Cum să purtați un corset de slăbire?

Pentru a reduce talianatural și a accentua curbele corpului, puteți opta pentru d’o haină
de slăbire.

Pentru a slăbi, multe femei au căzut sub vraja corsetului de slăbire având în vedere eficiența acestuia în acest domeniu.

Vom explica totul, cum să îl purtați și cum să îl folosiți pentru a elimina grăsimea din corp.

 

corset de slăbire Kim Kardarshian

 

Ce este un corset de slăbire?

Când suferiți de supraponderalitate și kilogramele în exces vă deranjează până la punctul de a vă face să vă simțiți rău, nu aveți altă soluție decât să căutați o soluție.

Există diferite modalități de a face acest lucru pentru a atinge acest obiectiv care poate părea la prima vedere foarte complicat, dar dacă vă faceți temele cum trebuie, veți găsi la dispoziție mai multe metode care vă permit să obțineți rezultate foarte bune și destul de rapid.

Într-adevăr, cea mai eficientă metodă împotriva kilogramelor în exces rămâne o dietă bună    prin reducerea aportului caloric.

alimente fără calorii

Cu toate acestea, acest mod de a face lucrurile rămâne dificil de pus în aplicare, deoarece necesită rigoare, disciplină și o minte de oțel, pentru a nu ceda în fața fast-food-ului, a ciocolatei și a oricăror alte alimente încărcate cu calorii, care ne sunt sub nas toată ziua.

Ca atare, pentru a-ți facilita pierderea în greutate și a reuși să ai rezultate mai bune destul de rapid, poți opta pentru îmbrăcăminte concepută pentru a elimina grăsimea corporală cum ar fi faimoasele Kim Kardashian slimming corset de exemplu. Acest stil vestimentar te va putea ajuta în această luptă împotriva grăsimii de pe burtă, coapse și orice alte zone ale corpului uman care stochează cu ușurință aceste grăsimi corporale.

Pentru a înțelege mai bine, corsetul de slăbire este o îmbrăcăminte de slăbire echipată cu o țesătură, care este capabilă să promoveze transpirația corpului ( transpirație) și să ardă mai multe celule de grăsime.

o femeie transpirată

Se poartă în jurul taliei, înfășurându-se în jurul șoldurilor și al sânilor pentru unele modele. Acest cincher de talie oferă imediat o siluetă mai subțire provenind din strânsoarea pe care o exercită pe corp, ceea ce vă permite să pierdeți instantaneu câțiva centimetri din talie, rezultând un aspect elegant cu un abdomen plat.

Desigur, chiar în primele zile de utilizare, imediat ce nu-l mai porți, revii la forma obișnuită a corpului, în timp ce dacă ești făcută să îl porți zilnic, îți permite să slăbești foarte repede, până când într-o zi silueta ta va fi total diferită și de aceea acest interesant accesoriu de slăbire!

Cum se îmbracă acest articol de îmbrăcăminte de slăbire?

În ceea ce privește instalarea sa și modul în care trebuie să o porți, nu există nimic mai simplu pentru că se face în câțiva pași mici, iată care sunt aceștia:

  1. Puneți-vă în fața unei oglinzi mari astfel încât să vă puteți vedea întregul corp sau cel puțin partea în care trebuie să puneți corsetul de slăbire (bustul, stomacul și șoldurile).
  2. Înfășurați-l în jurul corpului, aducând cârligele de prindere sau fermoarul modelului pe care l-ați ales cu fața spre dumneavoastră.
  3. Adoptă o postură naturală fiind în poziție verticală și fără să tragi în stomac, apoi, instalează corect corsetul astfel încât să te simți cât mai confortabil în interiorul hainei, apoi, închide-l!

După ce corsetul dvs. este potrivit în mod corespunzător în jurul taliei, va trebui acum să știți cu ce tipuri de îmbrăcăminte să îl purtați zilnic și în ce circumstanțe.

Cu ce să
purtați
acest
reductor de tal
ie

Pentru a purta zilnic reductorul de talie a tale ai la dispoziție mai multe opțiuni, dar acest lucru se va baza exclusiv pe stilul tău de viață.

.

A) Un corset de slăbire cu haine lejere

Pentru toate cele care doresc să poarte corsetul la serviciu, la plimbări cu prietenele, la o ieșire în oraș și în orice alte situații care te-ar face să nu vrei ca cineva să vadă că porți acest stil de accesoriu, atunci cel mai bine ar fi să îl ascunzi sub haine.

Pentru a face acest lucru, optați pentru haine lejere fără să arătați nici ca un balon cu aer cald, cum ar fi un tricou sau un top ușor, oarecum vaporos.

De asemenea, dacă vremea și temperatura permit, atunci puneți-l cu un sacou mic, un blazer sau o jachetă.< /p>

Evitați jambierele, topurile, bustierele și alte haine mulate.

B) Un accesoriu de slăbire
cu haine strâmte
.

În unele locuri, nu este șocant sau jenant să ai corsetul de slăbire cu haine strâmte, cum ar fi în sălile de sport, de exemplu. Tocmai în aceste locuri este recomandabil să folosiți întregul potențial al acestui accesoriu și să profitați de toate avantajele.

Pentru a fi confortabilă în timpul exercițiilor, puteți pune corsetul de slăbire cu jambiere, peste maioul sau un tricou.

Veți evita iritațiile care provin uneori din contactul dintre pielea dvs. și corset. Veți obține
aceleași rezultate în ciuda faptului că este poziționat peste haine.

Cât timp
trebuie să folosiți
acest articol
de
îmbrăcăminte pentru a slăbi?

Întrebarea care apare cel mai des este, fără îndoială, “cât timp trebuie să folosiți un corset de slăbire pentru a obține rezultate?” și pentru a răspunde într-un mod foarte simplu, astfel încât toată lumea să înțeleagă, am rezumat pentru tine în câteva cuvinte: Întotdeauna în fiecare zi!

calendarul săptămânii

Chiar dacă acest lucru îi poate demoraliza deja pe cei mai puțin curajoși dintre voi, este doar realitatea unui proces care funcționează perfect pentru a scăpa de grăsime.

De fapt, cu cât îl purtați mai mult, cu atât mai multe rezultate pozitive veți obține, dar aveți grijă să nu confundați faptul că îl purtați în fiecare zi cu faptul că îl purtați toată ziua, deoarece sunt două lucruri complet diferite.

De fapt, trebuie să respectați un timp de utilizare pe zi care să fie în jur de 4h până la maxim 6h pentru a nu cauza probleme de sănătate provenite din purtarea slimmerului.

De aceea, va trebui să îl
purtați în
fiecare zi care trece până când veți ajunge la rezultate și fără a depăși timpul permis.

Ce rezultate veți obține purtând acest tip de corset?

Avându-l zilnic asupra ta, poți începe să pierzi în greutate în primele zile, ceea ce este foarte motivant. Apoi, după 3 luni de utilizare, veți fi slăbit în jur de 6 până la 10 kilograme, știind că acest lucru va depinde și de dieta și stilul de viață:

  • meal
  • sleep
  • sport

Dacă reușiți să adunați aceste trei elemente esențiale și să le respectați, atunci puteți fi siguri de un lucru, și anume că kilogramele dvs. nu vor rezista mult timp
unei astfel de combinații.

Singura problemă este că este dificil pentru mulți oameni să mențină o astfel de rigoare și, din păcate, tot acești oameni sunt cei care suferă atunci când nu reușesc să slăbească.

o femeie tristă și supraponderală

Pentru a te ajuta, iată unprogram mic de 1 săptămână care te va ajuta să stabilești dacă acest proces de slăbire este sau nu pentru tine!

Testați-vă
corsetul de slăbire
timp de 1 săptămână

În 7 zile de la primirea corsetului de slăbire la domiciliu, veți putea afla dacă acest mod de a slăbi este potrivit pentru dumneavoastră, dar vă rugăm să nu faceți prea mult sport în cele 7 zile.
 

brâu de slăbire

Ziua 1 : Obișnuirea
cu purtarea unei
haine de
slăbire

Pentru început, purtați haina de slăbire timp de 2 ore în prima zi. Acest timp poate fi ajustat în funcție de nevoile individuale. Puteți opta pentru 2 sau 3 ore în primele 3 zile.

Ziua 2: Puneți-vă
centura abdominală 3 
ore

Purtați-vă cureaua lombară timp de 3 ore astăzi. Dacă sunteți începător, fiți pregătit să vă simțiți limitat. Corpul tău se va obișnui rapid cu ea. Nu vă forțați și ascultați-vă corpul, dacă simțiți vreo durere sau ciupitură, atunci îndepărtați reductorul de talie.

În timp ce purtați un corset de slăbire, încercați săîncepeți un program de exerciții fizice, cum ar fi Pilates sau stretching de bază pentru a pregăti corpul pentru exerciții mai lungi.

Ziua 3: corset de slăbire + Cardio

Continuați stretchingul și încercați să încorporați 12 minute de cardio.

În acest moment, puteți crește timpul în care purtați acest accesoriu fără a depăși 6 ore. Cu cât mai mult timp puteți purta confortabil centura abdominală, cu atât mai spectaculoase vor fi rezultatele.

Ziua 4: Țineți centura
de talie
timp de 4h

În acest moment, va trebui să purtați centura de talie timp de 4ore pe zi.

Cel mai bun beneficiu al purtării unui antrenor de talie este modul în care compresia vă afectează obiceiurile alimentare. Veți observa când purtați corsetul că nu puteți mânca mese mari pentru că stomacul este micșorat. Acesta este un alt beneficiu sănătos al acestor produse care taie pofta de mâncare.

Ziua 5: 20 min cardio + corset sportiv

.

Când antrenamentul taliei este combinat cu o dietă sănătoasă și exerciții fizice, rezultatele sunt uimitoare. Manșonul de slăbire este un instrument puternic de utilizat pentru a încuraja pierderea în greutate. De asemenea, vă va da încredere să adoptați un stil de viață mai sănătos.

Obiectivul dumneavoastră de astăzi ar trebui să fie 6ore de purtare. Împingeți cardio la 20 de minute, și mâncați corect.

Ziua 6: Încercați să țineți corsetul de slăbire timp de 6 ore + dietă echilibrată

Până acum, ar trebui să vă simțiți mai confortabil în Cinciul de talie și să observați că acesta se relaxează din ce în ce mai mult. Strângeți închizătorul dacă vă alunecă cureaua. Acesta este
un semn bun.

Dacă îl puteți purta timp de 6 ore pe zi, și încorporați o dietă bună și exerciții fizice, vă vor plăcea rezultatele uimitoare pe care le veți obține.

Ziua 7: Sfârșitul adaptării

Ați încheiat cu succes cele 7 zile și acum purtați 6 ore pe zi pentru cel puțin 8 săptămâni.

De asemenea, mâncați mai puțin și mai bine. În mod
ideal, te obișnuiești cu exploziile scurte de exerciții fizice și acum ești gata să faci programe mai intense de antrenament cardio și de forță.

Dacă nu, continuă într-un ritm mai puțin intens toate aceste exerciții mici până când ajungi la nivelul Zilei 7. Țineți cont de faptul că fiecare femeiecorp este diferit. Mulți factori determină cât de repede se va micșora talia.

Femeile care au o talie mai mare par să vadă rezultate vizibile mai repede decât, de exemplu, o femeie care are puțină grăsime sau este extrem de tonifiată.

Nu uitați că vă “antrenați” corpul pentru a se remodela; poate necesita constanță și timp.

Întrebări frecvente!

imagine cu inscripția care site "most-frequent-asked-question"

1) Pot să slăbesc în partea inferioară a abdomenului? 

De fapt, dacă aveți un trunchi mai lung sau o burtă căzută, un brâu de slăbire cu 3 rânduri de fermoare, cârlige și ochiuri vă va permite să pierdeți în greutate în partea inferioară a burții. Cu toate acestea,
o dietă bună este cea care va face diferența în pierderea totală de grăsime în această zonă a corpului.

2) Pot dormi în corsetul de slăbire?

Deși este recomandat să nu dormiți într-o îmbrăcăminte de compresie, unele persoane o vor face. Acest lucru nu este recomandabil din cauza problemelor de sănătate, deoarece organismul trebuie să se elibereze de reducătorul de talie și nu uitați că nu trebuie să depășiți mai mult de 6 ore de utilizare a acestuia.

3) Cum se îngrijește haina de slăbire

Cureaua dvs. de slăbire trebuie spălată doar manual, deoarece orice altă metodă va deteriora haina. Spălați articolul de cel puțin 3 ori pe săptămână. Măriți această cantitate dacă vă antrenați în îmbrăcăminte în fiecare zi.

Rezumat

În final, vă sugerăm să găsiți cele mai bune corsete de slăbire într-o colecție care are mai multe modele diferite pentru a vă ajuta să slăbiți cu adevărat, cum ar fi farduri de slăbire, corsete de slăbire, chiloți modelatori și corsete pentru burtă plată.

trei corsete de slăbire diferite

Aprovizionează-te pentru a-l alege pe cel care crezi că este cel mai bun pentru tine și fii curajoasă în viitoarea ta pierdere în greutate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *