Kylie Jenner și corsetul ei de centură

Cu mare plăcere am aruncat o privire asupra stilului vestimentar al lui Kylie Jenner în timpul uneia dintre ieșirile sale zilnice.

Părtășim acest mic studiu de caz care îi va surprinde pe mulți, dezvăluind secretele Kylie Jenner floppy corset!

Acum haideți să aflăm împreună totul despre ea!

Regina influencerilor de modă!

Născută pe 10 august 1997 în California, Kylie Kristen Jenner a devenit regina influencerilor de pe Instagram!

instagram

Această tânără de 21 de ani a cucerit inimile ❤️ celor care o urmăresc, adunând peste 2 milioane de urmăritori pe contul ei Insta, confirmându-și statutul de regină a modei.

De fapt, ea este capabilă să lanseze de una singură o tendință vestimentară, care devine un fenomen global în câteva clipe.
Ca să vă spun adevărul, ea a purtat recent un style of clothing datând din Renaștere, ceea ce a provocat ulterior marea ei revenire în lumea modei.

Reîntoarcerea corsetului!

În primul rând, a fost la secolul al XVI-lea, când corsetul a prins viață, pentru a le oferi femeilor nobile din acea vreme o siluetă mai subțire, considerată un semn de eleganță și un statut social ridicat.

Apoi, anii au trecut și acest îmbrăcăminte rigidizată, suferă o evoluție incredibilă, devenind un reductor de talie, apoi, un costum sport și acum, un obiect de modă invitat de genul feminin.

vintage to modern corset

Înainte de a continua, trebuie să înțelegeți că sărbătorirea săptămânii modei în marile capitale ale industriei, precum New York, Milano, Londra și Paris, a confirmat sfârșitul stilului supradimensionat pentru a face loc stilului mai multe haine mulate, pentru a evidenția curbele și feminitatea femeilor.

După o revizuire a hainelor de bază din anii ’90, firmele au început să parieze pe  siluete marcate. prin curele peste blazere și jachete care definesc talia până la recuperarea în cele din urmă a corsetului clasic, care reapare în 2019.

În timp ce mulți localizează acest veșmânt popular în costumele de film de epocă, adevărul este că corsetul .a fost prezentă în diferitele etape ale designului vestimentar contemporan, de la epoca punk a lui Vivenne Westwood din anii 1970, până la apariția controversată a Madonnei cu un model roz satinat, proiectat de Jean Paul Gaultier în timpul turneului său “Blond Ambition Tour”.

Un corset care a făcut senzație și care a fost purtat ulterior și de alte celebrități, cum ar fi
Bella Hadid de exemplu.

bella hadid wears Madonna's bodysuit corset

Corsetul s-a desprins de originile sale pentru a deveni o piesă de modă în secolul XXI.

În timp ce în anii 1920, femeile  au experimentat un proces stilistic de eliberare prin populara tunsoare “bob”, practica sportivă și siluetele plate./strong>, un deceniu mai târziu, stilul curbat anterior a fost adoptat din nou, până când a culminat cu “noul look” al lui Christian Dior în anii 1950.

Kylie Jenner poartă un corset alb revoluționar

Cuțitarul francez a revoluționat  lumea modei cu o nouă siluetă feminină exagerată, în care fustele midi fluide dialoghează cu siluetele ascuțite și umerii naturali.

De aceea, atunci când Kylie este văzută cu un cincher de talie în jurul abdomenului, acest stil vestimentar câștigă popularitate. Un lucru bun pentru modă, deoarece această piesă poate oferi femeilor multă eleganță!

Kylie Jenner poartă
curele de corset
!

Curelele de corset ale lui Kylie Jenner Curelele de corset sunt un stil grozav, care oferă un look edgy. Asortată cu cizme lungi cu toc, ea obține imediat un look smart-casual, ceea ce face ca ținuta ei să fie atât de originală.

kylie jenner wears a corset belt

În plus, culoarea verde a celor două accesorii de modă, așezate peste o ținută complet albă, atrage privirea asupra tenului acesteia din urmă, ceea ce le dă și mai multă valoare și, deci, farmec!

Aceasta are capacitatea de a pune în evidență obiecte, accesorii și haine, despre care aproape uitasem că există și datorită tendinței pe care o aduce în lumea modei, fără să o știm, permite femeilor să își exprime feminitatea altfel și într-un mod original și elegant.

Ca urmare, mulți dintre ei se inspiră din codul vestimentar purtat de această tânără, analizându-i stilul până la cel mai mic detaliu. Mai mult, nimic nu ar putea fi mai ușor atunci când au la dispoziție, emisiunea intitulată Incredibila familie Kardashian care expune toată viața ei de zi cu zi, precum și pe cea a familiei sale.

Când vine vorba de corsetul pe care l-a purtat Kylie, este destul de dificil să găsești exact același model, pentru a-ți satisface aceleași dorințe ca și ea, ori, trebuie doar să știi unde să cauți!”

Unde să găsești acest cincher cu centură?

În primul rând, este esențial să știm că unele dintre piesele purtate de vedete sunt haine de firmă, iar pentru o mare parte dintre ele, nu-și pun modelele la dispoziția pieței, ceea ce face ca acestea să fie foarte greu de achiziționat.

Centura Corset de Kylie Jenner

Cu toate acestea, veți găsi bentiță de centură centura de Kylie Kristen Jenner într-una din colecțiile bogate ale Maison du Corset O șansă pentru cei care vor să obțină același stil ca și celebrul Influencer de Instagram !

Concluzie.

Puteți obține și voi aceeași eleganță ca Kylie Jenner inspirându-vă din modelele originale pe care le poartă și, uneori, fără să cheltuiți atât de mult cât ar putea ea!

Kylie jenner

Acest influencer de renume a reînviat moda corsetului aducând-o în prim-plan. Această modă care datează din secolul al XVI-lea, revine într-o epocă de tendințe complet diferite.

Acum vedem multe alte celebrități care adoptă acest stil foarte fermecător, cum ar fi, Gigi Hadid care adoră să poarte corsete în diversele sale ieșiri, ceea ce confirmă cât de mult atrage acest stil.

>

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *