Cum să faci o bustieră să se potrivească?

Ai avut vreodată bustiera ta care cade constant cu fiecare mișcare pe care o faci? Potrivit unui studiu, peste 89% dintre femei au trecut prin această situație foarte enervantă.

De aceea, am cercetat subiectul pentru a afla care ar fi cea mai bună soluție pentru această problemă a bustierelor.

După mai multe teste și cercetări, iată rezultatul care vă va ajuta cu siguranță în viitor.

colecție bustieră corset

Cum faci ca o bustieră să nu cadă?

În primul rând, dacă ai optat pentru o bustieră fără bretele, este pentru că vrei să profiți de farmecul pe care îl oferă croiala acestei piese vestimentare.

De fapt, faptul de a avea umerii goi și gâtul dezgolit adaugă o notă de eleganță întregii tale ținute. Multe femei au înțeles foarte bine acest lucru și își exprimă feminitatea prin acest stil vestimentar.

bustier corset

Cu toate acestea, deși oferă un aspect foarte atractiv femeilor, sutienele fără bretele, corsetele și bustierele pot fi restrictive atunci când încep să alunece.

Așa că, pentru a evita acest gen de situație în care trebuie să vă trageți sau să vă țineți bustiera de fiecare dată când faceți o mișcare, iată câteva sfaturi care vă vor ajuta să o păstrați sigură.

1) Folosește sutienul

Deși poate părea de bun simț, multe femei pur și simplu uită de acest truc de purtare a sutienului pentru a ține bustiera.

sutien

Pentru a face acest lucru, luați un sutien care este mai mare decât mărimea dvs. obișnuită. Aveți grijă să o strângeți în jurul bustului, astfel încât să nu se miște. Apoi, instalați bustiera peste ea, astfel încât să fie ținută pe loc de partea din față a lenjeriei.

Tipurile de lenjerie intimă push-up sunt ideale. Te va face să arăți mai sexy în acest proces, datorită caracteristicilor sale capabile să evidențieze atuurile sexului feminin.

Ca bonus, iată 23 de sfaturi care te vor ajuta să susții un sutien fără bretele, știind că le poți aplica și pentru susținerea bustierei tale.

2) Fixați-l cu un elastic

Nu este cel mai elegant mod de a face acest lucru, dar este totuși foarte eficient în fața unor situații neprevăzute de ultim moment.


bustieră 
legată cu 
elastic

Așa cum ați face cu părul, luați partea din bustieră care face să cadă și legați-o cu un elastic. Bineînțeles,
nu uitați să ascundeți această parte în interiorul hainei, astfel încât să nu pierdeți din farmecul stilului vestimentar.

3) Țineți-o sus cu 
curele detașabile

Pentru această soluție, va trebui să vă procurați curele detașabile. De
obicei, le puteți găsi pe unul dintre sutiene.


bretele 
detașabile

După ce le aveți în mână, vă dați seama că acest stil de bretele are încă un sistem de prindere pe bază de cârlige.

Aceste mici cârlige sunt folosite de obicei pentru a fixa lenjeria intimă, dar în situația noastră vă vor ajuta la susținerea bustierei, iată cum:

  • agățați una dintre curele la partea din spate a sutienului
  • Pasați cureaua pe sub sâni și agățați-o în spatele bustierei
  • Faceți același lucru cu cealaltă curea până când aceasta este atașată la partea din spate a bustierei

Iată că bustiera
dvs. nu va mai fi în pericol de a se deplasa, deoarece curelele detașabile care sunt plasate în interiorul bustierei, o vor fixa.

Această metodă este foarte eficientă, deoarece conectarea la fiecare capăt al bretelelor a bustierei la sutien și a sutienului la bustieră nu mai permite căderea hainei.

.

Adoptă noi modele de strapless

Moda evoluează în fiecare an prin crearea unor modele vestimentare originale. Este cazul bustierului care era la vremea respectivă doar o simplă lenjerie intimă feminină. Acest stil de îmbrăcăminte a suferit o schimbare radicală, devenind o piesă de îmbrăcăminte la modă foarte populară.

noul stil de bustieră

În plus, noua sa versiune botezată corset bustier oferă femeilor beneficii suplimentare.

Corsetul se înfășoară în jurul bustului, slăbind talia, iar croiala bustierului lasă umerii goi. Combinația dintre cele două articole de îmbrăcăminte face ca această ținută să fie perfectă, deoarece nu va trebui să vă faceți griji dacă va cădea sau nu.

Forma naturală a corsetului de bust vă oferă o piesă de îmbrăcăminte care se menține pe corp. Cu acest tip de model, nu mai ai nicio neliniște și va trebui doar să știi cu ce să porți o bustieră pentru a arăta cu adevărat cât mai bine atunci când adopți acest tip de ținută.

În acest fel, sfaturile și ultimele tendințe în materie de modă nu vor mai fi un secret pentru tine!

.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *