Gigi Hadid și corsetele ei

Tu iubești Gigi Hadid.personalitatea ei și felul în care se îmbracă, atunci îți aducem acest articol în care vei descoperi stilul ei vestimentar și diferitele diferitele corsete pe care îi place să le poarte !

Vom avea și pentru tine câteva mici surprize, astfel încât să ai și tu șansa de a obține aceeași eleganță ca și ea cu același stil de ținută, dar pentru asta vei avea nevoie de puțină răbdare.

Să aflăm tot ce trebuie să știi, în ceea ce privește codul vestimentar al lui Gigi Hadid.

Stilul lui Gigi Hadid

Jelena nouez Hadid cunoscută sub numele de Gigi s-a născut pe 23 aprilie 1995 la Los Angeles în America . Tânăra de 26 de ani este un model american care și-a început activitatea de model la o vârstă foarte fragedă pentru brandul Guess, iar apoi, în 2011, a semnat un contract în cadrul celebrei agenții IMG models, situată în New York.

În prezent, Gigi Hadid este cunoscută în întreaga lume pentru performanțele sale de modeling și face să strălucească ochii multor tinere care își doresc să fie ca ea.

Ca un idol, ea este urmărită de milioane de oameni pe rețelele de socializare și mai ales pe platforma Instagram unde postează constant diferite fotografii cu ea în viața privată.< /p>

De asemenea, deși știm că modelele sunt adesea îmbrăcate de branduri, Gigi are propriul stil.
Ea nu ezită să își expună felul în care se îmbracă, gusturile personale, viziunea sa asupra modei și înclinația sa teribilă pentru un anumit stil vestimentar, corsete.

Cu toate acestea, atunci când vorbim despre Corsetele lui Gigi, nu vorbim despre modelele de altădată, nu, dimpotrivă, vorbim despre noile creații care sunt cu siguranță inspirate de aceste piese vechi, dar care posedă, totuși, un stil mai modern și în tendința modei.

fotografii cu noile corsete 2021

Pot fi considerate ca fiind obiecte chic și la modă care le fac pe femeile din ziua de azi să arate foarte elegante.

De aceea, când vedem codul vestimentar al acestui tânăr model, înțelegem imediat că îi place să arate atrăgătoare și foarte elegantă, pentru că exact asta este ceea ce corsetele din noua generație reușesc să ofere atunci când sunt purtate.

Corsetele
lui Gigi

În capitolul următor, veți descoperi diferitele corsete pe care le poartă Jelena Hadid în timpul ieșirilor sale zilnice și la evenimente. Acest tip de îmbrăcăminte îi conferă o prestanță incredibilă și o frumusețe feminină uluitoare.

GiGi Hadid poartă un 
corset de afișaj albastru

În acest prim cadru o vedem pe Gigi plimbându-se într-un frumos corset de afișaj albastru.

Acest mod de purtând un corset cu pantaloni din material textil și o jachetă foarte ușoară de aceeași culoare, îi oferă un look chic.

Gigi Hadid poartă un corset sub bust

În această a doua fotografie ea poartă o rochie lungă de cămașă peste care se află un corset negru sub bust care se așează sub bust și subțiază talia este o combinație care funcționează perfect pentru a avea un look edgy.

gigi hadid is her 
corset top

Apoi, cu acești pantaloni din satin, corset top al lui Gigi este piesa perfectă pentru a-și pune în evidență feminitatea. Acest nou model lasă umerii goi și bustul liber, ceea ce face mai ușor de afișat o bijuterie la gât.

Jelena tie Hadid într-un 
corset alb-negru

Apoi vedem ținuta ei elegantă și în tendințe cu corsetul alb și negru cu o croială fină. Modelul cu dungi conferă un aspect elegant.

Jelena cravată Hadid cu un corset din denim

Câteodată face combinația de sacou, pantaloni și corset ca sora ei Bella Hadid cu corsetul ei din denim pentru a obține un stil casual, dar frumos. Corsetul pune în valoare bustul, iar tăietura sa inferioară în formă de săgeată alungește silueta pentru un efect mai zvelt și mai sexy.

La ce preț se poate obține acest stil de talie?

.

Probabil că îți place stilul de cincher pe care îl poartă și poate crezi că nu ți-ai putea permite niciodată unul atât de frumos, dar aici te înșeli, pentru că prețul corsetelor Jelenei Nouez./strong> variază în funcție de marcă și pot fi de o sută la sută și pentru unii ajung la mii de euro.

Cu toate acestea, dacă rămâneți rezonabili, veți găsi modele care seamănă foarte mult cu cele care costă cel mai mult.span>, la un preț mult mai mic, bucurându-vă în același timp de același farmec pe care Gigi îl poate avea purtându-le, deoarece multe branduri oferă aceleași tăieturi, dar la prețuri diferite.

imagine colecție de corsete

În fine, așa cum am stipulat puțin mai devreme, deși pare greu de crezut, unele dintre aceste corsete nu costă mai mult de 50 de euro. Asta arată că există încă oameni care își păstrează capul pe umeri în ciuda bogăției

.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *