Cum să purtați o centură de jartieră?

Într-un articol anterior, disponibil pe blog-ul nostru dedicat corsetelor și bustierelor, am putut vedea cum să îți pui corect portjartierul, așa că astăzi vom descoperi, acum, cu ce să îl porți!

Am acordat o atenție deosebită acestui accesoriu de lenjerie, care conferă un efect foarte glamour și senzual femeilor care îl poartă.

Să aflăm acum tot ce trebuie să știi despre ea!

Cu ce să porți acest accesoriu de lenjerie?

Completarea ținutei cu o centură de jartiere este o tendință care ia din ce în ce mai mult amploare. Într-adevăr,
această combinație oferă femeilor un aspect foarte seducător, având un cod vestimentar îngrijit.

o femeie cu 
jartieră 
și colanți negri

Deși jartierele au reputația de accesoriu de fantezie, moda îi oferă acestei lenjerii foarte glamuroase o nouă imagine.

Ca urmare, acesta devine parte din viața de zi cu zi a multor femei care doresc să obțină un stil elegant și modern.

În marea majoritate a timpului, centura de
jartiere
se poartă cu o rochie frumoasă
, deoarece combinația dintre aceste două piese vestimentare formează o ținută perfectă.

Centura de jartiere cu rochie!

Cu orice tip de rochie ai alege, trebuie să ai grijă ca aceasta să nu fie prea scurtă sau cel puțin să nu se vadă bretelele care atârnă de colanți.

femei cu jartiere și rochii prea scurte

În alte cazuri, puteți purta jartierele cu orice stil vestimentar care există.

  • Rochie
    scurtă
  • Rochie lungă
  • Rochie fit
  • Rochie din piele
  • Rochie de păpușă (Carolle)
  • Rochie
    creion
  • Rochie teacă
  • Rochie mini

Pentru a vă arăta ciorapii, optați pentru o rochie scurtă care vă lasă picioarele la vedere. Puțin flotant, vă va oferi un stil super-sexy, fără a trece de marca de vulgaritate.

rochie albă scurtă cu jartieră

@stella_rose_cherry

De asemenea, pentru a reuși să purtați o jartieră cu o rochie mini, va trebui să vă întindeți ciorapii cât mai mult posibil, astfel încât jartiera să nu se vadă odată ce ați stat în picioare.

Cu toate acestea, alegerea unei rochii de lungime medie, care să se potrivească formei este, de asemenea, o idee foarte bună. De data
aceasta, redarea va da un aspect destul de elegant și chic.

În fine, rochiile nu sunt singurele articole care pot pune în valoare purtarea bretelelor, deoarece o puteți face foarte bine cu o
fustă
.

O lenjerie seducătoare cu o fustă.

În primă instanță, cel mai bine este să porți colanți opaci cu portjartierul, atunci când vrei să îmbraci o fustă scurtă, deoarece obții un aspect șic, în ciuda mărimii hainei.

femei purtând jartiere cu fuste

În al doilea rând, pentru fuste mai lungi puteți îndrăzni orice, deoarece, de obicei, croiala fustei, preia vizual tot restul ținutei dumneavoastră.

Cu toate acestea, modelele de dantelă care se găsesc pe unele funduri, pot rupe dominația fustei în look-ul tău.

Așa, vă puteți bucura de farmecul acestei lenjerii în timp ce purtați fustele lungi la birou sau seara de exemplu.

O ținută elegantă.

În materie de eleganță, rochiile și fustele nu se compară cu frumusețea unui corset.

Eficient, corsetul cu curea de jartiere este noua versiune de lenjerie considerată sexy și seducătoare. O piesă perfectă care împodobește corpul unei femei, oferindu-i o siluetă mai rafinată.

fotografie a unei femei cu un corset de jartieră

Așa că, fie că este vorba de o petrecere elegantă sau de momentele tale intime, acest corset foarte special îți permite să păstrezi o postură elegantă, ascunzând discret ceea ce în mod normal te-ar putea deranja.

În aceste condiții, ați înțeles, un articol de îmbrăcăminte care oferă un stil elegant, datorită designului său, apoi, un corp perfect sculptat, datorită designului său și, în final, o putere de seducție de trei ori mai mare cu croiala sa foarte seducătoare, dă un rezultat pur și simplu incredibil, pe care multe femei l-au înțeles.

În fine, există și alte versiuni ale acestui articol de îmbrăcăminte, altele decât cele cu bretele, care pot da și ele un aspect elegant, dar trebuie să te întrebi de fiecare dată, cu ce o să port corsetele mele bustier de exemplu, pentru că aceste întrebări te împing spre perfecțiune!

Rezumat

Toate tipurile de haine pot fi purtate cu bretele, însă, multe dintre ele dau un aspect simplu și banal, în timp ce scopul nostru principal, este de a obține mai presus de toate un șarm suplimentar, în plus, la un stil elegant care va face toată diferența.

Prin căutarea perfecțiunii în codul dumneavoastră vestimentar, veți obține cu siguranță un rezultat original și atractiv.

De aceea te-am sfătuit prin acest articol,să optezi pentru o rochie frumoasă sau chiar o fustă, deoarece aceste tipuri de haine sunt cele mai potrivite cu o jartieră!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *