Corset talie elegant

Afișez toate cele 19 rezultate

Ce este un corset cincher de talie?

Ca și omologul său bustier, corsetul underbust (care înseamnă literalmente “sub bust”) vă va ajuta să obțineți o talie de laparos datorită cadrului său intern din nervuri de plastic sau oțel. Există adesea un busc în față, precum și lațări pe spate pentru a vă permite să îi reglați compresia. Avantajul acestui tip de corset, cunoscut în mod obișnuit sub denumirea de “cincior de talie“, constă în confortul și versatilitatea sa. Într-adevăr, vă oferă libertatea de a fi purtat peste haine, dar și pe dedesubt, și mult mai natural. Practic dacă intenționați să vă reduceți talia în mod discret. Corsetul cincher pentru talie este, așadar, un aliat de nădejde pentru silueta ta, dar și pentru look-ul tău, conferind cu ușurință ținutelor tale un caracter și un farmec imbatabil.

Cum se poartă un corset elegante pentru talie?

Disponibilă într-o varietate de materiale și culori, multe vedete au adoptat-o și poate fi o sursă de inspirație pentru orice femeie care dorește să o încorporeze în garderoba sa. La fel ca Gigi Hadid, purtați un corset bentiță neagră peste o cămașă lungă, asortată cu o pereche de cizme pe gleznă, pentru un look trendy. Karrueche Tran s-a inspirat de fapt din ea pentru a-și stiliza corsetul negru din dantelă. Corsetul are un mod de a transforma o ținută drăguță într-un ansamblu memorabil datorită caracterului pe care i-l conferă. Hailey Baldwin știe foarte bine acest lucru și a avut ocazia să o demonstreze în timpul unei călătorii la Paris: a asortat o superbă brățară de colier roz cu un top alb cu mânecă lungă, pantaloni și botine cu toc din piele. Dacă ceea ce te interesează este să faci din centura corset echivalentul cireșei de pe vârful unui tort, Bella Hadid ți-a arătat calea de nenumărate ori. Mai ales la săptămâna modei din septembrie 2019, completându-și costumul cu un superb corset sub bust asortat.

Colecția noastră de brâuri de corset talie de viespe ?

Optați pentru un corset confortabil și eficient cu o brățară de corset din magazinul nostru. Fie că sunteți în căutarea unui corset cu un finisaj satinat sau din imitație de piele, într-o culoare solidă sau decorat cu un model de brocart somptuos, îl veți găsi în cadrul colecției noastre. Favoritul nostru? Corsetul corsetul Steampunk și finisajul său elaborat.>