Dimensiunea viespilor

În zilele noastre, vedem din ce în ce mai multe femei cu o figură de hourglass. Această tendință, care își are originea la începutul secolului al XVI-lea, își continuă evoluția în moda actuală.

Pentru a arăta elegant și atrăgător în epoca în care trăim, nu există nimic mai bun decât o superbă talie de voltaj.

Cu toate acestea, trebuie totuși să știi cum să o obții și ce tipuri de haine te pot ajuta să o obții.

De aceea, dorim să vă dezvăluim secretele privind dobândirea unei talii atât de subțiri!

1) Talia de viespe

Până să începeți această mică analiză foarte interesantă, trebuie să înțelegeți mai întâi ce înseamnă cu adevărat această expresie.

A) Definiție

În limba franceză există un număr mare de idiotisme (expresii metaforice) pentru a desemna o situație, un obiect sau o persoană.

Ca urmare, este unul dintre ele cel mai des folosit pentru a indica partea foarte subțire a corpului, cunoscută prin locuțiunea nominală de “wasp waist


femeia-cu-o-talie

Se spune că o femeie are o talie atunci când are o talie care nu este proporțională cu bustul și șoldurile sale. Prin bustul lat, talia foarte marcată și apoi, din nou șoldurile cărnoase, aspectul corpului seamănă cu o clepsidră.

De fapt, această siluetă care caracterizează feminitatea, este foarte asemănătoare cu cea a insectei cu abdomenul galben dungat cu negru!

B) Corpul segmentat al viespii

A fost o vreme când femeile trebuiau să aibă o siluetă perfect conturată. O modă care a luat naștere la începutul Renașterii, când forma geometrică a corpului era foarte apreciată. Bustul în formă de V și talia subțire, indica noblețea, verticalitatea și poziția femeii în societate.

Femeie nobilă din secolul al XVI-lea cu corset în talie

De-a lungul anilor, această modă continuă să se răspândească generație după generație. Corsetele de astăzi nu sunt la fel ca cele din Epocii victoriene, dar unele modele încă mai au această capacitate de a micșora talia cu câțiva centimetri.

Această diferență foarte accentuată de proporții la nivelul taliei și al restului corpului, aduce în mod natural aminte de corpul segmentat al viespii.

o viespe

Există mai multe tipuri de hymenopteran insects care sunt ușor de recunoscut prin abdomenul lor galben și negru, urmat de un înțepător de obicei veninos. Viespea face parte din acest tip de insecte și se deosebește de albină prin culoarea galbenă, mult mai strălucitoare.

corset de slăbire a taliei de viespe

De altfel, pentru a nu fi confundate, principalul criteriu care face cu adevărat diferența între cele două inși este compoziția corporală a acestora. Viespea este mai subțire și are o separație foarte vizibilă și marcată între abdomen și torace, ceea ce i-a inspirat pe bărbați să inventeze această celebră expresie “a avea talie de viespe” atunci când vedem o femeie care posedă un aspect foarte subțire!

C) Haine care oferă o siluetă mai subțire

Deși natura ne-a oferit capacități fizice și intelectuale incredibile, spre deosebire de alte specii de animale, nu ne putem schimba corpul la fel de ușor.

femeie cu 
aspect slim

De aceea, atunci când o femeie vrea să obțină un aspect foarte subțire, fără ca acesta să fie natural, atunci trebuie să își procure haine care să o ajute să atingă acest obiectiv.

De fapt, prin purtarea unui stil vestimentar foarte special pentru o perioadă foarte lungă de timp, cum ar fi corseturi, brâuri sau viespi, puteți obține de fapt o talie foarte mică.

Corsetul

corset-waist-fine

>

Cu un sistem de strângere cu șireturi la spate, corsetul permite o compresie foarte puternică la nivelul burții. Cu cât strângeți mai tare șireturile, cu atât mai mult scade talia.

Cuplul 

wasp-waist girdle

Este adesea folosit ca un accesoriu de slăbire, dar designul său reduce, de asemenea, talia pentru a le oferi femeilor acea siluetă de clepsidră.

Viespea

guêpière pentru talie foarte marcată

Aceasta are aceleași caracteristici ca și corsetul, cu excepția faptului că este considerat a fi o lenjerie de corp feminină cu jartieră.

2) Cum să ai o talie de viespe?

Pentru unele femei, obținerea unei astfel de forme în centrul corpului nu este fezabilă.

Cu toate acestea, ele își doresc totuși o talie proiectată cu măsuri naturale.

o femeie cu o 
talie subțire

Ca urmare, trebuie să știți că puteți avea și o talie foarte subțire fără să ajungeți la acea etapă care necesită mult mai multe cunoștințe.

Pentru a face acest lucru, tot ce trebuie să faci este să implementezi câteva mici exerciții zilnice, o dieta mai sănătoasă și purtarea unui corset cu talie de viespe.

În ceea ce privește sfaturile și exercițiile pe care trebuie să le faci pentru a avea o talie foarte subțire, îți recomandăm următoarele:

Trucuri pentru un look subțire :

  • Optați pentru alimente cu conținut scăzut de carbohidrați

  • Nu mai mâncați zahăr după ora 16:00

    .
    /p>

  • Evitați anumite alimente, cum ar fi ardeii și sifonul umplut cu tifon

  • .Adoptați o postură verticală în viața de zi cu zi

  • Beți multă apă

Exerciții pentru o talie marcată :

  1. Faceți
    plank-ul
    în fiecare zi (30s plank și 30s de odihnă timp de 5 min)

  2. Faceți plank-ul prin aducerea genunchilor până la coate în timp ce mențineți poziția (5 min)

  3. .

  4. Stați în picioare înalt și drept, apoi, faceți ridicări de genunchi (30s în sus și 30s în jos timp de 5 min)

  5. .

    Finalizați cu abdomene (25 de repetări | 1 min de odihnă | 25 de repetări)

Rezultate mai rapide :

  1. Sesiune de 30 de minute de ciclism

  2. Footing la fiecare două zile timp de 3 luni

  3. .

    Split rulează pe un covor + corset de slăbire ( 30s de alergare | 30s de odihnă | timp de 15 min)

Tip suplimentar :

Practică în fața unor videoclipuri de antrenament atletic pentru o talie subțire, precum cel pe care îl avem chiar mai jos.

    3)
    Corsetul ideal pentru o talie
    foarte subțire

    Așa cum am văzut chiar înainte, corseta este ideală pentru a avea o talie sculptată. Cu toate acestea,
    în epoca modernă în care ne aflăm, există o mulțime de
    corsete
    diferite.

    Câteva modele sunt doar pentru modă, cum ar fi bustier corset. Apoi avem și corsetele slimming, pentru o categorie de persoane care vor să slăbească. Apoi, corsetele vintage pentru evenimente, cinematografie sau fanaticii epocii victoriene.

    Ca urmare, dintre toate aceste modele, am avut grijă să selectăm cel mai bun corset care vă permite să obțineți o siluetă proiectată.

    Corset cu
    talie de viespe

    corset pentru femei cu 
talie de viespe

    4) Femei cunoscute pentru talia lor de viespe

    Émélie Marie Bouchard

    Émélie Marie Bouchard a fost o actriță franceză pasionată de muzică. Născută în 1874, această tânără a reușit să își reducă talia cu ajutorul purtării unui corset. Cunoscută și sub numele de Polar, ea se numără printre cele mai cunoscute femei pentru dimensiunile sale, care măsurau 41 de centimetri.

    Florence Evelyn Nesbit

    Florence Evelyn Nesbit născută la 25 decembrie 1884 a fost o dansatoare și model care a pozat pentru fotografi celebri.
     
    Cu talia ei de viespe i-a atras pe cei mai buni din branșă, mai ales pe Charles Dana Gibson.

    Camille Antoinette Clifford

    Camille Antoinette Clifford a fost o actriță belgiană născută în 1885. Dragostea ei pentru modă, a dat naștere unei obsesii pentru ținuta și corpul perfect. Este considerată una dintre femeile cu cele mai mici măsuri datorită faimosului corset cu șireturi.

    Audrey Hepburn

    Audrey Hepburn născută în 1929 a fost o actriță britanică . Această femeie care își spunea Ruston când era pe scenă avea un corp perfect de clepsidră, folosind încă celebrul cincher de talie.

    Cathie Jung

    Cathie Jung, născută în 1937, este o pasionată a hainelor victoriene, cum ar fi corsetele.
     
    Este femeia care a reușit să doboare recordul pentru cea mai mică talie la o persoană în viață. Măsurători de 38,1 cm pentru acest american  

    Kelly Lee Dekay

    Kelly Lee Dekay este o femeie de 27 de ani din New York.
     
    Model de profesie, ea își lucrează corpul în fiecare zi pentru a obține una dintre cele mai mici talii din lume, care în prezent este de doar 38,2 cm!

    Michele Koebke

    Michele Koebke este o tânără germană care are în prezent o talie de 40 de centimetri.
     
    Cel mai mare vis al ei este să mai piardă încă doi centimetri din talie, astfel încât să poată bate recordul lui Cathie Jung.

    .

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *