Cum să-ți ascunzi corsetul?

Pentru unele persoane, adolescența poate fi o perioadă foarte complicată, datorită numeroaselor emoții care ne creează caracterul și ne modelează personalitatea, în timp ce încercăm să înțelegem cine suntem cu adevărat, dar și corpul trece prin cea mai mare evoluție în această perioadă și uneori fizic complicații fizice vin să facă această etapă mai dificilă decât este deja.

În acest articol vom discuta despre un subiect care ar putea ajuta mulți adolescenți, dar nu numai, și adulți care se văd nevoiți, fără să vrea, să poarte un corector de postură atunci când au o scolioză.

Vom dezvălui câteva trucuri care vă permit să  ascundeți acel corset medical sub haine, astfel încât să puteți ieși în liniște fără să atrageți privirile celorlalți.
 

Corsetul pentru scolioză

Așa cum am văzut în această introducere, schimbările fizice din perioada adolescenței pot fi uneori complicate, mai ales atunci când acești tineri au un Deformitate tridimensională a coloanei vertebrale cunoscută sub termenul medical de scolioză.

De fapt, întreg trunchiul, vertebrele, dar și coastele, suferă o deformare care duce la dureri greu de suportat.< /p>

deformare a coloanei vertebrale (scolioză)

De aceea, la recomandarea medicului, corsetul de scolioză scolioză este folosit ca tratament pentru această deformare a coloanei vertebrale.
Există mai multe tipuri de scolioză, cum ar fi:

  • idiopatic
  • neuromuscular
  • osos
  • li style=”font-weight: 400;”>central neurologic

Care dintre acestea oferă un grad diferit de deformare care va fi, de asemenea, tratat în moduri diferite.

Cu toate acestea, în marea majoritate a timpului, tocmai această centură specială va fi accesoriul ideal într-o astfel de situație, deoarece această ortotipul ortopedic este capabil să ofere un mare ajutor în fața acestei deformări osoase cu care se confruntă adolescenții.

scoliosis brace

După ce a fost diagnosticată, purtarea unei  orteze medicale pentru spate va fi permanentă. Va trebui să o porți în fiecare zi, acasă, la facultate și, pentru adulți, chiar și la serviciu. Ceva care nu este atât de ușor, deoarece îți reduce foarte mult mobilitatea și atrage toate privirile asupra situației tale personale.

Pentru a trăi mai bine cu ea, o mulțime de răbdare încearcă cu disperare să o ascundă sub haine, astfel încât să nu fie văzută de ceilalți.

bretele medicale pentru scolioză

De asemenea, să știe cum să camufleze un astfel de dispozitiv medical nu este cel mai ușor de făcut, așa că iată câteva sfaturi care vă vor ajuta să vă faceți invizibilă breteaua, dacă vă aflați în această situație.

Cum îți camuflezi corsetul medical făcut la comandă?

Pentru a vă ghida cât mai bine în cel mai bun mod de a  ascunde acest dispozitiv, vă prezentăm 4 pași de urmat, astfel încât să vă simțiți confortabil odată ce este instalat pe dumneavoastră.

1) Instalați-l confortabil

Pentru început, este important să înțelegeți că contactul direct al acestui corector de postură cu pielea dumneavoastră, poate duce la iritații pe termen lung, din cauza frecării care provine din mișcările dumneavoastră zilnice. O problemă pe care trebuie neapărat să o evitați pentru a o putea purta în fiecare zi în
timpul&nbsp
;
reabilitării coloanei vertebrale.

Pentru a face acest lucru, asigurați-vă un bustier care vă acoperă întregul trunchi sau un simplu tricou care vă va proteja de acele iritații viitoare.

Puneți tricoul înainte de a vă pune corsetul, astfel încât acesta să fie poziționat sub corset și să aveți un confort absolut atunci când îl purtați.

2) Haine de evitat.

Pentru a completa partea de sus a ținutei tale, va trebui să te gândești cu ce tip de ciorapi vei pune Cinci de talie.

Pentru a evita orice disconfort ar trebui să preferați blugii, deoarece purtați cu o centură puteți fi siguri că aceasta va rămâne fixă și nu va coborî imediat ce sunteți nevoiți să faceți mișcări zilnice, cum ar fi să stați jos, în picioare și să mergeți.

De fapt, dacă optezi pentru jambiere, pantaloni elastici, colanți sau blugi prea largi, atunci riști să te trezești cu fundul sub corset, ceea ce l-ar face să pară vizibil și nu este efectul dorit.

De aceea, este important să alegeți tipul de pantaloni pe care ați dorit să îi purtați pe toată perioada în care îl veți avea, pentru a evita orice incident în acest domeniu.

3) Optați pentru haine lejere

Chiar dacă pare logic, unele persoane nu îndrăznesc să poarte .strong>îmbrăcăminte lejeră  sub pretextul că stilul lor vestimentar va fi puternic afectat de o imagine relativ neplăcută în ochii lor.

Cu toate acestea, pentru a nu o observa odată ce o porți, cea mai bună soluție este totuși să ai .îmbrăcăminte largă cum ar fi cămăși, tricouri lungi, tunici, o haină sau un sacou.

Dacă nu, poate că ai un stil la modă care te face să te simți bine în pielea ta, dar faptul că oamenii pot .vedeți corsetul prin haine  vă va provoca la fel de multă durere și vă poate crea, în cele din urmă, nefericire în legătură cu acesta.

Ca atare, este mai bine să adoptați un stil vestimentar plus-size care să vă acopere cu ușurință medicul din talie  decât o ținută strâmtă care nu va face decât să accentueze vederea pe ea.

În plus, există un număr foarte mare de tricouri, jachete și alte articole vestimentare disponibile în zilele noastre, capabile să vă ofere un dress code care să fie atât la modă, cât și să vă permită în același timp să  camuflați perfect accesoriile pentru scolioză.

În fine, atunci când vă cumpărați corsetul ortopedic, nu ezitați să cereți un model de culoare albă. În
acest fel, vei avea mult mai puține probleme în a-l ascunde, deoarece albul are un ten mult mai puțin vizibil decât alte familii de culori mult mai închise.

4) Folosește accesorii

Acum că am văzut cum să dimensionezi corsetul pentru scolioză sub ținută, mai există un detaliu pe care trebuie neapărat să îl abordăm.

Câteodată va fi vizibil la nivelul bustului, gâtului și umerilor, motiv pentru care vă sfătuim să utilizați accesorii cum ar fi eșarfe, fulare și guleriere pentru a îndepărta această posibilitate.

Desigur că va fi mai ușor să porți o eșarfă sau un choker iarna decât în mijlocul verii, dar va trebui doar să fii puțin mai imaginativă în styling în aceste perioade.< /p>

De exemplu, o bandană rămâne un accesoriu ușor care poate fi purtat chiar și la cele mai ridicate temperaturi. Îndoiți-l în formă de triunghi și puneți-l în jurul gâtului. Acesta vă va ascunde întregul bust și mai exact partea superioară a corsetului medical.

Concluzie

Pentru a vă simți cât mai confortabil, ar trebui să alegeți niște haine lejere. Astfel, vă va fi mult mai ușor să vă  ascundeți accesoriul ortopedic. Tot ce trebuie să faceți este să alegeți următoarea mărime în plus față de cea pe care obișnuiți să o purtați.

Cu toate acestea, pentru a evita să aveți un stil vestimentar care s-ar putea să nu vă placă atunci când purtați o mărime mai mare, puteți puneți un tricou supradimensionat și o geacă de piele ușoară peste el.

Un ansamblu care oferă un look la modă fără ca cineva să bănuiască că porți acel tip de echipament pentru scolioză  sub haine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *