Salopeta cu corset

Afișez toate cele 3 rezultate

Creând un look izbitor, salopeta bustier stă, ca și bustiera dama, ca o piesă iconică a modei feminine. Pentru că, chiar dacă tendințele vin și pleacă, combinația, pe de altă parte, nu dispare niciodată. Fie că se poartă vara sau iarna, tot mai multe femei le îmbracă în fiecare an. Fie că este vorba de un prânz casual sau de o ieșire elegantă în oraș,
combinațiile sunt purtate pentru tot felul de ocazii.
Salopeta bustle este una dintre ținutele noastre preferate și este o piesă esențială pe care orice femeie ar trebui să o aibă în garderoba sa. Fie că vă place să purtați combinații sau nu dețineți încă una, sperăm să vă inspirăm să le purtați mai des sau să încercați una. Răsfoiți colecția noastră pentru a pune mâna pe majama fără corsetde vis.

Istoria salopetei cu corset

O salopetă cu corset este un articol de îmbrăcăminte dintr-o singură bucată care acoperă bustul și picioarele. Conceput inițial în 1919 ca un articol de îmbrăcăminte funcțional pentru parașutiști, designerul Elsa Schiaparelli a început să creeze combinații elegante pentru femei în anii 1930. Piesele sale unice au fost foarte mediatizate, dar au fost purtate doar de câțiva privilegiați la acea vreme. În mod similar, designerul Vera Maxwell și-a văzut combinațiile sportive purtate pe stradă la mijlocul anilor 1940, dar au fost întotdeauna considerate noutăți. În anii 1950, unii designeri americani, cum ar fi Bonnie Cashin, au început să creeze combine de seară. Trebuie remarcat faptul că, până atunci, combinațiile purtate de femei în timpul celui de-al Doilea Război Mondial erau în principal utilitare. Cu toate acestea
, abia un deceniu mai târziu, această modă a devenit cu adevărat populară.
Sfârșitul anilor 1960 și anii 1970 au fost ani grozavi pentru combinație. Au existat modele sportwear pentru zi și piese din piele sau modele înfrumusețate pentru seară. Aproape fiecare designer a avut propria versiune a combinației, de la Oscar de la Renta și Christian Dior la André Courrèges și Yves Saint Laurent.

Până în 1980, combinația robustă a devenit atât de populară încât designerul american Geoffrey Beene a declarat-o “rochia de bal a secolului următor”. Dar este posibil ca acest stil să fi ajuns la saturație, deoarece a ieșit din modă până la începutul anilor 2000. În 2002, Nicolas Ghesquière, care lucra la Balenciaga la acea vreme, a început să experimenteze cu țesături și modele și a lansat pe podiumuri o combinație actualizată. Iată cum a fost relansat stilul. Ușor de purtat, versatilă și un pic mai curajoasă, salopeta cu corset a devenit un element de bază al garderobei moderne.

De ce să porți o salopetă cu corset ?

O salopetă cu corset este confortabilă

Salopetele braziliene cu corset  oferă compromisul ideal între șic și confort. Spre deosebire de unele rochii, acestea nu îți limitează libertatea de mișcare odată ce le îmbraci. Fie că mergi la serviciu, mergi la o petrecere sau călătorești, o salopetă bustle te va face să arăți și să te simți minunat. În timpul verii, de exemplu, puteți să vă strecurați într-o
combustie cu corset dintr-un material ușor pentru a vă simți confortabil.

O salopetă cu corset este elegantă

Cuvintele elegante și moderne salopetele sunt o ținută ideală pentru femeile cărora le place să se remarce. O alternativă excelentă la blugi, salopeta busty este, de asemenea, ușor de accesorizat. În funcție de starea ta de spirit, ai opțiunea de a-i da un aer mai formal, însoțindu-l de bijuterii, sau un look mai casual, de exemplu, cu pantofi sport groși și o pereche de ochelari de soare.

O salopetă cu corset este măgulitoare

Un element de bază al garderobei moderne, salopeta cu corset  pune în valoare corpul unei femei, indiferent de tipul ei de corp. Disponibile într-o varietate de stiluri, unele combinații accentuează bustul, în timp ce altele sunt strânse în talie înainte de a cădea în partea inferioară a corpului, acordând o siluetă de clepsidră. În plus, la fel cum ar face-o o rochie lungă, o salopetă busty te face să pari instantaneu mai subțire și mai înaltă. Oricare ar fi preferințele dvs. de stil, veți găsi combinația care vi se potrivește cel mai bine.