Cum să purtați un corset?

În lumea foarte elegantă a femeilor, mai multe haine și accesorii dau un aer șic și sexy, celor care le poartă!

Ne-am specializat de la una dintre ele și mai exact în stilul corsetului bustier.

Pentru a spune adevărul, a devenit o referință în lumea modei și asta, datorită aspectului său provenit din vremurile vechi, adăugat cu stilul modern de astăzi.

De aceea, pentru a înțelege cum să scoatem în evidență farmecul irrezistibil al unei bustiere, stiliștii noștri au mers să se întâlnească cu mai mulți specialiști în modă, pentru a putea compara expertiza lor, în ceea ce privește această piesă vestimentară magnifică!”

foto colectie-corset-bustier

O piesă de îmbrăcăminte foarte feminină!

În Spania a început istoria corsetului, o piesă de lenjerie intimă destinată sexului feminin, care permitea o talie redusă și o postură dreaptă.

o femeie nobilă cu un corset

De fapt, a existat o vreme când femeile nobile din Renaștere, trebuiau să reflecte “verticalitate” în comportamentul lor, fiind politicoase, dar și fizic, stând mereu drepte și arătându-și talia subțire.

Ca urmare, în timp ce sânii mari domină astăzi conotațiile erotice, în etapa Renașterii, atracția fizică era concentrată exclusiv pe talia subțire, deoarece această siluetă elegantă era foarte apreciată de bărbații din acea vreme.

În zilele noastre, lucrurile s-au schimbat mult, căci ceea ce era practic o garnită de corp pentru a susține sânii femeilor pe lângă faptul că le oferea un aspect stilat, a devenit o ținută foarte la modă, după câțiva ani de evoluții.

evoluția corsetului în fotografii

Corsetul corset poate fi purtat cu multe stiluri diferite, este cunoscut și sub numele de whalebodysuitși se dezvoltă în timp, transformându-se în lenjerie sexy, apoi într-un top îmbrăcat, apoi în ținută de seară etc….

În fine, stilul corset mai robust devine din ce în ce mai important în codul vestimentar al femeilor și poate fi purtat în mai multe moduri diferite. De aceea, este esențial să știi ce haine te vor ajuta să îți pui în valoare această viitoare piesă din garderoba ta!

Cu ce să porți bustiera corset?

Așa cum am văzut mai devreme, corsetul bustier este un derivat al corsetului tradițional, există culori diferite, dar și stiluri diferite.

femeie cu corset negru fără bretele

În plus, nu este suficient să-l îmbraci cu orice alte haine pentru a profita la maximum de farmecul său, care apoi îl va spori în mod natural pe al tău! Așadar, pentru a îmbunătăți frumusețea și eleganța unei bustiere corset, va trebui să o porți cu blugi skinny sau chiar cu blugi cu talie înaltă.

În plus, poate fi însoțită și de o jachetă mică de piele, care îți va acoperi umerii, dacă ești în căutarea unui look mai degrabă șic și mai puțin centrat pe sexy.

Pentru a vă ajuta să vedeți mai clar, iată o listă cu diferitele haine cu care poate fi purtată această ținută la modă!

1)
Blugii cu talie înaltă

La fel ca și corsetul, blugii cu talie înaltă își fac din nou o intrare în forță în lumea modei. Designul său se potrivește perfect criteriilor pe care le căutăm, pentru a scoate în evidență farmecul
bustierei
.

Înălțimea blugilor trebuie să fie la nivelul buricului pentru ca stilul său să strălucească cu adevărat, așa că doar câțiva centimetri de piele vor separa aceste două elemente, lăsând să se vadă de aproape aspectul bustului și toată eleganța care vine cu el.

Cu toate acestea, această piesă vestimentară nu este singura care se ridică la înălțimea carismei unei bustiere, deoarece și alte tipuri de blugi sunt capabile să aducă acea notă de originalitate femeilor iubitoare de modă!

2) Blugi slim

Cu un blugi skinny este puțin diferit, dar nimic nu te împiedică să obții în continuare un look foarte modern. Tăietura acestui tip de blugi   accentuează lungimea picioarelor tale și face ca look-ul să fie mai șic.

Așa că este interesant să asortezi o bustieră elegantă cu acest stil de pantaloni, știind că celelalte elemente care îți vor completa ținuta, cum ar fi un sacou de exemplu, nu vor face decât să sporească eleganța venită din combinația de bustieră corset și blugi skinny!

3)
Jacheta
de piele

După ce ai ales ținuta care se potrivește cel mai bine așteptărilor tale în ceea ce privește stilul de blugi pe care îl preferi, a venit momentul să abordezi subiectul jachetelor, deoarece și acestea pot juca un rol important în look-ul tău general.

De fapt, doar câteva stiluri pot fi purtate cu o bustieră, cum ar fi Jacheta din piele cu croială de blazer, care este ideală pentru un look casual, dar elegant.

Cu toate acestea, cel care oferă cu adevărat un aspect foarte elegant rămâne totuși sacoul de smoching din stofă, deoarece croiala sa dreaptă face cu adevărat diferența.

4)
Jacheta de costum

Nu putem rata această evidență, acoperirea unui bustier cu o jachetă de costum sublimă este incontestabil o combinație perfectă.

O ținută, foarte râvnită de vedete și pe bună dreptate, conferă purtătoarei, un prestigiu în ceea ce privește stilul ei, care la rândul său, reflectă de obicei personalitatea și gusturile posesoarei sale.< /p>

Cu alte cuvinte, puteți profita de farmecul acestei ținute pentru a vă însoți bustiera la o petrecere. Veți ajunge cu un look foarte șic sfidându-le pe toate concurentele, care încearcă și ele să atingă acest obiectiv.

5) Rochie

Pentru a vă plimba în zilele frumoase de vară, punerea unui corset peste o rochie foarte frumoasă este o idee pur și simplu grozavă.

Corsetul a devenit un accesoriu de modă foarte căutat, iar serialul oferit de Netflix The Bridgerton Chronicle a propulsat acest stil din nou la mare căutare. Mai mult decât atât, revizitarea acestui articol vestimentar îți permite chiar să îl porți peste o rochie vaporoasă, ceea ce transmite originalitate în vizualul stilului tău.

6) Fusta

Câteva femei iubesc aspectul sexy al femininului și știu sigur că mai multe iscusite sunt capabile să le ajute să exprime acest look atât de căutat.

Pentru a face acest lucru, pur și simplu puneți laolaltă o bustieră corset foarte frumoasă cu o fustă și imediat veți avea un rezultat glamour și sexy, fără să vă fie teamă să treceți linia spre vulgaritate.

7)
Pantaloni scurți

Deși la prima vedere îmbrăcarea cu pantaloni scurți poate părea modestă, îmbinarea corsetului busty cu o astfel de piesă vestimentară, este o compoziție care funcționează foarte bine.

Cu toate acestea, este adevărat că picioarele tale sunt mult mai aspectuoase și acesta poate fi un element, care nu se potrivește cu stilul tău de viață sau chiar cu gustul tău, așa că nu ezita să optezi pentru altceva.

Dacă nu, să știi că acest stil este perfect pentru ieșirile de zi cu zi, oferindu-ți posibilitatea de a fi confortabilă, rămânând în același timp atrăgătoare.< /p>

Pentru a-ți finaliza ținuta, poți adăuga câteva accesorii de modă la fel de frumoase ca și bustiera ta. Acestea ar trebui să se potrivească pur și simplu cu culorile și hainele pe care ați decis să le purtați.

8)
Geanta

În primă instanță, cel mai bine este să aveți o geantă mică, astfel încât să nu aglomereze imaginea pe care o proiectați.
 

Apoi, aveți grijă la forma sa, care poate fi și ea prea atrăgătoare, neglijând complet ceea ce vreți cu adevărat să puneți în valoare, corsetul fără bretele!

9) Tocul

Pentru atingerea finală, tocurile sunt must-have, deoarece postura înaltă și eleganța pe care o oferă femeilor este incredibilă.

În stilul tău va fi cireașa de pe tort, așa că, cu toată această importanță, va trebui să alegi cu mare atenție, care vor fi cele mai potrivite pentru a îndeplini acest rol!

5 idei de ținute
purtate cu
corset
fără bretele

Pentru a te ajuta, iată 5 idei de ținute pe care să le combini cu un corset!

1) Corset fără bretele cu jachetă colorată!

corset fără bretele cu jachetă verde

2) Corset fără bretele cu pantaloni din material textil

Kim Kardashian cu un corset negru fără bretele

3) Corset fără bretele cu jachetă din denim

corset-bustier-with-jean-jacket

4) Corset fără bretele cu blugi cu talie înaltă și cizmă

bustier corset cu cizme

5) Corset fără bretele cu blugi cu talie înaltă și tocuri

corset bustier-with-jeans-high-waist

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *