Corsetul cu o rochie de mireasă

Pentru ziua nunții tale trebuie neapărat să-ți arăți cele mai bune atuuri!

Pentru a te ajuta să atingi un nivel incredibil de eleganță, arătând cât mai bine, îți vom dezvălui secretele care sunt capabile să facă o mireasă ♀️ pur și simplu perfectă!

Stiliștii de la Maison du Corset  ne-au dezvăluit câteva sfaturi și trucuri pe această temă. Îți vom arăta cele mai bune două moduri de a te îmbrăca cu un corset de nuntă pentru a arăta cât mai radiant!

Un corset sub rochia de mireasă.

În zilele noastre, în timpul unei ceremonii de nuntă, toate femeile își doresc un corset de talie care să le evidențieze instantaneu fiecare curbă și detaliu al corpului.

două femei purtând un corset cu jartieră

Cea mai bună lenjerie de purtat sub o rochie de mireasă rămâne corset-garter-belt corset nuntă specială.

Adoptarea acestui tip de corset care se poartă sub o rochie de mireasă te poate ajuta în multe feluri. Nu numai că va putea să vă facă să păreți mai
subțire,
dar vă va crește și încrederea interioară.

Va fi lenjeria intimă perfectă pentru nunta dumneavoastră, deoarece modifică ușor forma corpului pentru a-l face să pară mai subțire și mai rafinat. Corsetul are centuri de jartiere încorporate, astfel încât să vă puteți fixa corect colanții. Sub rochie, veți avea o burtă plată datorită compresiei centurii.

o femeie cu o rochie de mireasă și un corset cu jartieră

În plus, vă va susține perfect sânii, făcându-i să se ridice. Sânii tăi vor fi apoi puși în evidență pentru a adăuga un spirit foarte feminin ținutei.

În cele din urmă, corsetul cu centură de jartieră este atingerea perfectă pentru a arăta foarte seducătoare, plină de farmec și eleganță.

Un corset pentru rochia de mireasă.

Pentru început, să știi că a avea un corset peste o rochie  transmite o imagine foarte chic. Un stil inspirat de eleganța femeilor britanice victoriene.

 
corset pe rochia de 
mireasă victoriană

Având un corset de mireasă pe rochie vă va pune în valoare silueta, dându-i o formă de clepsidră. Centura de talie vă va sculpta corpul prin reducerea taliei și accentuarea volumului șoldurilor pentru un efect mai fermecător de “talie de viespe“.

femeie cu corset peste rochia de mireasă

Alegerea de a-l avea deasupra sau dedesubt va depinde exclusiv de gustul și dorințele fiecăreia.

Cu toate acestea, știind că există mai multe modele de purtat peste sau sub o rochie de mireasă, iată care sunt cei mai importanți pași de urmat înainte și după achiziționarea unui corset de mireasă.

1) Găsiți mărimea perfectă

Multe femei, din păcate, greșesc la acest capitol.
Prin urmare, ar trebui să vă amintiți că un corset care nu se potrivește bine poate strica scopul purtării lui. Vă sfătuim să consultați ghidurile de
mărime

pentru a găsi cea mai potrivită pentru tipul dumneavoastră de corp.

femeie cu corset de nuntă strâmt

 

Un corset perfect potrivit nu numai că vă va ajuta să vă subțiațiți silueta, dar vă va ajuta și să vă simțiți bine. Având corpul bine susținut, vă veți simți într-un confort plăcut. Îți va
fi mult mai ușor să porți rochia de mireasă după aceea.

Amintește-ți, de asemenea, că stilul corsetului tău trebuie să se potrivească cu rochia pe care vrei să o porți în ziua ceremoniei.

2) Învățați cum să vă
potriviți corsetul
de nuntă

Încadrarea corectă a acestuia este unul dintre cei mai importanți pași dacă alegeți să purtați un stil de corset care se așează deasupra rochiei.

Este cu adevărat esențial să faceți acest lucru, pentru a evita problemele de ultim moment. Condimentarea este să ajustați cincherul de talie până când se potrivește perfect corpului dumneavoastră.

asezonarea unui 
corset 
de nuntă

Înainte de nuntă, este o idee bună să vă asezonați ușor corsetul, astfel încât acesta să devină confortabil. Purtați-l timp de câteva zile înainte de nuntă, deoarece vă poate face să vă simțiți inconfortabil, dacă intrați în el în ziua nunții.

Nu ezitați să îl purtați ore îndelungate, până când este confortabil atunci când vă mișcați, mâncați și stați jos. De
asemenea, vă va oferi un limbaj corporal mai încrezător în ziua cea mare

Ar trebui să vă comandați corsetul cu cel puțin două luni înainte de ziua cea mare, astfel încât să aveți suficient timp să îl sezonați și să îl purtați.

De asemenea, dacă nu vi se potrivește, atunci puteți opta pentru o eventuală returnare, mergând pe un alt model mai potrivit.

3) Alegeți rochia potrivită

Nu toate rochiile au aceeași croială și este posibil ca unele dintre ele să nu fie făcute pentru a ascunde un corset. Așa că trebuie să ții cont de forma, stilul și mărimea corsetului tău atunci când cauți rochia perfectă.

rochie de mireasă în magazinul de mirese

Pentru a-ți ușura situația, ar trebui să eviți rochiile cu decolteuri joase, cu țesături subțiri și strâmte, deoarece s-ar putea ca acestea să nu îți ascundă complet corsetul, dacă vrei să îl porți pe dedesubt.

Pe de
altă parte, siluetele fără bretele, cu spatele gol și sirenă pot fi opțiunile ideale, deoarece funcționează bine cu acest tip de îmbrăcăminte mulată.< /p>

După ce ați găsit-o, încercați combinația dintre cele două piese pentru a verifica dacă corsetul este bine camuflat sub rochie sau dacă se potrivește bine pe rochie.

Dacă nu v-ați hotărât încă asupra stilului de rochie, este o idee bună să luați cu dvs. corsetul de mireasă atunci când încercați diferite probe.

Aceasta vă va da o idee clară, clară și precisă despre ce tip de rochii aveți nevoie. Observați cu atenție ca tăietura și decolteul să se potrivească perfect cu modelul de corset pe care l-ați ales.

4) Schimbați
șireturile corsetului
de talie

Trebuie să acordați o atenție deosebită șireturilor de legare care alcătuiesc corsetul dumneavoastră. Dacă ați cumpărat unul cu șireturi din nailon, schimbați-l imediat cu șireturi plate din satin. Șireturile rotunde sunt voluminoase și pot fi dificil de ascuns. Dacă alegeți o dantelă care este greu de ascuns, atunci va arăta foarte rău.

dantelă corset de nuntă

În acest caz, sunt recomandate dantelele plate din satin, care pot fi ușor de ajustat și de ascuns sub rochia de mireasă.

5) Aveți grijă la strângere

Este vorba de confortul dumneavoastră. Este adevărat că ar putea fi tentant să vă strângeți corsetul pentru a obține o talie de viespe, dar acest lucru va sfârși prin a fi foarte dureros. Îmbrăcămintea interioară trebuie să fie confortabilă în ziua nunții. Lasă-l să se adapteze la forma corpului tău. Învelișul poate, de asemenea, să vă facă să vă simțiți inconfortabil.


strângere completă a corsetului de 
nuntă

Cu o oră înainte de ceremonie, puneți-vă corsetul fără a-l strânge complet, apoi, cu câteva minute înainte de a ajunge în fața hotelului, spuneți-i uneia dintre domnișoarele de onoare să procedeze la strângerea completă.
Trebuie să permiteți corpului dvs. să se adapteze în consecință, înainte de strângerea finală.

Avantajul de a purta acest tip de corset este că vă va sculpta corpul într-o formă perfectă, chiar dacă uneori este nevoie de puțină durere în prealabil.

6) Măsurați-vă mărimea bustului

.

Așa cum am văzut mai sus, fără corsetul potrivit, rochia ta de mireasă va arăta foarte urât. Cumpărând-o pe cea potrivită în mod inteligent, vă veți apropia de potrivirea perfectă.

femeia își măsoară mărimea sânilor

Potrivit experților, majoritatea femeilor nu-și cunosc mărimea reală a sutienului atunci când vine vorba de ajustare. Cu un sutien de mărime bună, nu numai că vei arăta mai bine, dar te vei simți mai bine cu el.

7)
Investește într-un corset de
calitate

Investiția într-un corset de talie de bună calitate te va ajuta în multe feluri. La urma urmei, meritați acest lucru. Potrivit stiliștilor noștri, un corset cu o potrivire excelentă poate face ca o rochie ieftină să pară mai scumpă decât este de fapt. Așadar, acesta este cel mai important factor pe care nu trebuie să-l neglijați.

corset de nuntă de calitate

Dacă vrei să arăți perfect în ziua nunții tale, nu trebuie să-ți fie teamă să cumperi un corset la un preț ridicat. Totul este să arăți cât mai bine în cea mai frumoasă zi din viața ta, așa că mergi fără să stai pe gânduri!

Rochia de mireasă perfectă cu un cincher de talie

Rochii clasice

Rochii clasice./strong> care sunt confecționate din țesături mai groase sau sunt voluminoase pot oferi miresei mai mult spațiu pentru a se juca cu orice tip de corset dedesubt.

wedding-dress-classic

Expune-ți personalitatea și alege cea mai bună rochie care te face să te simți frumoasă.

Rochii
fără cusături

Rochiile fără cusături sunt rochiile mulate care sunt confecționate dintr-un singur strat de țesătură. Ele trebuie să fie plate și să rămână netede.

rochie de mireasă 
fără cusături

Dacă este vorba despre un corset cu șireturi, alegeți un model fără cusături de înaltă tehnologie. Puteți găsi multe corsete care se bazează pe faptul că nu arată liniile prin îmbrăcăminte.

Noua ținută de nuntă

Moda evoluează în fiecare zi și în fiecare generație. Îmbrăcămintea formală se schimbă și ea odată cu mentalitățile și de aceea, noi vrem să vă prezentăm noul stil de rochie de mireasă care este pur și simplu frumos!

Rochia cu corset 

The rochii-corset care au devenit foarte populare datorită croielii lor elegante, moderne și incredibile. 

rochie de mireasă cu corset

Cu corsetul lor direct integrat acest stil de rochie este perfect pentru a face femeile radiante. Partea
de sus vă permite să ridicați sânii în timp ce reduceți talia așa cum ar fi făcut un corset tradițional.

În acest fel, nu trebuie să mai căutați un cincher pentru talie, deoarece vă puteți bucura foarte mult de beneficiile pe care le oferă această rochie la modă.

Noile&nbsp
;
corsete de mireasă

Modelele pe care vi le vom prezenta sunt corsetele de mireasă noi care sunt purtate în principal de femeile din noua generație. Căutând un stil mai modern, ele se îndreaptă spre acest tip de ținută de nuntă

A) Corsetul alb de nuntă

Frumusețea acestui wedding-corset conferă un aspect foarte atrăgător, provenind din croiala sa perfect concepută pentru a pune în valoare farmecul feminin.

Acest corset de mireasă special este menit să vă ofere un aspect superb în ziua nunții. Designul său cu ochiuri de plasă vă poate flata silueta, iar lungimea sa se poate potrivi oricui.

corset de 
nuntă 
alb

Este prima alegere dacă doriți să spargeți codurile ținutelor de nuntă tradiționale, cum ar fi rochiile cu voal. Cele
14 oase plate din oțel vă vor face flexibili, iar plasa stratificată vă oferă o ținută confortabilă pentru întreaga zi.

Deschiderea frontală pe care o are o face ușor de purtat, precum și de transportat. Mai mult,
dacă vă luați mărimea potrivită și îl purtați urmând instrucțiunile pe care tocmai vi le-am oferit, acesta vă va reduce instantaneu talia cu 5 cm.

Acest model este disponibil în culoarea alb strălucitor. Acesta va îmbrățișa corespunzător fiecare curbă a corpului tău atunci când îl vei purta.

B) Corset de nuntă Edwardian Long Mesh Wedding Corset

Una dintre marile inovații în lumea nunților este acest frumos vintage wedding corset capabil să vă ofere o siluetă de clepsidră.

Deschiderea frontală cu un manșon metalic de 14 cm face ca această piesă să fie ușor de purtat și de scos. Popularitatea tot mai mare a acestui corset în stil vintage nu se datorează doar culorii sale, ci și faptului că își propune să te facă să te simți confortabil toată ziua.

corset-wedding-white-vintage

Aici veți găsi 8 oase în spirală și 4 oase de oțel care vă vor susține perfect corpul și vă vor permite să purtați rochia de mireasă în mod corespunzător. De
asemenea, este disponibil și la comandă, ceea ce înseamnă că îl puteți personaliza în funcție de corpul dumneavoastră.

Stilul și modelul acestui articol vestimentar au fost concepute astfel încât să îl puteți purta chiar și după ziua nunții.

Dacă sunteți nou în corseturi, vă veți simți totuși confortabil purtând unul dintre aceste două modele în ziua respectivă.

C) nunta fără bretele

Iată un model foarte modern și foarte apreciat de această nouă generație de femei care îndrăznesc să îmbrace piese mai originale decât în trecut. O frumoasă bustieră de nuntă care se potrivește perfect cu femeile de astăzi; la modă și la modă!

o femeie poartă un 
bustier de nuntă

Una dintre caracteristicile deosebite pe care le veți găsi la acest bustier conceput pentru nunți este că oferă femeilor bustul și umerii goi.

Atunci, cu gâtul neîngrădit, puteți opta pentru o bijuterie, cum ar fi un colier superb în jurul gâtului. Avantaje pe care s-ar putea să nu le găsiți pe niciun alt corset de nuntă obișnuit.

Corsetul de nuntă este o modalitate excelentă de a vă ține capul sus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *