Rochie cu corset

Corsetul, din nou la modă, este prezent acum în diferite stiluri. O piesă vestimentară care revine în actualitate, mai frumoasă și mai modernă ca altădată, pentru fericirea sexului feminin.

Pentru noi, ne-am specializat în acest domeniu, pentru că acordăm o atenție deosebită acestui tip de îmbrăcăminte.

De aceea, vă oferim acest articol, pentru a înțelege care sunt cele mai bune ținute de purtat cu corset!

Cu ce să porți un corset ?

În zilele noastre, codul vestimentar este o modalitate originală de a-și exprima gusturile, pasiunile și uneori chiar dorințele. În ceea ce privește corsetul, acesta oferă un aspect foarte elegant, ceea ce este foarte atrăgător pentru unele femei.

colecție de corsete

De fapt, îmbrăcat cu balene, acest tip de veșmânt vine să modeleze șoldurile și talia purtătoarei. A fost o vreme, cu mult timp în urmă, când a purta acest tip de îmbrăcăminte rigidă era considerat un semn de eleganță.

O calitate foarte apreciată în secolul al XVI-lea, pentru că în acele vremuri femeile nobile erau judecate după felul în care se țineau, având un bust drept și o talie subțire.

De atunci, vremurile noastre s-au schimbat mult și, în afară de această funcție primară, care este de a modifica aspectul fizic, se mai adaugă și alte funcții, precum corsetul este acum un accesoriu de modă foarte interesant, care poate fi purtat cu diferite stiluri.

Adevăr, odată asortat cu blugi, pantaloni scurți, sacou sau pantofi, înțelegi imediat cât de mult a evoluat acest articol de îmbrăcăminte de-a lungul timpului, de la a fi un corector de postură la o ținută șic care subțiază silueta.

Ca urmare, tendința corsetului este la modă și acaparează tot mai mult scena modei, motiv pentru care, vă vom arăta care este cele mai bune ținute de purtat cu un corset pentru a obține, indiferent de situație, un stil seducător!

femeie poartă un corset

Cu toate acestea, înainte de a începe această mică serie de combinații de purtat cu un “corp de balenă”. care este pentru informare al doilea nume al corsetului, trebuie să înțelegeți că fiecare dintre fotografiile pe care vi le vom prezenta este doar un suport pictural, pentru a vă orienta mai bine.

De aceea, alegerea culorii sau a croielii hainelor pe care doriți să le asortați cu el, rămâne liberă și specifică fiecăruia.
 

1) Un look casual

A) Un corset peste bust cu blugi rupți

Pentru început, puteți opta pentru un stil casual, perfect pentru a fi purtat în fiecare zi. Pentru asta, nimic mai bun decât asocierea unui corset alb cu blugi rupți și adidași sport.

o femeie care poartă un corset cu blugi rupți

B) Un
corset din
satin cu pantaloni
scurți de
blugi

Apoi, pentru a rămâne în același spirit cool al ținutelor, puteți purta același stil de corset, de data aceasta cu bermude de blugi și adidași

O femeie cu un stil cool format dintr-un corset și pantaloni scurți de blugi

C) Un
corset
fără bretele
cu blugi cu talie înaltă&nbsp
;

În cele din
urmă, aveți și opțiunea de a îmbrăca un corset cu blugi cu talie înaltă, pentru că dintre cele trei ținute pe care tocmai vi le-am prezentat, acest ansamblu este de departe cel mai bun.

o femeie cu un corset galben și blugi cu talie înaltă

Corsetele corsetele corsete în culori fac toată diferența!

2) Un look la modă

În această nouă categorie vom vedea așa-numitele ținute “la modă”, cum ar fi modelele compuse din cămăși, cizme de piele, fuste și corsete fără bretele.

femeie poartă un corset fără bretele

A) Un corset negru peste o cămașă albă

Îndrăznește să porți acest nou stil modern de a purta o&.
nbsp;
corset negru cămașă albă. Apoi, optează pentru blugi albaștri și tocuri pentru a finaliza întreaga ținută, făcând-o să arate în tendințe!

o femeie poartă un 
corset 
peste o cămașă cu pantaloni din denim

B) Un corset sub bust cu pantaloni și cizme

Chiar dacă nu este pe placul tuturor, această ținută are un farmec rock, dar elegant. De fapt, veți obține un look foarte edgy adăugând un corset sub bust, care se poartă sub bust, cu pantaloni foarte largi cu talie înaltă. Niște
cizme de piele grozave leather boots vor fi mica notă finală, pentru acest look atât de îndrăgit!

o femeie cu un corset din piele, pantaloni cu talie înaltă și cizme

C) Un
corset
alb
fără bretele cu fustă

În cele mai călduroase perioade ale anului, idealul este să te simți cu totul ușoară și pentru asta, poți merge pe ideea de a purta un corset fără bretele cu fustă. Combinația dintre aceste două piese vestimentare este perfectă, deoarece se obține un look sexy, fără a trece de capa vulgarității.

o femeie cu corset și fustă

3) Un look elegant

Pentru a continua micul nostru analiză asupra diferitelor stiluri pe care trebuie să le avem cu acest tip de îmbrăcăminte rigidizată, vom stabili acum cum să obținem un cod vestimentar elegant.

A) Un
corset din dantelă
cu
cămașă
albă

Optați pentru un corset din
dantelă peste o cămașă
, deoarece efectul redat este inconfundabil și dă imediat rezultatul scontat.

În ciuda faptului că aceste modele necesită o tehnică specială de cusut, există sunt culori, forme și tăieturi diferite, lăsându-vă posibilitatea de a găsi cea care vi se potrivește cu adevărat.

o femeie poartă un corset din dantelă peste o cămașă albă

< p>

B) Un corset negru fără bretele cu o rochie cămașă

Dintre toate combinațiile pe care le oferim, aceasta este cea mai cunoscută datorită faptului că Kylie Jenner a purtat-o de mai multe oricare a propulsat acest stil în prim-plan, dar gata cu pălăvrăgeala, este vorba despre purtarea unui corset robust peste o rochie cămașă cu cizme cu toc lung.

 S-ar putea să fii cu adevărat un fan al acestei ținute, odată ce vei vedea efectul pe care îl are atunci când ceilalți se uită la tine, așa că ai grijă dacă iubitul tău este gelos din fire.

o femeie cu un corset și o rochie scurtă

Cele mai bune corsetele bustier sunt cele mai simple!

C) Un corset cu sacou și pantaloni de costum 

.

Pentru a atinge un nivel cu adevărat ridicat de eleganță, va trebui să vă asortați corsetul cu un ansamblu de costum. În tendințe, jachetele și pantalonii în acest stil oferă un aspect elegant, ideal pentru femeile care caută o prezență elegantă și distinsă.  

un corset cu sacou și pantaloni de costum

4) O ținută de seară

Părțile sunt evenimente foarte speciale, unde există o mare concurență în ceea ce privește aspectul fizic și vestimentația.

femeie poartă rochie cu corset

Ca urmare, toată lumea se îmbracă elegant, pentru a părea cea mai frumoasă și mai frumoasă, dar ceea ce va face cu adevărat diferența este ținuta pe care o porți.

A) Un corset din piele cu pantaloni din latex

Optați-vă pentru o ținută total piele, fie că este vorba de partea de sus sau de cea de jos, acest material conferă în mod natural un farmec seducător, lăsând să se știe, în același timp, că nu sunteți de natură timidă, lăsată de izbeliște.

o femeie cu un corset de piele și pantaloni de piele

B) O rochie cu corset și un sacou de costum

Această noutate a luat cu asalt lumea modei, rochia-corset a devenit noua piesă must-have din garderoba ta. Mai mult, dacă
îl asortezi cu un sacou stil costum, vei accentua senzualitatea ținutei.

O femeie purtând o rochie scurtă cu corset și sacou

Ai și tu parte de atâta senzualitate cu unul dintre produsele noastre rochii Corset !

C) Un corset elegant cu o jachetă din denim

În același context, dar cu un stil diferit, de data aceasta alegeți să puneți împreună un corset îmbrăcat cu o jachetă de denim, pentru că ceea ce la început poate da un aspect trendy, în final dă un aspect cu adevărat seducător și perfect pentru serile tale.

O femeie cu un corset cu decolteu în formă de inimă și jachetă din denim

5) Un ansamblu pentru evenimente

A) O rochie cu corset din dantelă

Noua generație are o minte deschisă în ceea ce privește moda, iar în ziua nunții, nu mai este șocant   să vezi mirese cu rochii originale și cu adevărat frumoase, cum ar fi această rochie cu corset cu finisaj floral pur și simplu frumoasă!

o femeie cu o rochie de mireasă cu corset

B) Un corset cu un costum de mireasă

Aceasta .costum de mireasă reține multă atenție, deoarece sparge toate codurile generației mai vechi, ceea ce multora dintre ei nu le place.

Cu toate acestea, având în vedere frumusețea sa, ar fi greșit din partea ta să lași unele gânduri să îți strice acest moment care îți aparține doar ție și să nu fie nici cel mai frumos, nici cel mai original, tocmai datorită acestei ținute deosebit de incredibile.

costum de mireasă alb cu corset

C) Un corset rochie de mireasă

Pentru a încheia acest articol într-o notă bună, iată un rochie de mireasă cu corset   de o frumusețe excepțională. O dantelă elaborată, capabilă să evidențieze farmecul oricărei femei.

o rochie corset din dantelă

În rezumat

În concluzie, Există diferite moduri de a te îmbrăca cu un corset, trebuie doar să faci câteva teste, folosind imaginile pe care ți le-am pus la dispoziție.

Această piesă vestimentară este în tendința momentului și oferă femeilor o eleganță care nu se mai regăsește neapărat în alte stiluri de îmbrăcăminte.

Părtășește acest articol și alătură-te Maison des Femmes Élégantes!

.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *