Cum să purtați centuri de jartiere?

În lumea seducției, anumite accesorii posedă un farmec incredibil și conferă un aspect elegant.

În categoria în care se regăsesc aceste accesorii, portjartierele sunt, fără îndoială, cele mai eficiente, deoarece oferă femeilor o latură foarte seducătoare.

În câteva momente, vom vedea pașii de urmat pentru a îmbrăca corect portjartierele, pentru a obține un aspect foarte fermecător.

colecție de jartiere și corsete

Un accesoriu seducător de lenjerie intimă

Această piesă de lenjerie intimă cunoscută sub numele de centură de jartiere este un accesoriu modern și foarte glamour care conferă imediat un aspect mai senzual atunci când este purtată, ca o centură în jurul taliei.

femeie cu jartieră neagră

Un articol de lenjerie intimă feminină cu bretele elastice, pe care se află mici agrafe. Scopul acestor agrafe este de a vă uni ciorapii cu acest accesoriu de lenjerie intimă, pentru că, odată făcut acest lucru, ținuta capătă apoi tot farmecul!

Cureaua de jartiere este asociată cu seducția și, odată ce o femeie o poartă, emană o carismă capabilă să facă să sucombe un număr mare de Bărbați.
Acesta
este motivul pentru care acest set foarte sexy a devenit fantezia erotică a bărbaților și femeilor de-a lungul anilor. Din
acest motiv, este adesea purtată la ocazii intime foarte speciale.

Cu toate acestea, utilizarea sa devine din ce în ce mai frecventă în viața de zi cu zi, deoarece permite sexului feminin, să își exprime eleganța în fiecare detaliu al codului vestimentar, purtând lenjerie intimă foarte chic.

trei-femei-vorbind-garter-belts

Pentru a o configura corect, va trebui să o faceți într-un mod simplu, urmând cele câteva puncte de mai jos.
 

Diferite etape pentru a instala jartierele.

1) Pune-ți chiloții.

Pentru început, trebuie să alegi cu grijă chiloții pe care îi vei purta, astfel încât să se potrivească perfect cu portjartierul.


chiloți 
cu jartieră

Există două moduri de a purta chiloți cu acest accesoriu.

Prima este să pui chiloții sub jartieră, ceea ce dă un efect foarte seducător. Combinația de
portjartier
și colanți este atunci pusă în evidență și veți profita din plin de această formulă de seducție, având o ținută cu adevărat elegantă.

A doua, este să o aveți de data aceasta, asupra portjartierului, mai puțin sexy, dar mult mai practică.
&nbsp

Efectiv, pierzi mai puțin timp când mergi la baie, pentru că nu trebuie să desfaci bretelele, apoi să le reinstalezi, apoi să reajustezi colanții, pentru că trebuie doar să tragi în jos pur și simplu chiloții.

Această a doua opțiune ar putea fi pentru femeile care au adesea de-a face cu toaletele publice   disponibile la locul de muncă, cum ar fi recepționistele sau chiar însoțitoarele de bord. Multe dintre ele nu au chef să iasă în acel moment.

În cele din urmă, alegerea purtării chiloților cu acest accesoriu de lenjerie este individuală. Circumstanțele în care o veți purta vor determina alegerea finală.

2) Puneți-vă
jartierele

Cu chiloții instalați, înfășurați jartierele ca pe o curea în jurul taliei și așezați-le ușor pe șolduri.

o femeie cu o jartieră în jurul taliei

Ajustați-o, în sus și în jos și la dreapta și la stânga, până când găsiți o poziție confortabilă.

Îndată ce vă simțiți confortabil și fără niciun disconfort, pregătiți benzile elastice, poziționându-le în apropierea coapselor.

3) Ridică-ți colanții

În curând ești gata să obții un look ucigător, confirmând în acest proces
reputația ultra-sexy a combinației acestor două accesorii de lenjerie.

Așa cum v-ați dat seama, trageți colanții până sus pe tot parcursul picioarelor, având grijă să îi potriviți corect.

o femeie trăgând în sus colanții dantelați

După ce sunt derulați, asigurați-vă că nu sunt prea întinși pentru confort. Pe de altă parte, aveți grijă să nu le lăsați să plutească. Pentru aceasta, adoptați o postură naturală atunci când urmează să îl legați.

Pentru o persoană care se află în perspectiva de a merge sau de a sta mult în picioare, atunci este mai bine ca dresul să fie întins, în cazul opus pentru cea care va trebui să stea des așezată, ideal va fi să aibă ciorapii mai puțin rigizi.

4) Legați cele două accesorii de lenjerie împreună

Pentru a uni aceste două piese de lenjerie, prindeți agrafele care se găsesc în partea din față a centurii de jartieră și atașați-le la capătul de jartieră al ciorapilor, asigurându-vă că sunt bine poziționate.

femeie 
atașând
jartierele la colanți

Repeta procesul pentru atașamentele din spate, folosind o oglindă mare. Faceți câteva teste pentru a vedea cât de confortabil vă simțiți și reajustați dacă este necesar.

5) Alegeți ținuta

Alegerea ținutei este importantă pentru a vă bucura de combinația suspender și colanți. Pentru asta, te sfătuim să începi pe o rochie presupunând că îți place să porți una! Ar trebui să fie strâns, lung sau scurt? Întrebări la care va trebui să răspundeți, în funcție de gustul personal.

trei femei cu jartieră și rochie

Pentru a vă ajuta, să știți că orice tip de rochii sau fuste se vor potrivi perfect cu aceste accesorii, trebuie doar să vă dați seama în ce mediu le veți purta, o simplă ieșire, la birou, interviu, spectacol, petrecere și multe altele.
 

6) Îmbracă-te!

După ce ai parcurs fiecare dintre acești pași, îmbracă-te finalizând întreaga ținută. Verifică dacă nu se văd legăturile de la jartieră, în cazul în care porți o rochie scurtă sau o fustă mini.

 o femeie purtând o fustă scurtă cu 
portjartierul

Pentru hainele mulate, faceți forma portjartierului invizibilă, astfel încât fiecare detaliu să fie perfect.

Ciorapi de evitat cu
portjartier
.

Deși este un element esențial pentru a da un efect deosebit de fermecător, există mai multe tipuri de ciorapi care vor îndeplini acest rol de minune.

Cu toate acestea, unii dintre ei nu sunt potriviți pentru portjartier, din cauza modelelor lor. Ar trebui să le evitați pe cele cu bandă de silicon fiind în interiorul jartierei, cum ar fi abțibilduri autofixante, de exemplu, deoarece vă va fi mult mai greu să vă fixați corect jartierele.

o femeie cu dresuri cu strângere automată

Ca urmare, se desprind mai ușor, provocându-vă destul de mult disconfort. Pentru a nu experimenta acest lucru, fiți atenți atunci când cumpărați și optați pentru joace cu o bandă subțire de silicon. În acest fel veți evita probleme precum lipsa de confort și ruperea accesoriului.

Un
corset
cu
jartieră
.

Pentru a obține o ținută și mai glamour, corsetul cu jartieră cu centură este o piesă perfectă. Acest articol de îmbrăcăminte, care are o croială elegantă de bază, are bretele încorporate, o modalitate mai ușoară de a obține un costum cu adevărat sexy.

colecția corset porte-jarretelles | Maison du Corset

În plus, forma conică a articolului de îmbrăcăminte rafinează silueta, oferind o redare foarte apreciată de femei. Acest corset destul de special, ar putea fi soluția miraculoasă la problema de a ști, ce topuri să porți cu o jartieră sau chiar cum să o faci invizibilă sub haine, știut fiind faptul că există multe alte preocupări în jurul subiectului.

De
fapt, a avea totul într-unul singur este extrem de practic, deoarece cea mai mare muncă a ta va fi să te concentrezi doar pe alegerea corsetului pe care îl vei cumpăra.< /p>

În fine, acest îmbrăcăminte de sculptat talia, poate fi purtat și în diferite circumstanțe. Poți poți purta corsetul cu bretele ca un top de seară, sau la o ieșire în oraș. Pentru a
vă ajuta să înțelegeți, iată trei corsete grozave cu
portjartiere
.

Rezumat

Pentru a obține o ținută elegantă din cap până în picioare, purtând portjartiere, sub rochii, pantaloni și fuste.

Pentru a vă pune ciorapii, care se vor atașa direct la portjartier, urmați pașii de mai sus, acordând o atenție deosebită nivelului de confort.

Corsetul Corsetul cu jartiere este un nou mod de a arăta foarte seducător, deoarece, deși corsetul în sine arată ca un top de lenjerie intimă, de obicei este purtat ca un costum, cu pantaloni sau fustă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *