Domande frequenti

Livrare și comandă

CÂND VOI PRIMI COMANDA MEA?

Prelucrarea comenzii, producția produselor și livrarea (gratuită) durează pentru echipa noastră maximum 10-15 zile lucrătoare. Facem tot ce ne stă în putință pentru a ne asigura că primiți comanda cât mai repede posibil, fără a compromite calitatea produselor noastre.

CUM POT URMĂRI PACHETUL MEU?

Puteți urmări evoluția comenzii dvs. făcând clic pe următorul link: Urmărirea coletelor

CÂT COSTĂ LIVRAREA?

Livrăm produsele noastre în întreaga lume. Nu există o cantitate minimă necesară pentru fiecare comandă și toate livrările noastre sunt gratuite (cu excepția DOM-TOM).

COMANDA MEA NU ESTE COMPLETĂ

În cazul în care comanda dvs. include mai multe articole, acestea pot fi trimise separat, în funcție de disponibilitatea stocurilor și de depozitele de expediere. Nu vă faceți griji, coletul dvs. va ajunge în scurt timp.

NU AM PRIMIT COMANDA MEA

O problemă cu oficiul poștal? Colet pierdut, rupt sau distrus?

Cu livrarea noastră securizată, Damascus Knives se va ocupa de toate disputele pentru dumneavoastră. Satisfacția clientului este prioritatea noastră. Nu transferăm responsabilitatea către transportator și nu vă lăsăm să vă “descurcați singuri”. Ne asumăm întreaga responsabilitate, trimițându-vă imediat un nou colet pe cheltuiala noastră.

Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați prin e-mail la contact@militarymshop.sk: echipa noastră va face tot posibilul pentru a vă satisface așteptările.

Anulare și returnare

ÎMI POT SCHIMBA COMANDA?

Da, atâta timp cât comanda nu este “în curs de procesare”.

POT SĂ ÎMI ANULEZ COMANDA?

Este posibil să anulați comanda! În cazul în care comanda este deja în curs de desfășurare, taxa de anulare va fi de 40% din prețul de achiziție.

Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați prin e-mail la contact@militarymshop.sk și echipa noastră va face tot posibilul pentru a vă satisface nevoile!

DORESC SĂ RETURNEZ UN ARTICOL

Putem accepta o returnare doar în cazul unui defect dovedit al produsului.

Produsele noastre sunt supuse unor controale stricte de calitate înainte de fiecare expediere. Cu toate acestea, în cazul în care produsele prezintă defecte de fabricație, vă rugăm să trimiteți o fotografie a produsului în cauză (de preferință în ambalajul original) la adresa contact@militarymshop.sk, împreună cu numărul comenzii. Pentru a face o returnare, articolul trebuie să fie nefolosit și în aceeași stare în care a fost primit.

Securitate

CE METODE DE PLATĂ ACCEPTAȚI?

Securitatea dvs. este prioritatea noastră: site-ul nostru oferă doar metode de plată sigure și garantate.

Acceptăm :

  • Carduri de credit
  • Carduri de debit

Serviciile noastre de plată online :

  • Paypal
  • Plata G2A

*PayPal – În calitate de instituție bancară a Uniunii Europene, PayPal vă oferă peste 10 ani de experiență în domeniul plăților online sigure. Este simplu, rapid, gratuit și renumit la nivel mondial pentru eficiența sa.

*G2A Pay – G2A Pay este o platformă globală de plăți. Aceasta acceptă peste 150 de metode de plată locale și globale (Mastercard, Visa) pentru a vă oferi posibilități maxime de plată.

Detaliile dumneavoastră bancare sau ale cardului de credit nu vor fi împărtășite cu noi în niciun caz. Toate plățile sunt protejate de procesorul nostru de plăți criptate SSL pe 128 de biți. În prezent, nu acceptăm cecuri.

SUNT INFORMAȚIILE MELE ÎN SIGURANȚĂ?

Da!

Indicația “HTTPS” în URL-urile magazinelor noastre atestă calitatea serviciilor noastre. HTTPS este varianta de “https” protejată prin utilizarea protocoalelor SSL/TLS. HTTPS este utilizat pentru a proteja tranzacțiile financiare pe site-urile comerciale. În calitate de comercianți electronici, suntem conștienți de faptul că utilizarea SSL devine o necesitate în zilele noastre. Este cel mai bun mod de a vă securiza datele și de a vă proteja de hackeri și de furtul de identitate.

Din punct de vedere vizual, certificatul SSL este reprezentat de un lacăt care apare în bara url a browserului web. De asemenea, este reprezentat de un “s” care înseamnă “secure” și care este adăugat la protocolul “https” al site-ului web în bara de adrese.

Alte întrebări

CUM POT COMANDA UN PRODUS?

Pentru dumneavoastră, achiziția este cât se poate de simplă.

Selectați produsul (produsele) dorit(e)

Faceți clic pe “Adaugă în coș

Faceți clic pe pictograma coșului din dreapta sus (coșul de cumpărături) pentru a finaliza achiziția.

Vă oferim, de asemenea, posibilitatea de a vă crea un cont pentru a face procesul și mai ușor.

POT COMBINA CODURILE MELE DE REDUCERE?

Nu. Cu excepția unor cazuri excepționale, acceptăm doar un singur cod de reducere pentru fiecare comandă.

AM PRIMIT O TAXĂ DE IMPORT

Damascus Knives își expediază produsele în întreaga lume în mod legal. Cu toate acestea, cumpărătorul este responsabil pentru taxele de import din țara sa; noi ne declinăm orice responsabilitate.

COMANDĂ ÎN VRAC

Dacă doriți să comandați în vrac, vă rugăm să trimiteți un e-mail echipei noastre la contact@militarymshop.sk

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *