Corset de slăbire: Înainte – După

În acest articol, veți descoperi rezultatele impresionante ale mai multor femei care au ales să poarte un corset de slăbire pentru a slăbi.

Cu mare plăcere împărtășim aceste testimoniale, pentru ca ele să motiveze și să ajute femeile care suferă din cauza kilogramelor în plus.

Să le descoperim împreună!

 

Kim Kardashian slimming corset banner

&nbsp
;

Un eficient slăbire eficientă

Într-o lume în care aspectul fizic contează pentru că îi poate face pe mulți dintre noi să sufere, un număr mare de oameni sunt disperați să elimineze kilogramele în plus.

Într-adevăr, umflăturile de pe șolduri și stomac sunt adesea un complex care poate duce la nefericirea unei persoane. Un sentiment de dezgust față de sine, plus nevoia de a te uita în oglindă și batjocura celor din jur, care vin să îngreuneze lucrurile.

o femeie supraponderală întristată de batjocura celorlalți

De aceea, pentru a se simți mai bine în pielea lor, unele femei decid, cu o determinare impresionantă, să opteze pentru o soluție care nu este atât de ușoară, aceea de a slăbi.

Așa că, după ce au luat această decizie care le garantează că își vor recăpăta o fitness și o siluetă subțire, pleacă în căutarea celor mai bune exerciții, metode, diete și accesorii pentru a slăbi cât mai repede.

Cele mai norocoase ajung să găsească un îmbrăcăminte foarte specială care le subțiază talia. Un corset de slăbire foarte eficient care te ajută să slăbești mai repede.

Un brâu de slăbire care a ajutat un număr mare de persoane să ardere  grăsimea corporală.

fotografie de corset de slăbire

De fapt,eficacitatea acestui corset de slăbire  provine din țesătura sa care determină o transpirație semnificativă a corpului, ceea ce este perfect atunci când doriți să eliminați caloriile. Se poartă în jurul taliei și exercită o compresie care declanșează în mod natural procesul de ardere a grăsimilor.

.

foto corset slăbire

În cât timp se obțin rezultate cu corsetul de slăbire?

Cercetarele nu se pot abține să nu se întrebe înainte de a cumpăra un corset de slăbire cu intenția de a face exerciții fizice.
Un lucru bun când știm cu toții cât de complex poate fi dacă nu stăpânești subiectul.

Printre aceste multe întrebări, una care apare foarte frecvent este “Cât timp trebuie să aștept până când voi vedea rezultatele?

“.

Cel mai sincer răspuns posibil la această întrebare este: “depinde de mai multe lucruri!”

În primul rând, trebuie să știți că există 4 factori cheie atunci când folosiți un corset de slăbire. Cât de repede puteți obține rezultatele corporale pe care le doriți va depinde de acești factori:
/strong>

  • Dieta ta
  • Genetica și metabolismul tău.
  • Utilizarea unui corset de slăbire se face zilnic, dar nu trebuie să-l purtați mai mult de 8 ore pentru a evita problemele de sănătate ulterioare.

    Pentru ca acesta să fie cu adevărat eficient, va trebui să vă reduceți aportul zilnic de calorii și să implementați o dietă corectă înainte de a obține primele sale rezultate.
     
    Fără o dietă adecvată   veți încetini ritmul progresului dvs. singur în timp ce purtați acest articol de îmbrăcăminte de slăbire.

    De aceea este important să înțelegem că purtarea zilnică a unui brâu de slăbire, fără a scădea drastic .nbsp;numărul său de calorii, va avea ca efect încetinirea rezultatelor tale cu câteva săptămâni.

    În cazul opus, prin combinarea unei diete echilibrate și purtarea unui brâu de slăbire, veți avea garanția de a pierde în greutate încă din primele zile, deci nu neglijați igiena stilului de viață.

    A) Un stil de viață sănătos

    Multe femei adoptă “antrenamentul taliei” în efortul de a face o schimbare generală a stilului lor de viață.

    Cu alte cuvinte, ele își completează programul de fitness și dieta sănătoasă prin adăugarea purtării unui corset pentru a slăbi.

    Astfel, ele au parte de rezultate imediate datorită acestui stil de viață impecabil. Au bucuria de a observa slăbirea siluetei lor în scurt timp datorită acestui tip de îmbrăcăminte.

    Satisfacția de a ști că faimosul corset de strângere a taliei este eficient și le crește semnificativ transpirația în timp ce fac exerciții&.
    nbsp;(de unde și pierderea rapidă în greutate) îi împinge să continue să mențină acest stil de viață sănătos

    Așa că, dacă și tu folosești ținuta de fitness împreună cu un program sportiv sau chiar o dietă, mai degrabă decât să nu faci nimic, vei obține rezultate bune destul de repede.

    Totuși, amintiți-vă că unele femei care încep acest tip de metodă sunt deja în formă fizică, fac deja exerciții fizice și mănâncă bine.

    Obiectivul lor nu este neapărat acela de a slăbi, ci mai degrabă de a-și remodela talia în timp ce poartă haina, iar acesta este un alt mare avantaj al acestor articole de menținere a taliei.

    Așa că nu vă încredeți orbește în oamenii care vă spun că veți pierde 10 kilograme în 2 zile.

    B)
    Angajamentul față
    de rezultatele tale viitoare

    Trebuie să știi exact ce fel de rezultate vrei să obții pentru a avea un nivel foarte ridicat de angajament față de tine însuți. Acest lucru vă va ajuta în momentele dificile, cum ar fi păstrarea centurii de slăbire timp de 6 ore sau în timpul sesiunilor de sport.

    Complicitatea vă permite să rămâneți concentrați asupra obiectivului de slăbire, de exemplu, gândindu-vă doar la rezultatul final.

    C) Pierdeți mai repede datorită geneticii

    Într-un fel, corpul dumneavoastră este ceea ce este, indiferent de tipul de antrenament pe care îl faceți. Dacă sunteți destul de flasc în jurul burții și rețineți multă apă în general, aceasta poate fi o veste bună.

    De fapt, multe dispozitive de waist-lifting sunt concepute pentru a crește transpirația în jurul burții și mai ales în timpul antrenamentului. Dar asta nu înseamnă neapărat că vastrong> obține rezultate rapide. De
    asemenea, totul ține de genetică.

    Puteți ajuta la depășirea acestor probleme genetice rămânând angajat și completând antrenamentul cu o dietă sănătoasă și o rutină de antrenament regulat.

    Sperăm că acest lucru vă oferă cel puțin o idee generală despre ce să vă așteptați când începeți să câștigați curbe.

    Rețineți că acesta este un proces și că fiecare corp este diferit. Deși s-ar putea să vezi o diferență imediat când porți un
    corset de
    slăbire

    , este
    nevoie de angajament pentru a obține rezultate.

    Iată câteva mici inspirații înainte de a îmbrăca un corset de slăbire și după ce ai îmbrăcat acel celebru aparat de talie.

    “Înainte” de a purta un corset pentru a slăbi

    Înainte de a opta pentru acest stil vestimentar pentru slăbit, unii ne-au povestit despre luptele lor zilnice atunci când erau supraponderali, iar un lucru care apare adesea este pierderea încrederii în sine.

    o femeie tristă din cauza excesului de greutate

    De fapt, neputându-se îmbrăca așa cum își doreau, purtând de fiecare dată haine largi pentru a-și ascunde kilogramele, și-au pierdut o parte din feminitate și nu s-au mai simțit atrăgătoare, atrăgătoare sau pur și simplu frumoase.

    Un sentiment cu care rămâne foarte greu de trăit și care i-a împins pe mulți dintre ei la această închidere, nevrând să se bucure de micile plăceri ale vieții, cum ar fi mersul la plajă sau ieșirile cu prietenii.

    .

    Scopul celorlalți a devenit prea complicat de depășit, deoarece se simte judecată de aceste persoane diferite.

    Acestea ne-au împărtășit câteva fotografii cu ele, înainte de a adopta un articol vestimentar pentru a slăbi, iată care dintre ele:

    patru femei supraponderale înainte de a folosi un corset de slăbire

    “După” purtarea unui corset de slăbire

    După ce au trecut prin toate aceste dificultăți ca urmare a creșterii în greutate, se decid să poarte acest celebru articol de îmbrăcăminte de slăbire la care au recurs chiar și vedete precum Jessica Alba și Jennifer Lopez.
    Rezultatul după ce ați purtat acest îmbrăcăminte de slăbire în timp ce aveți o dietă sănătoasă este pur și simplu uimitor!

    Kim Kardarshian, Jessica Alba, Jennifer Lopez cu corset de slăbire

    Ce Corsetul de slăbire al lui Kim Kardashian este cel mai celebru dintre toate, deoarece a reușit să își dovedească eficacitatea în fața lumii, ajutând-o pe această vedetă de reality TV să piardă toate acele kilograme de sarcină.

    Vă împărtășim câteva fotografii foarte motivante care ilustrează aspectul fizic al mai multor femei înainte și după ce au optat pentru corsetul de slăbire.

    rezultat înainte și după folosirea unui corset de slăbire

    Elodie, 88 kg înainte de a folosi corsetul de slăbire și 56 kg după folosirea lui

    rezultat înainte și după folosirea unui brâu de slăbire

    Jessica, 115 kg înainte de a opta pentru un brâu brâu slăbire și 47 kg după o perioadă lungă de utilizare.

    rezultat înainte și după folosirea unui corset de slăbire

    Pauline 102 kg înainte de a îmbrăca un corset stomac plat și 72 kg după purtarea acestuia.

    rezultat înainte și după folosirea unui brâu de slăbire

    Charlotte, 97 kg înainte .purtând un brâu de slăbire și 52 kg după ce a făcut acest lucru.

    Curea de slăbire: Recenzii

    Am reușit să adunăm recenzii și mărturii de la persoane care au folosit corsetul pentru burtă plată și, întotdeauna cu scopul de a oferi ajutor femeilor care ar putea avea nevoie, ni s-a părut logic să le împărtășim prin intermediul acestui articol.

    Emilie din Toulouse, 26 de ani, mamă a unei fetițe:

    Am ales corsetul de slăbire înainte de nașterea fiicei mele, pentru că o prietenă mi-a povestit despre rezultatele pe care a reușit să le obțină cu el. Am început să o port la 4 luni după ce am născut și am revenit la greutatea mea anterioară în câteva luni. Chiar dacă a fost greu, sunt foarte fericită și corsetul m-a ajutat foarte mult

    Seniha din Bobigny, 42 de ani, mamă a trei copii:

    “Odată cu vârsta, corpul meu stochează tot mai multă grăsime și, din această cauză, m-am săturat să fiu grasă, așa că mi-am cumpărat un brâu de slăbire pentru a slăbi. Am început să văd rezultate câteva zile mai târziu și asta m-a motivat să continui în fiecare zi. Acum am slăbit 11,40 kg în 4 luni de utilizare și continui să o port în fiecare zi.

    Julie din Lyon, 18 ani, studentă la drept:

    Sunt studentă la drept, iar excesul meu de greutate a fost o problemă pentru mine în clasă, deoarece am primit toate râsetele batjocoritoare, insultele, reflecțiile și privirile dureroase. Așa că, sătulă de această situație, mi-am cumpărat un program de sport, precum și un brâu de slăbire pentru a slăbi cât mai mult, știind că am o greutate de 97 kg. Folosesc corsetul de slăbire de un an de zile și am slăbit în total 40 de kilograme datorită programului, dietei și corsetului. Am reușit să reduc la tăcere toate aceste remarci despre mine și mă simt mult mai bine în pielea mea!”

    Maria din Paris, 24 de ani, angajată:

    Am cumpărat un corset pentru stomac plat datorită sfatului unei prietene care lucrează cu mine. Văzusem că reușise să slăbească foarte mult într-un timp foarte scurt, așa că am întrebat-o care este secretul ei și mi-a spus corsetul de slăbire + dieta sănătoasă. Asta m-a motivat și am făcut exact cum a făcut ea, cumpărând un corset de slăbire și de atunci am slăbit deja 7 kilograme în 2 luni, așa că sunt foarte fericită.

    Christine din Bordeaux, 31 de ani, casnică:

    Din moment ce sunt casnică și îmi petrec zilele acasă, m-am îngrășat și soțul meu a văzut că sufăr și mi-a cumpărat un corset de slăbire pentru a mă ajuta. La început nu am crezut în el, până când am obținut rezultate bune și am vrut să continui. Am slăbit 8 kilograme în 3 luni!

    Samira din Paris, 27 de ani, angajată:

    Niciodată nu am fost atentă la ceea ce mâncam pentru că eram genul de persoană care mănâncă, dar nu se îngrașă și într-o zi m-am îngrășat 10 kilograme dintr-o dată, ceea ce m-a făcut să sufăr pentru că nu mă puteam îmbrăca așa cum îmi doream, iar familia mea râdea de mine. Mi-am luat un corset de slăbire pentru a mă ajuta să pierd kilogramele în plus și am reușit să fac acest lucru după câteva săptămâni de utilizare. Așa că pentru fetele care suferă, îmi fac timp să împărtășesc opinia mea pentru a vă ajuta la rândul vostru și poate veți face la fel după ce veți reuși, pentru că chiar funcționează

    Louise din Nantes, 36 de ani, recepționer:

    Sunt recepționeră și șeful meu mi-a spus clar că dacă nu slăbesc s-ar putea să-mi pierd locul de muncă, deoarece imaginea companiei este importantă. Știu că este șocant, dar nu am vrut să-mi pierd locul de muncă pentru câteva kilograme, așa că mi-am luat un corset de slăbire pentru a arăta mai subțire și, în timp, m-a făcut să slăbesc, chiar dacă nu am urmat un program de dietă. Până la urmă sunt fericită, pentru că fără ea nu mi-aș fi pierdut niciodată grăsimea de pe burtă, așa că totul e bine când se termină cu bine, chiar dacă lucrez în continuare ca recepționeră, dar pentru o altă companie.

    Concluzie

    Chiar dacă corsetul de slăbire poate avea o reputație proastă venită din partea guru-lor de vânzări de training pentru “pierderea în greutate”, acesta este totuși cel mai eficient accesoriu de slăbire în eliminarea grăsimii corporale, datorită compoziției țesăturii sale care determină corpul să transpire mult, eliminând astfel un număr mare de calorii.

    trei tipuri de corsete de slăbire

    Pentru ca acesta să își îndeplinească cu adevărat funcția, trebuie să îl combinați cu o dieta bună. Trebuie să fii disciplinat și răbdător, până când vei obține rezultate interesante care îți vor schimba literalmente viața.

    În cele din urmă, fiți pregătiți să faceți orice pentru a scăpa de acele greutăți în
    exces

    care sfârșesc prin a vă face să vă simțiți rău pe termen lung.

    Vă dorim curaj în vitoarea luptă cu kilogramele!

    .

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *