Ce pantaloni să poarte cu un corset?

Te întrebi cu ce stiluri de pantaloni pot purta cu corsetul meu? Atunci acest articol a fost conceput special pentru tine.

Ne-am specializat în corset, pentru că acest articol
vestimentar pe care noi l-am făcut modern, oferă femeilor un plus de farmec și asta ne place!

Să aflăm acum ce cele mai bune ciorapi o vor pune în valoare.

colecția de corsete fără bretele

O centură la modă!

Cu imensă plăcere constatăm revenirea corsetului în lumea modei. Un stil vestimentar care supraviețuiește an de an și o face de foarte mult timp.

Și-a făcut apariția în Era Renașterii sub curtea spaniolă, oferind femeilor din secolul al XVI-lea o siluetă mai rafinată, care a atras în mod plăcut genul masculin.

De fapt, datorită tipurilor sale metalice “whalebone”, acesta posedă capacitatea de a modifica și sculpta perfect corpul și mai precis talia.

evoluția corsetului de la hainele de epocă la cele moderne

În zilele noastre, corsetul a cunoscut o evoluție fulminantă, de la un cincior de talie la un îmbrăcăminte de modă foarte iubită, care oferă o alură elegantă, fermecătoare și uneori chiar sexy tinerelor din zilele noastre.

A devenit simbolul feminității și multe vedete precum Madonna, Kylie Jenner, Jessica Alba și multe altele, o poartă zilnic, dar și la evenimente și petreceri, pentru a atinge un nivel incredibil de eleganță venită din partea acestui nou stil vestimentar!

Fotografie cu Jessica Alba, Kim Kardarshian și Jennifer Lopez

Cel mai bun exemplu pe care vi-l putem da este Bella Hadid cu corsetele ei, deoarece datorită gustului și originalității sale, a reușit să pună în valoare farmecul anumitor modele mai bine decât oricine altcineva, făcând-o una dintre cele mai cunoscute persoane pentru stilul său foarte seducător.

De aceea, având în vedere popularitatea și influența pe care aceste vedete o au asupra societății, modacorsetului devine din ce în ce mai răspândită și face parte acum din viața de zi cu zi a unui număr foarte mare de persoane.

În final, este interesant de analizat cu ce stil de pantaloni putem purta și asta vom vedea în capitolul următor.

Diferite tipuri de pantaloni
de purtat cu un corset

Deși corsetul singur oferă un look foarte chic, prin asocierea lui cu diferite tipuri de pantaloni puteți obține stiluri mai mult sau mai puțin diferite: casual, chic, trendy, elegant, seducător

Să vedem care pantaloni funcționează cel mai bine cu corsetul :

1)
Blugii slim

Pentru început avem blugii slim care sunt cei mai purtați de femeile din ziua de azi. Cu o croială mulată pe piele, pune în evidență picioarele femeilor, oferind un efect mai sexy.

o femeie poartă 
blugi skinny cu un corset
 

Purtând un corset cu blugi skinny vă va oferi un look chic și la modă. Corsetul îți va subția partea superioară a corpului, dându-i o formă frumoasă, iar croiala blugilor îți va lungi picioarele, făcându-te să pari mai înaltă și mai subțire.

2) Pantalonii cu
talie înaltă

În al doilea rând, perechea care funcționează amuzant de bine și care este cel mai des adoptată de sexul feminin, este corsetul asociat cu blugi cu talie înaltă!

Făcând acest lucru, veți fi cu siguranță în tendințe, datorită rezultatului pe care această formulă îl obține și care este pur și simplu uimitor din punct de vedere vizual.

o femeie cu blugi cu talie înaltă și un corset

De fapt, este tăietura înaltă a blugilor, care ajunge chiar sub buric și uneori chiar deasupra acestuia, care accentuează viziunea de pe bust, unde este instalat delicat corsetul tău.

Pentru aceasta, alegeți un model care să vă pună în evidență bustul, cu un decolteu deschis sau, pentru cele cu bustul mai mic, apoi o piesă cu dantelă sau modele, pentru a atrage privirea doar spre corset.

3) Pantaloni din stofă
lamé

În această a treia poziție, avem un model fermecător, pantalonii lamé. O mulțime de femei nu îndrăznesc să poarte acest stil de ciorapi și totuși, atunci când sunt îmbrăcate cu acest articol de îmbrăcăminte care reduce talia, pot obține un farmec incredibil.


corset cu pantaloni lamé

De fapt, purtarea unui corset cu ciorapi din țesătură lamé nu este obișnuită, ceea ce face ca această combinație să fie mai puțin cunoscută. Un lucru cu adevărat nefericit ☹️pentru că vei obține automat o originalitate în felul în care te îmbraci, arătând foarte bine.

Tesatura lamé a pantalonilor oferă un aspect chic, ceea ce reprezintă o schimbare față de alți blugi care rămân într-un spirit mai casual pentru viața de zi cu zi.

4) Blugi
largi

Pentru a ne continua demersul, puteți merge pe ideea de a purta un corset cu blugi largi pentru a arăta atractiv în fiecare zi. Având în mod obișnuit picioare de elefant, blugii largi sunt inspirați de moda anilor ’70.

un corset cu pantaloni largi

O epocă nebună care a dat naștere unui stil foarte special de pantaloni și care, în zilele noastre, încă face parte din cele mai cool coduri vestimentare. Nu vei arăta elegantă și șic, dar tot vei arăta grozav, datorită carismei pe care o emană această ținută.

Un stil mai modern care se potrivește femeilor care vor să se îmbrace simplu, dar să arate bine într-o zi de shopping, de exemplu!

colecția de corsete pentru femei

Puneți pantalonii potriviți pentru ocazia potrivită!

Pentru a-ți face viața mai ușoară atunci când alegi cei mai buni pantaloni pe care să-i porți cu corsetul, iată un mic ghid care să te ajute să te hotărăști pe care dintre ei să-l porți cu ce ocazie!

1) Everyday

Pentru ținutele de zi cu zi vă recomandăm blugii cu picioare largi sau blugii cu talie înaltă, deoarece nu există nimic mai important în acest moment decât să vă simțiți bine în mișcare.

Moving People Everyday

Având în vedere că este posibil să faceți multe plimbări și să stați în locuri publice, cel mai bine este să adoptați un style of jeans care să vă permită să vă simțiți confortabil în astfel de situații.

2) Pentru petreceri

Pentru petrecerile tale nebunești, optează pentruun pantalon lamé sau blugi slim, după cum ai înțeles acum, acest stil de pantaloni oferă un aspect mai distins femeilor și va putea să-ți sporească și mai mult farmecul feminin.

soirée

La aceste ocazii, aspectul este totul, așa că trebuie să vă puneți în valoare și să fiți cât mai elegant posibil. Lucru care nu este atât de greu de făcut atunci când porți un corset!

3) Întâlnire

Dacă ai mers pe ideea de a îmbrăca pantaloni la o întâlnire, atunci de data aceasta alege jambiere subțiri astfel încât să nu exagerezi în ziua respectivă, deoarece ai putea să-l sperii   dacă scoți imediat stilul tău mai seducător.

Daily appointment

Cu toate acestea, pentru femeile de caracter, îndrăznește să îmbraci pantalonii delamé asumându-ți pe deplin tot farmecul, spunându-ți că, indiferent dacă îi place sau nu, ești tu însăți!

Evită
anumite stiluri cu acest reductor de talie

După ce am văzut tot ce poți purta cu un corset, vom discuta acum despre ce trebuie să eviți atunci când vrei să îți pui unul.

femeia care țipă dintr-o greșeală care trebuie evitată

Câteva haine nu se potrivesc cu stilul unui corset, motiv pentru care nu ar trebui să optezi pentru :

  • Pantaloni cu talie elastică
  • Lights
  • Tabouri de jogging 
  • Leghete
  • Camasiile de trening

Cu toate acestea, acesta este doar un simplu sfat de la mai mulți stiliști profesioniști, ești liberă să adopți orice stil dorești atâta timp cât te simți bine în pielea ta și asta este cel mai important!

Concluzie

Corsetul este o piesă vestimentară care oferă o siluetă deosebită, aducând o notă de eleganță în vestimentația femeilor.

Pentru a o pune în evidență puteți purta diferite stiluri de pantaloni, cum ar fi blugi subțiri, blugi largi, blugi cu talie înaltă și pantaloni de pânză

În general evitați orice jambiere, pantaloni de trening, pantaloni elastici și colanți.

În final, nu uitați un lucru esențial, nu este suficient să arătați bine, fiți elegante!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *