la persoana respectivă.

De aici importanța de a nu exagera cu purtarea corsetului de strângere a taliei. Este foarte important să mergeți treptat pe durata purtării acestui articol de îmbrăcăminte, fiecare având propriul ritm de utilizare.

Cum să vă alegeți reductorul de talie?

Să-l alegeți, nu este o sarcină ușoară. Vă liniștim, mai ales dacă este pentru prima dată. Iată câteva sfaturi pentru a vă ajuta.

Primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să alegeți cea potrivită.

Primul lucru pe care trebuie să îl faceți înainte de a vă alege reductorul de mărime, este să vă luați măsurile. Dar cum faci asta? Nu este atât de complicat.

o bandă de măsurat

Este exact ca și cum ați încerca să cumpărați un sutien. Dacă greșești măsurile, vei cumpăra un sutien care nu ți se potrivește deloc.

Voi fi fie inconfortabilă, fie va trebui să te îngrijorezi de fiecare dată când te îmbraci. Același lucru este valabil și pentru corsetul cu burtă plată.

Pentru a vă lua măsurătorile pentru a alege corect un corset de slăbire, veți avea nevoie de o bandă de croitorie și de o oglindă mare.

Iată care sunt pașii pentru a vă lua măsurătorile:

  1. Adoptați o poziție verticală, dar naturală.
     Nu este nevoie să vă băgați stomacul înăuntru.
  2. Atunci ajustați banda de măsură astfel încât să nu fie nici prea strânsă, nici prea largă. Asigurați-vă că ajustați
    .
  3. Apoi înfășurați banda de măsură în jurul taliei și notați măsurarea.

Cerințele principale de selecție. 

Materialul

Pe piața unde sunt disponibile aceste corsete de slăbit, veți găsi în cea mai mare parte modele al căror material este realizat din poliester, poliamidă, lycra și elastan.

În plus față de faptul că oferă moliciune, aceste materiale sunt ușor de întreținut. cstrong>tonul este, de asemenea, o alegere bună. Toate acestea pentru a vă spune că principalul criteriu pe care ar trebui să îl luați în considerare este chiar materialul.

three-corsets-with-different-materials

Ceea ce este important este să te simți confortabil în corpul tău atunci când îl îmbraci. Pentru aceasta, trebuie să iei în considerare estetica, potrivirea și forma produsului, care trebuie să se potrivească și cu gustul tău.

Acum, îți reamintim că alegerea mărimii este de asemenea importantă, așa cum am discutat chiar înainte. Nu îl considerăm un criteriu de selecție, deoarece este firesc și evident să alegeți un model care să corespundă măsurătorilor dumneavoastră.

Ca atare, ne-am concentrat asupra punctului pe care oamenii îl ignoră de obicei, și anume importanța materialului hainei!

Cele mai bune
corsete de
slăbire 2022

1) Corset de slăbire pentru burtă plată

corset de slăbire numărul 1

Corsetul pentru burtă platăeste un model foarte cunoscut și eficient este realizat din latex, un material care permite o transpirație mare atunci când îl porți. Se atașează în partea din
față, ceea ce facilitează instalarea sa, cu ajutorul unui sistem compus din
clips
.

După ce cârligele de prindere s-au conectat între ele, nu vă rămâne decât să trageți fermoarul în sus.

În acest fel, veți obține imediat o siluetă mai subțire provenind din compresia pe care corsetul o exercită asupra taliei dumneavoastră. Purtați-l pe
sub haine, astfel încât să fie ascuns
.< /p>

Acest model este foarte confortabil în timpul sesiunilor de sport și permite o pierdere în greutate foarte rapidă, datorită designului materialului său.

Totuși, nu trebuie să-l aveți doar în timpul antrenamentelor, deoarece este foarte eficient și atunci când îl aveți zilnic. Din
acest motiv, îl puteți ține several câteva ore pe zi, pentru a obține rezultate mai bune.

2) Corsetul de slăbire Feelingirl

numărul 2 cele mai bune 
corsete de 
slăbire

Pe locul al doilea avem corsetul Feelingirl, cunoscut pentru materialul său moale și plăcut de suplu. Acest articol de îmbrăcăminte subțiază, de asemenea, talia și permite pierderea în greutate pe termen lung.

Nu provoacă iritații ale pielii, ceea ce este avantajos pentru a o purta mai mult de 6 ore. Ideal pentru femeile care doresc să scape de kilogramele în plus pe o perioadă lungă de timp, avându-l în jurul șoldurilor în fiecare zi.

3) Corset de slăbire Twinsflame

numărul 3 cele mai bune 
corsete de 
slăbire

Pentru locul 3 găsim  corsetul teșitor de la Twinsflame. La
fel ca și colega sa, se așează la nivelul stomacului, făcându-l plat datorită designului său din latex și spandex.

O bustieră special concepută pentru femeile care doresc să își recapete o talie subțire după sarcină, știind că după această perioadă a vieții, se trezesc cu kilograme mai greu de eliminat.

Ca urmare, această teacă care provoacă activitate termică corporală, are capacitatea de a le ajuta pe aceste proaspete mame, datorită țesăturii sale de transpirație.

Cu toate acestea, obținerea unor rezultate pozitive în ceea ce privește pierderea în greutate va dura mult timp și va fi nevoie de o disciplină și o rigoare exemplară în utilizarea acestui model.

Curele de slăbire, centuri, brâuri și corsete care te fac să slăbești!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *