Lady Gaga într-o rochie cu corset

Pentru premiera filmului “House of Gucci“, Lady Gaga a pășit pe covorul roșu mai elegantă ca niciodată, într-o superbă rochie corset roșie care i-a dezvăluit silueta perfect conturată.

Stefani German
otta

Stefani Joanne Angelina Germanotta, cunoscută sub numele de Lady Gaga, este o tânără americană născută la 28 martie 1986, în New York.

Într-o seară de vineri, într-un mic club din New York, Stefani era dispusă să facă orice pentru a se face remarcată. Ea a adoptat apoi un stil total diferit atunci când a cântat, înlocuind tricoul și blugii cu o ținută sexy și foarte seducătoare. Ea spune, ani mai târziu, că atunci s-a născut Lady Gaga.

Lady Gaga

A fost într-o emisiune de varietăți britanică, îmbrăcat într-un costum roșu sublim, cu ochelari de soare și o perucă blondă superbă, când Stefani Germanotta și-a făcut un nume, interpretând primul său hit despre mahmureala de a doua zi după o petrecere; Juste Dance!”

Acest hit, scris în doar 30 de minute, a devenit un succes mondial, propulsându-i cariera în vârful de lance. Cântăreața a vândut mai multe milioane de albume în întreaga lume.

Lady Gaga's The fame album

Lansat pe 19 august 2008 sub eticheta Interscope, The Fame a ajuns pe primul loc în topurile mondiale, reunind mai multe țări.

Apoi a pornit într-un turneu mondial numit The Monster Ball Tour; după lansarea celui de-al doilea album al ei intitulat The Fame Monster în 2009, care a avut, de asemenea, un succes incredibil.

Albumul The Fame Monster al lui Lady Gaga

De fapt, lista realizărilor sale nu se oprește aici, deoarece Lady Gaga ocupă primul loc în topul Forbes 2013, în fața lui Beyoncé și Madonna, datorită celui de-al treilea și celui de-al patrulea album, Born This Way și Artpop.

Lady Gaga Album

În cele din urmă, Lady Gaga a intrat în actorie, începând cu roluri mici în seriale și filme mici. Apoi a obținut un rol mai important în serialul American Horror Story pentru mai multe sezoane. În cele din urmă, ea a obținut din nou un succes mondial, datorită interpretării sale din filmul A Star is Born.

S-a născut o stea

Premiera filmului “House of Gucci”

Lady Gaga nu mai este doar o cântăreață, sâmbătă, 13 noiembrie 2021, la Milano, ea defilează într-o frumoasă rochie corset pentru premiera filmului House of Gucci în care joacă rolul principal Patrizia Reggiani.

Lady Gaga as Patrizia Reggiani

În film, aflăm despre istoria brandului de lux GUCCI, precum și despre familie. Un lungmetraj programat pentru 24 noiembrie pe ecranele franceze, în care regăsim o distribuție magnifică cu Camille Cottin.Lady Gaga, Adam Driver, Salma Hayek, Jared Leto și Al Pacino.

house-of-gucci

Intervievată de mai multe reviste, Lady Gaga dezvăluie toată munca grea pe care a trebuit să o depună, pentru a fi perfectă în rolul ei. Ea spune: “Am trăit ca Patrizia Reggiani timp de aproape un an și jumătate. Și am vorbit cu accent timp de nouă luni pentru asta. În afara camerei, nu m-am oprit. Eram încă ea.”

În fața magnitudinii lucrării, Stefani găsește modalitatea minunată de a întruchipa cu adevărat personajul, în ciuda timpului și efortului necesar pentru a face acest lucru. Încă o dată, ne surprinde prin modul în care se descurcă, pentru a fi la înălțimea performanței sale.

Lady Gaga cu o rochie corset sublimă

Pentru a sărbători premiera filmului “House of Gucci”, regizat de Ridley Scott, multe celebrități sunt prezente. Imediat
ce ajunge pe covorul roșu, Lady Gaga atrage toate privirile cu ținuta sa ultra-sexy.

Lady Gaga în rochie cu corset

Tânăra a defilat și a pozat în fața tuturor fotografilor, îmbrăcată într-o sublimă rochie-corset roșu care îi pune în evidență frumosul păr blond.

De fapt, croiala evazată a rochiei conturate, îi oferă lui Lady o siluetă perfect sculptată. O piesă semnată Versace, pe care există o fantă mare la nivelul picioarelor, care adaugă o notă foarte glam.

Lady Gaga în rochie roșie cu 
corset

În plus, corseta încorporată în rochie, îi subțiază talia prin reducerea volumului șoldurilor și al burții. Apoi, șireturile încrucișate care coboară pe centrul corsetului, adaugă eleganță întregii ținute.

Lady Gaga poartă o rochie cu corset

Și, în sfârșit, partea de sus a rochiei, îi lasă umerii și bustul goale, pentru a-i pune în evidență atuurile feminine.

Concluzie, Lady Gaga face încă o dată o declarație în rochia ei în stil corsetîn degajând un farmec impresionant atunci când pășește pe covorul roșu în această piesă superbă!

Un mod elegant de a se prezenta la această avanpremieră remarcabilă pentru filmul inspirat de familia GUCCI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *