Cu ce să porți un corset fără bretele?

Vă pregătiți pentru o mică ieșire, o întâlnire sau o petrecere. Vrei să știi ce poți purta cu un corset bustier? Cum să arăți altfel decât celelalte femei, pe lângă faptul că ești cea mai frumoasă?

Atunci perfect, stiliștii noștri îți dezvăluie câteva secrete despre această nouă ținută care vine, trendul must-have, pentru ca tu să fii cea mai elegantă purtând-o!

Corsetul fără bretele

Pentru început, facem o mică reamintire despre ce este un corset fără bretele. Mult timp considerat o piesă de lenjerie feminină, acesta ocupă acum un loc important în garderoba unei femei. Corsetul bustle corseteste, de fapt, fuziunea dintre două stiluri de îmbrăcăminte care au fiecare caracteristici diferite.

foto femeie cu corset fără bretele

Există mai multe versiuni care permit sexului feminin să obțină stiluri vestimentare sexy și elegante, dar poate oferi femeilor și un aspect casual și atractiv.

Ce este un
bustier
?

Pentru început, trebuie să înțelegem că bustierul este o piesă vestimentară menită să pună în evidență sânii unei femei. Ajută la susținerea sânilor  ținându-i în sus. 

Cuvântul bustiervine de la cuvântul bust, deoarece designul acestei piese de lenjerie intimă a fost creat pentru ca femeile să se potrivească confortabil în jurul pieptului.

În cele din urmă, acest stil de îmbrăcăminte este adesea confundat cu corsetul, care oferă o talie strânsă și curbe mai pronunțate. În
timp ce
bustierul, ridică sânii în sus pentru a vă pune în valoare decolteul.

Care este diferența dintre bustieră și corset?

Vezi o diferență între aceste două articole de îmbrăcăminte, atunci când sunt puse una lângă alta.

După cum am văzut chiar înainte, bustierul are rolul de a susține sânii în timp ce în ceea ce privește corsetul, acesta a fost purtat de mult timp de femeile nobile din secolul al XVI-lea ca o centură.

Femeie renascentistă purtând un corset

De fapt, acest veșmânt antic realizat din balene era capabil să modifice silueta femeilor prin reducerea taliei pentru un aspect vizual mai estetic și foarte apreciat la acea vreme.

De atunci, corsetul a cunoscut o evoluție incredibilă de-a lungul anilor. Devenită o piesă de îmbrăcăminte modernă, ea poate fi folosită și astăzi în scopul refinării taliei unei femei, dar în marea majoritate a timpului este purtată în prezent ca o piesă de îmbrăcăminte de modă.

trei femei poartă un corset fără bretele

Prin urmare, văzând criteriile și beneficiile pe care le oferă ambele stiluri de îmbrăcăminte, fie că este vorba de bustul și umerii evidențiați pentru bustieră și un aspect fizic mai subțire pentru corset, îmbinarea celor două oferă un rezultat pur și simplu perfect, recent cunoscut sub numele de corsetul de bustieră!

Cu ce să porți un corset bustieră?

Pentru a-ți pune în valoare topul îl poți asorta cu alte tipuri de haine precum jachete, blugi, pantaloni scurți sau fuste.

Printre aceștia, sunt jamberii cu talie înaltă care sunt cei mai potriviți pentru a fi puși cu un corset fără bretele. Tăietura sa dă efectul de a avea picioare mai lungi și mai subțiri. Ajută la punerea în valoare a bustului prin accentuarea vizualului pe farmecul bustierei pe care o purtați.

high-waisted-pants

Prin urmare, purtarea acestor pantaloni cu talie înaltă și picior larg vă va oferi un stil edgy. ochii se concentrează în mod natural pe partea de sus a ținutei tale, de unde și importanța alegerii unui model șic.

Cu ce să porți o bustieră din piele?

Pentru a obține un look rock și seducător, vă sfătuim să optați pentru o bustieră din piele neagră asortată cu pantaloni din satin. De
asemenea, poți purta blugi albi, pentru a favoriza croiala
bustierei tale,
oferindu-ți un look foarte chic.

Adoptă o geantă mică și poartă bijuterii de culoare aurie, pentru ca negruul bustierei să fie pus mai mult în evidență.

black leatherette bustier

Descoperă farmecul acestui bustier-bustier-black-leatherette și profită de el pentru a-ți completa garderoba.

Cu ce să porți o bustieră din dantelă?

Vara, nimic nu este mai bun decât o piesă de îmbrăcăminte ușoară pentru a te simți bine. Pentru aceasta, optați pentru o bustieră lațată pentru a obține un look casual, dar chic. 

Vă poate sta bine purtând acest stil de bustier cu o fustă florală sau o rochie lungă de asemenea din dantelă. Pantofii plat se vor potrivi cu acest stil simplu și fermecător. Lasă gâtul liber, astfel încât bustul să fie partea cea mai vizibilă.

De asemenea, dacă vrei să porți pantaloni cu bustiera albă din dantelă, atunci fă-i cu talie înaltă. Veți obține mai mult farmec purtându-l în acest fel.

bustier-white-in-lace

Dați curs acestei Bustier-lace-white pentru vară și fii cea mai chic!

Cele mai bune moduri de a purta o bustieră!

1) O bustieră
purtată ca piesă
de lenjerie intimă 

Se poartă ca un sutien sub o bluză lejeră sau o rochie vaporoasă. Este capabil să întărească zona burții pentru un aspect vizual excelent.

corset fără bretele sub o cămașă largă

Pe lângă faptul că este sexy, această piesă vestimentară are forma și funcția de a vă menține în formă pe tot parcursul unei zile la birou.

2) Un corset fără bretele sub rochie

Vrei să te asiguri că ai decolteul potrivit în noua rochie pe care ți-ai cumpărat-o pentru ieșirile în oraș? Atunci ar trebui să știi că unele bustiere măresc dimensiunea sânilor fără a-i face să pară diformi și vulgari.

corset fără bretele cu o rochie neagră

Apară-l cu cea mai bună rochie a ta, precum și cu pantofii tăi superbi cu toc, pentru un look sexy care va fi o declarație.

3) Bustierul corset cu
fustă

Pentru început, aveți grijă ce model alegeți să purtați cu o fustă. Uitați de modelele cu volane, prea transparente, cu dantelă exagerată.

Optați pentru bustiere simple și elegante bustiere, deoarece acestea sunt cele mai bune haine de exterior. Astăzi, cele mai multe fuste sunt menite să fie purtate cu cămăși care îmbrățișează talia.

corset bustier și fustă înaltă

 

Descoperă-te de fuste cu talie înaltă pentru a ieși în oraș, pur și simplu prin simpla introducere a părții inferioare a bustierului în interiorul unei fuste creion sau a unei fuste cochete, fanteziste, florale.

Aceasta vă va oferi același stil pe care îl oferă un body. Topul din interiorul fustei oferă un aspect elegant.

4)A A A femei fără bretele cu pantaloni cu talie înaltă

Știați că totul merge bine cu blugii? După cum am mai văzut, bustierele nu fac excepție. Asortarea cu pantaloni cu talie înaltă este în continuare cel mai bun mod de a o purta.

corset negru fără bretele cu pantaloni cu talie înaltă

Asigură-te doar că alegi mărimea corectă a blugilor astfel încât să nu fie prea scurți sau prea largi.

Să-ți arăți ușor o parte din burtica mică dă un efect foarte sexy, dar dacă o parte prea mare din burtă iese din blugi, atunci înseamnă că sunt prea strâmți.

Bustierul este o piesă de lenjerie intimă greu de stăpânit, dar odată ce reușești, poate deveni un look versatil, confortabil, de zi cu zi.

5) Îmbracă-ți bustiera sub un sacou

Vrei să arăți atât sexy, cât și profesionist? Intră în sala de ședințe cu o rochie fără bretele sub un blazer regal sau un pulover clasic și vei fi sigură că vei obține exact acest aspect.

Mixarea dihotomiei dintre conservator și vavavoare este o modalitate excelentă de a face o declarație de modă fără a exagera.

corset fără bretele cu jachetă

Experimentați o mare varietate de jachete în partea de sus, rămânând în același timp într-un look adecvat vârstei.

Ce corset fără bretele să purtați când ieșiți în oraș?

Cunoscând existența tuturor modelelor disponibile, haideți să vedem împreună cu ce să purtați unul în ieșirile zilnice sau în serile voastre

.A) Ieșiri
zilnice 

Pentru plimbările cu prietenii sau zilele de shopping, pantalonii scurți din denim sau o fustă îți vor da un look casual și chic, dacă îi pui cu acest tip de talie.

Cu toate acestea, dacă vremea nu vă permite, atunci asociați-l cu blugi cu picioare largi sau blugi cu talie înaltă.

corset alb fără bretele cu pantaloni cu fund clopot

Cum am văzut, această combinație este în continuare cea mai potrivită pentru acest stil de ținută.

B) Ieșirea în oraș

Pentru o seară romantică sau în trend, ideal este să îmbraci un corset fără bretele cu blugi slim pentru a obține un stil sexy. De
asemenea, puteți opta pentru pantaloni din satin care, de asemenea, dau un efect foarte elegant.

 corset negru fără bretele cu blugi skinny

Nu ezitați să purtați bijuterii care să completeze farmecul ținutei, cum ar fi un colier pe lângă gât, știind că croiala acestei ținute de nouă generație lasă umerii și bustul goale.

Bustierul: pentru ce
morfologie
?

Până să începeți acest capitol, să știți că indiferent de morfologia dumneavoastră puteți purta modelul pe care îl doriți.

În plus, anumite tipuri de corsete busty corsets se vor adapta mai bine tipului tău de corp, deoarece croiala lor este mai potrivită pentru acesta. Următoarele sfaturi au fost făcute pentru a vă ajuta în alegerea dumneavoastră.

1) Bustierul extra-lung sau
extra-scurt

Pentru femeile mai înalte, un model care are o croială lungă sau, dimpotrivă, extrem de scurtă, va fi cel mai adaptat la morfologia dumneavoastră.

De fapt, având un bust lung nu veți avea probleme în a purta acest tip de îmbrăcăminte. Dimpotrivă, va fi mai vizibil, iar stilul dumneavoastră va fi mai vizibil. O
fustă din denim cu un
corset
bustieră
negru
ar putea fi o ținută perfectă pentru tine.

2) Rochie bustieră

În ceea ce privește femeile cu corp subțire, poți emana un adevărat farmec purtând o rochie
fără bretele

.

Deși nu este o rochie fără bretele în sine, putem observa că această piesă oferă un avantaj major femeilor care sunt toate slabe. O modalitate de a fi chiar mai elegantă decât dacă ai purta o bustieră simplă, de exemplu.

3) Corsetul bustieră vintage

Deși unele persoane nu se simt frumoase în pielea lor din cauza câtorva kile în exces, trebuie să știi că ești în continuare foarte fermecătoare.

În plus, puteți arăta și mai atrăgătoare purtând un corset fără bretele de epocă. Stilul retro conferă un aspect șic. Aspectul vechi al veșmântului va expune abilitățile tale de a alege modele vestimentare în tendință, ceea ce nu este accesibil oricui.

Pune-l pe tine cu pantaloni din satin și ai garanția că vei arăta foarte atractivă!

4) Corsetul cu decolteu fără bretele

Pentru femeile cu sânii mici, recomandăm modelele cu decolteu. Partea superioară a veșmântului care este poziționată chiar deasupra pieptului are o formă foarte specială, asemănătoare unei inimi, care atrage atenția.

O modalitate excelentă de a vă face bustul foarte sexy. Profitați
de efectul pe care îl oferă decolteul
bustierei
pentru a
arăta cât mai bine.

5)
Corsetul cu bustieră deschisă

Femeile cu forme măgulitoare nimic nu este mai bun decât să poarte un corset cu bustieră deschisă. Nu vă fie teamă să vă arătați formele feminine și să fiți o femeie incredibil de frumoasă.

Acest tip de ținută are particularitatea de a nu da o imagine vulgară. Un element perfect care scoate în evidență atuurile fizice ale femeilor și toată eleganța pe care o posedă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *